Ritmul iubirii de Ivo Dima

Titlul: Ritmul iubirii

Autoare: Ivo Dima

Seria: Iubiri de neuitat, volumul 3

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 368

”Eva Gray a crezut că viața ei e perfectă. Până când mama ei și-a părăsit familia fără nicio explicație și a lăsat o ură imensă în inima Evei. Ea s-a schimbat radical: dintr-o tânără sfioasă și inocentă, într-o femeie fără frică și care își asumă riscuri imense. Eva crede că nimeni și nimic nu o va mai dezechilibra, până când îl întâlnește pe el.

Ethan Wright e dur, arogant, bogat, afemeiat, sexi și mincinos. Crede că poate avea orice își dorește, până când noua prietenă a surorii lui îl ia complet prin surprindere cu un sărut. Ethan e hotărât să o domine, dar planurile lui sunt date peste cap de ritmul alert al dragostei adevărate.”

A venit vremea să o cunosc și pe Eva. Eram curioasă să îi descopăr povestea. Eva Gray are o poveste care impresionează!

”I-am întors spatele și m-am apropiat de avion, încercând să îmi rețin lacrimile. Chiar dacă nu își dă seama, cuvintele lui și lipsa de încredere fac răni adânci în sufletul meu. Răni care încă nu s-au vindecat de la abandonul mamei noastre.”

De asemenea o cunoaștem pe Emily, fata lui Braden și Olivia Wright, o tânără care-și face bagajul pentru a se muta în căminul facultății. Dar, mai înainte de plecare, trebuie să-i facă față tatălui ei panicat că-i pleacă fetița…

Revenind la facultate… avem parte de un moment amuzant când Eva și Emily se întâlnesc pentru prima dată, constatând că sunt colege de cameră:

“— Nu, problema e că fratele meu se consideră unul dintre băieții răi și sexi ai acestei planete și crede că orice femeie îi cade la picioare doar dacă o privește sau o atinge. Iar tu i-ai distrus teoria.”

Mi-a plăcut stilul plin de umor și extrem de alert al autoarei, aceasta știind să-și captiveze cititorii și să le mențină atenția până la final.

Ritmul iubirii ne vorbește despre prietenie, familie, unitate, iubire; dar și despre impetuozitatea tinereții, despre vorbele aruncate aiurea care dor, despre dragostea care produce suferință înainte de a veni fericirea.

Atracția dintre Eva și Ethan este instantanee! Fierbe aerul în preajma lor. Din păcate, Ethan se aruncă să tragă concluzii pripite și astfel lasă loc pentru o răzbunare de zile mari… dar situația lor este din ce în ce mai complicată. El crede că tânăra este o ușuratică ceea ce ea nu încearcă să combată, ba mai mult, e hotărât să o îndepărteze de sora lui, ceea ce și face. Doar că totul se întoarce împotriva sa, fiind nevoit să accepte să locuiască cu el în aceeași casă….

Pe de altă parte, mi-a plăcut prietenia care s-a legat între Eva, Emily și Soph. O prietenie de nădejde, sinceră, fetele sprijinindu-se una pe alta și ajutându-se reciproc. Nu se dau în laturi să lupte toate pentru una.

Mi-ar felul în care autoarea Ivo Dima reușește să creeze trei cupluri, să meargă pe trei fire distincte și să nu lase cititorul să simtă că lipsește ceva din povestea fiecărui cuplu este ceva uimitor!

Avem parte de acțiuni care produc suferință, de lipsă de comunicare și de frica de a suferi.

Christian și Emily, dar și Jayson și Sophia, sunt două cupluri care par a-și dori să fie împreună încă de la început. Christian este fratele Sophiei, iar Jayson este fratele Evei. Ambii sunt foarte buni prieteni cu Ethan, așa cum fetele sunt cele mai bune prietene ale Evei. Asta ca să înțelegeți despre ce e vorba.

“Nu am crezut niciodată că o să fiu atât de implicat în privința ei. Faptul că Jayson e fratele ei și unul din prietenii mei cei mai buni complică toată treaba asta.

Nu pot să mă mai joc cu ea, altfel risc mult mai multe lucruri decât liniștea mea. Încă nu sunt pregătit pentru o relație. Nici măcar nu știu dacă vreau una. Până acum, am fost fericit cu sexul ocazional cu diferite femei care erau dornice de aventură.”

De câte ori Eva și Ethan sunt pe punctul de a face un pas înainte în relația lor, bărbatul reușește să facă câte o gafă.

Și nici de data aceasta nu este mai prejos. Eva rămâne însărcinată, iar atunci când fata îi dă vestea, tânărul o întreabă dacă nu cumva a rămas intenționat? Apoi pleacă…

Înțeleg că are un trecut în urma căruia au rămas urme nevindecate, dar totuși…

Am avut parte de o lectură deosebită! Incitantă și captivantă.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie.

8 gânduri despre &8222;Ritmul iubirii de Ivo Dima&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.