Iubește-mă sub fulgi de nea! de Anne K. Joy

Titlul: Iubește-mă sub fulgi de nea!

Autoare: Anne K. Joy

Seria: Magia Crăciunului, vol. 6

Editura: Olga

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 210

”Sidonia Toth este ocupată până peste cap cu afacerea moștenită de la părinții ei, hanul Magic. Aici își petrece tot timpul, mai ales în această perioadă a anului, de sărbătorile de iarnă. Are mulți oaspeți de primit, un festival de organizat, pregătiri pentru Crăciun, însă cel care-i dă bătăi de cap este Nick Mills. Scopul ei este să păstreze o imagine decentă a localului, însă cu acest bărbat cazat la han, îi este imposibil să țină totul în limitele normalului.

El este avocat în Marea Britanie. Și pentru că în urmă cu un an a petrecut sărbătorile de iarnă în România, se întoarce și anul acesta. Alege hanul Magic pentru câteva săptămâni, tocmai cu gândul să se distreze și să profite de fiecare moment. Scopul lui este să atragă cât mai multe femei în patul său, deloc în concordanță cu dorința Sidoniei.

O tachinare continuă, un joc periculos. O atracție imposibil de ținut în frâu, iar când lucrurile scapă de sub control, totul… totul se duce de râpă.”

O lectură de iarnă, perfectă pentru serile reci. Cu o acțiune ce are loc în preajma Crăciunului, o poveste de dragoste intensă, frumoasă și dulce.

Autoarea Anne K. Joy m-a încântat cu Ciocolată, Crăciun și dragoste și am ales această carte în același scop! Nu am fost deloc dezamăgită.

Iubește-mă sub fulgi de nea! este romanul a cărui acțiune se desfășoară în România, în cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul!

O cunoaștem pe Sidonia, proprietare hanului Magic, un han din apropierea Brașovului, pe care-l administrează de vreo doi ani.

De data aceasta, prietena ei Teodora o ajută la recepție deoarece una dintre angajate a demisionat de curând.

Teo este o tipă boemă, artistă, cinică în privința bărbaților, dar o prietenă adevărată. Cele două au discuții interesante și amuzante pe marginea relațiilor intime.

Îl cunoaștem pe Nick, un bărbat frumos, sigur pe el, un flușturatic care schimbă femeile cu o ușurință înspăimântătoare. Iar Sidonia, fara voia ei, este martora acestor apucături ale sale. Nu se poate împiedica să nu observe că tipul agață femei căsătorite, care cedează cu ușurință avansurilor sale…

“În ce fel de lume trăiam? Mă întrebam tot mai des asta, obsesiv chiar. Oamenii nu mai aveau moralitate și valori?”

Nick și Sidonia sunt delicioși împreună. Conversațiile lor spumoase și acide sunt ceea ce menține cititorul în alertă. Nick este atras de fată deși este sincer și îi spune că el nu își dorește decât distracție. Sidonia nu neagă că este atrasă de el, din păcate ea caută chiar fericirea până la adânci bătrâneți! Să fie oare o dorință imposibil de realizat?

“— A încetat să ningă. Ai observat?

— Ți-am zis că ninge doar când ne aflăm sub cerul liber, Sidonia. Trebuie să fie un semn.

Am dat aprobator din cap.

— Da, am murmurat. Sunt avertizată să păstrez distanța față de tine, domnule avocat.

— Eu nu văd așa lucrurile. Poate ți se transmite că am putea avea parte de o poveste drăguță. Trebuie doar să accepți.”

Iubește-mă sub fulgi de nea! este poveste pe cât de ușor de citit, pe atât de alertă și intensă.

Dansul pe care aceștia îl execută cu măiestrie unul în fața celuilalt este incitant. Totuși, am avut impresia că Sidonia s-a îndrăgostit mult prea repede de Nick…

“Nu știu cum, dar reușise să mă facă să mă îndrăgostesc de el. Nutream sentimente de dragoste față de Nick, deși știam că el era un nenorocit și jumătate și că în veci nu avea să-mi răspundă cu aceeași intensitate. Îmi sucise într-atât de mult mințile încât voiam să mă culc cu el… acum… aici. Nu-mi mai păsa de niciuna dintre femeile de dinaintea mea.”

Urmând sfatul lui Teo, de a face cevanebunesc, care nu-i este caracteristic, Sidonia petrece o noapte cu Nick… chiar înainte de plecarea acestuia în Anglia. Și cum lucrurile nebunești au în general consecințe, acestea nu întârzie să apară.

O sarcină neprevăzută, o prietenă șocată și multe decizii de luat… Tot ceea ce putea merge prost a mers! Sidonia a fost martora scandalului în care a fost implicat numele hanului, care brusc ajunge în pragul falimentului… Dar minunea se petrece atunci când o naște pe fetița ei: Carla Toth.

Singurul dispărut cu adevărat este Nick care nu mai ia deloc legătura cu tânăra, iar aceasta nu consideră necesar să-l anunțe că este tatăl unei fetițe adorabile.

Dar se pare că planurile destinului nu coincid cu ale Sidoniei, astfel că Nick își face apariția la han în decembrie…

O carte frumoasă, pe care mi-aș fi dorit să o văd ceva mai dezvoltată, astfel încât întreaga poveste să fie cu mult mai credibilă.

O lectură care te lasă cu speranța că cei care se iubesc cu adevărat și sunt meniți să fie împreună, mai devreme sau mai târziu vor primi o a doua șansă.

Nota mea pentru carte este 9.

 

 

Publicitate

13 gânduri despre &8222;Iubește-mă sub fulgi de nea! de Anne K. Joy&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.