Ducesa rebelă de Sara M. Pachia

Titlul: Ducesa rebelă

Autoare: Sara M. Pachia

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 253

”Malcom Ferryway, duce de Tottenham, își dorește o soție cuviincioasă, modelul de lady perfectă a societății, care să nu îi facă inima să tresalte. Însă promisiunea pe care i-o face tatălui său în ultimele lui clipe de viață îl aduc în brațele unei femei care este opusul a ceea ce își dorește el.

Carismatică și curajoasă, lady Sibel este privită cu dezgust de cei din înalta societate din cauza tatălui ei, un cartofor înrăit. Totuși, asta nu o împiedică să lupte pentru oamenii la care ține, chiar dacă ajunge să se pună în pericol.

Pentru el, ea este o belea.

Pentru ea, el este un protector.”

Ducesa rebelă este romanul primit cadou de la una dintre prietenele mele de suflet. O carte dulce, plină de emoții, care te îndeamnă să visezi, să speri în dragoste. O lectură captivantă, plină de adrenalină, cu o acțiune în continuă schimbare.

Odată cu moartea tatălui său, Malcom se vede nevoit să își respecte promisiunea făcută acestuia…

”Din acest moment trebuia să preia îndatoririle tatălui său și să respecte regulile pe care și acesta le respectase, cu excepția uneia: pentru prima dată în atâtea generații, din cauza promisiunii făcute tatălui său, ducele nu avea să își ia o soție cuviincioasă ci una căzută în dizgrație!”

Pe de altă parte, lady Siebel… fiică de conte, săracă lipită, căzută în dizgrație datorită acțiunilor propriului tată, este cerută în căsătorie de un duce! Bineînțeles că fata crede că este vorba de o glumă proastă! Ea nici măcar nu știe să danseze sau să facă o reverență… dar să devină ducesă!

Dar, fără să vrea, Siebel se vede implicată într-o situație potențial periculoasă, iar Malcom este rănit atunci când încearcă să o salveze.

Sunt oameni care depind de banii ăștia. Malcolm se încruntă și încercă să își dea seama la ce se referă. Sunt oameni care depind de banii ăștia? Cine avea nevoie de bani? Ea? Malcolm își dădu seama că nu mai înțelege absolut nimic, însă se pregăti să intervină. Avea să o descoase mai târziu pe Siebel și avea să afle, neapărat, răspunsurile la toate întrebările ce îi invadau acum mintea.”

Aș fi vrut o mai mare atenție acordată corectării cărții, deoarece greșelile sunt deranjante, ca să nu mai spun că numele personajelor principale sunt ba Siebel și Malcolm, ba Sibel și Malcom…

Povestea în sine, este frumoasă. O tânără rebelă, obligată să se descurce în ciuda condițiilor austere pe care soarta i le-a pus la dispoziție; și un tânăr duce care este nevoit să respecte o promisiune. Pericol, situații tensionate, atracție, sentimente diverse ce își fac loc în inimile celor doi.

Ducesa rebelă este romanul de debut al tinerei autoare Sara M. Pachia, un roman care ne lasă să întrezărim talentul și potențialul autoarei.

“Ai două variante, micuță contesă: căsătoria sau închisoarea. Pe care o vei alege?”

Mi-ar fi plăcut să-i văd discutând deschis unul cu celălalt despre motivele căsătoriei. Dar, am apreciat faptul că se sprijină reciproc și încearcă să facă față tuturor adversităților.

Iar problemele nu întârzie să apară având în vedere că mama lui nu o suportă, iar tatăl ei a avut tupeul să-și joace propria fiică la cărți… și să piardă!

O lectură cu adevărat incitantă! O poveste care te ține cu inima-n gât de la început și până la sfârșit.

“Știa că, după ziua de azi, nimic nu avea să mai fie la fel, nici măcar ea. Însă, de un singur lucru era sigură: oricât de mult timp i-ar lua, chiar și întreaga viață, avea să îl facă pe Malcolm să o iubească.”

Mi-a plăcut foarte mult Siebel. O tânără care reușește să nu se lase îngenuncheată de soartă, care își ajută semenii chiar dacă nici ea nu o duce prea bine. Este o fată curajoasă, o luptătoare puternică și de neoprit.

Malcolm, pe de altă parte, mi-ar fi plăcut să fie ceva mai deschis cu fata, să fie sincer și să-i spună deschis motivul pentru care își dorește să se căsătorească cu ea. Cred că, în acest fel, s-ar fi putut evita o mulțime de neînțelegeri.

Dar situațiile amuzante în care se pun unul pe celălalt, dialogurile spumoase și lupta pe care o poartă unul cu altul, fac din acest roman unul special! Perfect pentru un moment de relaxare!

O lectură care te face să vibrezi! Simți lupta fetei care încearcă să cucerească bărbatul, dar și lupta acestuia pentru a evita să se îndrăgostească.

O autoare care promite mult și căreia abia îi aștept următoarele cărți.

Nota mea pentru carte este 9,2.

 

14 gânduri despre &8222;Ducesa rebelă de Sara M. Pachia&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.