Șantajul iubirii de Ivo Dima

Titlul: Șantajul iubirii

Autoare: Ivo Dima

Seria: Iubiri de neuitat, volumul 2

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 384

”Savannah și-a pierdut ambii părinți și a rămas cu doi frați enervanți și de care vrea să scape. A intrat la facultatea pe care și-a dorit-o, însă nu a crezut niciodată că o să cadă în capcana lui Jaxon King. El profită de prima ei petrecere și o șantajează ca să fie împreună. Jaxon se simte forțat de mama lui să fie alături de Savannah, pe care nu o place, dar nici nu o displace. El e împărțit între dorința de a își vedea mama fericită și propria lui fericire.

Poate un șantaj să ducă la o dragoste?”

Jocul iubirii, primul volum al seriei, a fost prima mea întâlnire cu autoarea și cu stilul ei de scriere. Acum a venit vremea să citesc continuarea.

Încă de la început îi cunoaștem pe Savannah, fratele ei Ray, dar și pe cel care o șantajează datorită unui filmuleț compromițător —Jaxon King — astfel că, în ochii tuturor, trece drept iubita lui…

“Mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers paralel unde Ray și Jaxon sunt câinii mei și îi pocnesc de fiecare dată când am eu chef.” 

Ei bine, lucrurile sunt ceva mai complicate de atât… Mama lui Jax a fost cea mai bună prietenă a mamei fetei, până în urmă cu opt ani când aceasta a murit împreună cu soțul ei.

L-a tot bătut la cap pe Jax până când acesta și-a făcut-o iubită! Cel puțin în ochii lumii, deoarece el o șantajează pentru ca tânăra să accepte să joace acest rol.

“Ultima mea sentință? O să mă căsătoresc cu Savannah Evans.

Da, am spus bine. O să mă căsătoresc cu Savannah Evans.

De ce? Ei, asta e o întrebare foarte bună. Iar răspunsul cel mai potrivit ar fi pentru sănătatea femeii pe care o ador.”

Șantajul iubirii de Ivo Dima este un volum alert, amuzant, care se citește ușor. Te binedispune încă din primele pagini.

“Am dat ușor din cap și am zâmbit. Șocul de pe fața lui Jess și teroarea de pe fața lui Jaxon nu o să mi se șteargă niciodată din memorie. Întâlnirea lor a fost de neuitat.”

Am apreciat cu adevărat prietenia sinceră care există între Jess și Savannah. Sunt ca două surori. Jess chiar și-a permis să-i facă morală lui Ray pentru modul groaznic în care s-a purtat cu Savannah. Ca să nu m-ai spun că cei doi — Jess și Ray— sunt fascinați unul de celălalt! Și se tachinează unul pe altul de câte ori au ocazia.

Cei care mă intrigă cu adevărat sunt Savannah și Jax. Ea suferă în tăcere știind că e îndrăgostită de el pe când el nu simte nimic. Pe de altă parte, nu-l înțeleg nici pe Jax… De ce se comportă așa cu tânăra?

“Cred că oricât de mult aș încerca să îl cuceresc, nu o să reușesc niciodată. Mereu o să se prefacă doar că îi pasă de mine.”

Un alt cuplu cu probleme este Lloyd și Priscilla… el are sentimente pentru ea și nu dorește să-i spună, iar atunci când fata rămâne însărcinată, nu o crede… Se anunță probleme! Și dacă luăm în calcul și faptul că Savannah nu o suportă pe Priscilla… sigur vor fi multe momente tensionate aici!

“Gândul la ea cu un alt bărbat mă face să sparg ceva. Nimeni nu are voie să o atingă și cu atât mai mult pe copilul meu.

Rahat.

Am intrat într-un mare bucluc.”

Câtă dreptate ai, Lloyd!

Revenind la Savannah și Jaxon, nu înțeleg cum poate fi atât de măgar și să o jignească de câte ori are ocazia. Nu știu nici cât timp va mai suporta tot acest șantaj tânăra. Și sosește…

“— Am făcut toată porcăria cu logodna de dragul tău, pentru că nu voiam să îți fac ție rău. Am acceptat-o pe ea de dragul tău. Nu o iubesc, nu o vreau în viața mea și îmi pare rău dacă o să fii dezamăgită.”

Aceste cuvinte sunt cele care efectiv o zdrobesc pe Savannah. Lasă inelul pe biroul secretarei și pleacă…

Așa o vede Priscilla, care este șocată:

“Să o văd pe Savannah în genunchi, cu ochi roșii și cu privirea de căprioară rănită nu e o imagine plăcută. Cu siguranță idiotul de Jaxon a făcut o prostie și o să trebuiască să muncească mult ca să o recupereze.”

Își dorește să o ajute, doar că Savannah nu are încredere, o consideră dușmanul ei… dar constată că Priscilla are toate șansele să devină prietena ei.

Șantajul iubirii reușește să capteze cititorul, să-l treacă printr-un taifun emoțional, să privească năuc desfășurarea evenimentelor și să sufere atunci când personalele suferă.

Jaxon reușește să lămurească situația cu Savannah până la urmă, dar se pare că viața tinerei este departe de a se liniști. După ce la 14 ani aproape a fost omorâtă și violată de unul din prietenii fratelui ei Ray, acum află că acesta a ieșit din închisoare. Tânăra este îngrozită de ceea ce se poate întâmpla dacă agresorul se hotărăște să o caute din nou…

Este evident că familia Evans și familia King, precum și prietenii lor, vor reuși să dea multe peste cap înainte de a se liniști totul.

Autoarea Ivo Dima are un talent aparte de a reda cititorului situațiile tensionate care creează suferința în sufletul personajelor dar și al cititorilor.

“— Nu mai rezist. Nu mai am nimic de ce să mă agăț. Vreau doar să dispar.

L-am simțit încordându-se, acompaniat de înjurătura lui Ray, dar niciunul dintre ei nu a spus nimic. Doar m-au lăsat să plâng.”  

Un volum pe care nu-l poți lăsa din mână! Alert și captivant, unde suspansul se joacă cu tensiunea și inima îți sta-n gât de emoții.

Savannah este atacată de Malcom, acesta fiind cel mai traumatizant moment. Chiar ea i-a deschis ușa. Norocul ei a fost Jaxon, care a ajuns la timp pentru a o salva din mâinile acelui monstru.

Să nu vă închipuiți că acum se încheie toate problemele lor că nu vă puteți înșela mai tare! Au parte de piedici și hopuri la tot pasul. De momente în care sunt obligați să lupte din toate puterile pentru a rămâne împreună. Dacă reușesc sau nu, vă invit să descoperiți citind acest volum plin de emoții!

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie.

4 gânduri despre &8222;Șantajul iubirii de Ivo Dima&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.