Inelul cu diamant de Lauren Blakely

Titlul original: The big rock

Autoare: Lauren Blakely

Editura: Trei

Colecția: Eroscop

Traducerea: Irina Borțoi

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 252

”Nu e vorba doar despre balansul provocat de valurile oceanului, doamnelor. Clar, contează și MĂRIMEA vasului.

Iar eu am cilindrii încinși. De fapt, am TOT ce trebuie: înfățișare, inteligență, avere și … sunt foarte dotat.

Ai putea crede că sunt un ticălos. Așa par, nu? Fierbinte ca păcatul, dumnezeiește de bogat, diabolic de deștept și rezistent ca un armăsar.

Dar știi ceva? Nu mi-ai auzit povestea. Sigur, aș putea fi un playboy, așa cum spun tabloidele despre mine. Dar sunt un playboy care e în același timp un tip grozav. De asta sunt unic.

Problema este că tata vrea să mă cumințesc puțin. Cu investitori care vor să-i cumpere magazinul de bijuterii de pe Fifth Avenue, are nevoie să-mi țin hainele pe mine și, mai mult, să fiu băiat de comitet. Bine. Pot să fac asta pentru tata. De fapt, lui trebuie să-i mulțumesc pentru bijuteriile de familie. Așa că o rog pe prietena mea cea mai bună, care îmi e și parteneră de afaceri, să joace rolul logodnicei pentru o vreme. Charlotte e de acord, pentru că are motivele ei să accepte să poarte inelul cu diamant.

Foarte repede, teatrul pe care îl jucăm în public se mută în dormitor, unde ea nu mai poate simula țipetele provocate de orgasmele pe care i le dăruiesc. Și nici eu nu pot să mă prefac că nu simt nimic pentru ea.

În ce naiba m-am băgat cu inelul ăsta de logodnă?”

Foarte modest tipul, trebuie să recunosc!

Se anunță o carte interesantă de-a dreptul, nu-i așa?

“Atât de amuzantă și de sexy, cu un erou plin de tupeu și umor, este alegerea perfectă pentru lectura anului.” — The Rock Stars of Romance 

Spencer Holiday este un personaj delicios, tupeist și amuzant, pe care îl îndrăgești încă de la prima pagină. Apoi, descoperi că este mai mult de atât, mult mai mult!

Inelul cu diamant este un roman fierbinte, sexy și plin de umor, alert și spumos, o lectură absolut captivantă.

Încă de când am citit Mister O, am fost tentată de această carte, care a fost, în sfârșit, tradusă și la noi.

O poveste de dragoste care se joacă cu emoțiile cititorului și care-l binedispune pe tot parcursul lecturii. O savuroasă poveste pe care o ții minte timp îndelungat! Am râs atât de mult la cartea aceasta încât mi-au dat lacrimile!

“Uită-te la diploma mea. Am dublă specializare, una în finanțe și cealaltă în limbajul femeilor — și am absolvit summa cum laude. Sunt o enciclopedie care înțelege ce vrea o femeie … și care îi oferă ce vrea. Am dobândit fluență desăvârșită în limbajul corpului femeilor, în indiciile și gesturile lor.” 

Cu o încredere în sine absolut uimitoare, un tupeu șmecher și cu vorbele la el, Spencer reușește să atragă cititoarele de partea lui.

Autoarea Lauren Blakely oferă și de această dată, o poveste care aduce zâmbetul pe buze cititorilor săi, care relaxează și prinde în mreje ,făcându-te să trăiești această poveste deosebită. Cu un stil lejer și direct, plină de momente haioase, Inelul cu diamant te face să oftezi de plăcere de la început și până la final.

Spencer este un tânăr sigur pe el, bogat, slobod la gură, chipeș cât cuprinde și, cel mai mare atu al său este faptul că știe cum să trateze femeile. Dar, faptul că trebuie să se cumințească, după cum îi sugerează tatăl său, îi cam dă planurile peste cap…

Charlotte este prietena lui cea mai bună și parteneră în afaceri.

“Am jurat să ne ajutăm reciproc și să ne jucăm rolul ori de câte ori unul dintre noi are nevoie de o iubită sau un iubit fals ca să scape elegant dintr-o situație dificilă.

E un joc pe care-l jucăm din facultate și funcționează de minune.” 

Iar atunci când tatăl lui vrea să-și vândă lanțul de magazine de bijuterii unui familist convins, Spencer realizează că dacă spune că este logodit, păcatele din tinerețe îi vor fi iertate și afacerea încheiată. Cel mai rău aspect este faptul că este nevoit să-și mintă părinții…

Oare Charlotte va accepta să joace rolul pe care i l-a atribuit Spencer?

Ei bine… pentru a scăpa de fostul logodnic care o vrea înapoi, Charlotte acceptă!

“— De fapt, zice ea, în timp ce-mi ia mâna într-a ei, lăsându-mă cu gura căscată, m-am logodit cu Spencer.

Uau!

Surpriza provocată de faptul că m-a ținut de mână e nimic pe lângă ce urmează.

Îi aruncă în față cafeaua și într-o clipită își încolăcește brațele în jurul gâtului meu și își apasă buzele de ale mele.” 

Exersează pentru a părea cu adevărat logodiți, ceea ce mi se pare amuzant.

Dar, ușor ușor, descoperim că sentimentele își fac loc în mintea lor, cel puțin în a lui Spencer:

“Sărutul acela de pe canapea. Sărutul de pe stradă. Acelea au fost primele săruturi de  care a avut parte în aproape un an de zile. Săruturile mele. Mă face să mă simt oarecum fericit că sunt primul tip cu care s-a sărutat după atâta timp. Chiar dacă n-are niciun sens să mă bucur de asta. Nu are sens nici să simt o doză de posesivitate în privința lui Charlotte. Nu vreau să o sărute nimeni altcineva.” 

O minciună odată spusă, trebuie menținută. Iar logodna falsă le dă ceva emoții celor doi actori amatori care fac față cu brio.

Ba chiar flirturile și jocul de-a seducția par din ce în ce mai reale! Chiar sunt curioasă când își vor da seama de sentimentele care înfloresc în inimile lor…

Acțiunea cărții continuă într-un ritm lejer și totuși alert, relația dintre Charlotte și Spencer pornind spre culmi din ce în ce mai fierbinți.

Să îl văd pe Spencer că nu știe ce să facă în continuare, să-l văd cum se zbuciumă gândindu-se la ce-o fi în mintea lui Charlotte este de-a dreptul uimitor. Efectiv te captivează să-l vezi în această postură.

Știți ce mi-a plăcut cel mai mult la Spencer?? Modestia!! 😂😂😂

Slobod la gură, plin de tupeu și încrezător în sine, Spencer este un personaj care din trei propoziții te face să-l adori, să râzi în hohote sau să zâmbești! 

Se decid să ducă relația la cu totul alt nivel, totuși, respectând o regulă importantă:

“— Evident, fără îndrăgostit, zice cu un dispreț total față de acest concept.

Nu mă pot abține și pufnesc și eu.

— Normal. De parcă asta s-ar întâmpla vreodată.

— Evident că nu s-ar întâmpla niciodată.

— În niciun caz. Absolut imposibil.” 

Și totuși… se pare că se poate! Emoțiile ies la suprafață, îi iau cu asalt și le dau lumea peste cap.

“Mă tot salvează, iar și iar.

Inima mea se împleticește în goana de a se apropia de ea.”

Atmosfera încinsă dintre ei; regulile pe care reușesc să le încalce una după alta, totul arată cât de topiți sunt unul după altul de fapt. Și ei încă nu realizează.

Dar, atunci când totul amenință să se destrame, sentimentele sunt cele care au, în sfârșit, câștig de cauză.

“Soție fericită = viață fericită.”

Lauren Blakely a reușit să ne ofere o clipă de visare condimentată cu umor, scene fierbinți și iubire.

Nota mea pentru carte este 10.

18 gânduri despre &8222;Inelul cu diamant de Lauren Blakely&8221;

  1. A trecut Ceva timp de când nu am mai citit o carte din colecția Eroscop. Trebuie să includ una în planul de lectură neapărat. Poate chiar pe aceasta. Îmi place mult cum ai prezentat*o.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.