Împreună pentru totdeauna de Ivo Dima

Titlul: Împreună pentru totdeauna

Autoare: Ivo Dima

Seria: Iubiri de neuitat, volumul 5

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 480

”Ivy Scott a părăsit orașul în urmă cu șase ani, lăsând în urma ei un mare semn de întrebare și o familie uimită. Stabilită la Londra, în fruntea unei afaceri imense, crede că nimeni și nimic nu o mai poate răni. Asta până când un accident tragic o face să se întoarcă și să înfrunte toate problemele pe care le-a lăsat în trecut, inclusiv bărbatul pe care îl iubește, Jared Wright. E hotărâtă să fugă în continuare și asta cât mai repede, dar nu s-a așteptat niciodată să cadă în capcana clanului Wright- Gray- Adams.

Jared Wright e un bărbat cu un suflet mare, o mândrie imensă, o determinare ieșită din comun și cu o inimă frântă. A așteptat răbdător întoarcerea ei și acum e timpul să își pună în aplicare planul conceput de-a lungul anilor. E mai mult decât hotărât să o captureze și să îi demonstreze că pot trece peste orice obstacol împreună. Dar când cel mai întunecat secret al lui Ivy le amenință viitorul, va putea Jared să își ducă planul la bun sfârșit?

Amândoi trebuie să învețe să se ierte unul pe celălalt și să fie împreună pentru totdeauna.

Ultimul volum din seria pe care nu o poți uita expune prezentul aventuros și viitorul strălucit al moștenitorilor clanului: Ashford- Wright- Gray- Adams.”

Un final de serie pe măsura celorlaltevume! Intens, alert, fierbinte, cu dialoguri spumoase, Împreună pentru totdeauna este o carte de citit și recitit.

Romanul este împărțit în cinci părți, fiecare parte reprezentând povestea unui cuplu. De aici pornește unul dintre minusurile cărții, și anume, graba. Sunt mult prea scurte poveștile pentru câtă acțiune au, astfel că pare puțin ireal ce se întâmplă.

Ivy Scott revine în New York după o absență de șase ani. Din nefericire, tragedia este cea care o forțează să se întoarcă. Sora ei geamănă, Iris, este pe moarte în urma unui accident de mașină…

“Nu o să mai fug, Iris. Nu o să mai fiu o lașă. Îmi pare rău că moartea ta a fost cea care mi-a deschis ochii.”

Dar, revenirea și decizia de a rămâne vin la pachet cu o nouă problemă…

“Zece mii de dolari, altfel trimit clipurile la presă. Nu cred că mai vrei o altă înmormântare în familie. Pregătește banii și așteaptă semnalul meu.”

Cu șase ani în urmă, Ivy era însărcinată când a plecat din New York. Iar Jared nu a aflat niciodată că tânăra a născut o fetiță cu o boală înspăimântătoare… Dar mama lui Ivy are grijă să afle acum. Iar dezastrul se dezlănțuie:

“Jared a continuat să mă țintuiască în ușă, să mă strângă în brațele lui și să mă distrugă, la fel cum l-am distrus și eu pe el.

Nu cred că o să îi mai recuperez vreodată iubirea, iar actul din acest moment e dovada cea mai bună. L-am pierdut pe Jared Wright pentru totdeauna, iar acum trebuie să mă obișnuiesc cu acest gând.”

Aflăm că mama lui Ivy suferă de demență și că tatăl a ascuns acest adevăr copiilor săi. O situație șocantă. Care efectiv te blochează. Ca să fiu sinceră, nu m-aș fi așteptat la așa ceva.

Povestea lui Jared și Ivy este învăluită în suferință și  răutate. Dacă vor răzbate sau nu asta vă rămâne să descoperiți.

Între timp continuăm cu povestea lui Cade și Hannah…

Hannah este o tânără care încă are capul în nori și are nevoie de un impuls să se maturizeze… Se pare că în ultima vreme vin toate odată peste ea. Pierde un proiect la firma de arhitectură, după patru ani de relație iubitul ei încă nu o introduce în spațiul lui privat, prietenii și rudele o tot critică…

“— Atunci de ce ești cu mine?

A pufnit nervos și s-a uitat la mine de parcă ar trebui să îi cunosc motivele.

— Pentru că ești fiica șefilor mei. Pentru că familia ta e singura familie pe care o am și nu vreau să o pierd din cauza ta.

Mâinile mi-au căzut pe lângă corp și cred că am nevoie de o palmă peste obraz ca să înțeleg ceea ce am auzit acum.”

Este șocant să auzi așa ceva după ce patru ani de zile ai presupus că aveți o relație și sentimente unul pentru celălalt. Dar, dacă s-ar despărți și apoi ar urma o perioadă de suferință ar fi de înțeles. Doar că lucrurile nu se desfășoară așa… Tânăra leșină, un leșin ciudat deoarece nu își revine din el și este mult prea palidă și rece. Toți pornesc cu ea spre spital, extrem de îngrijorați și așteptându-se la ce e mai rău.

“Nu înțeleg ce se întâmplă. E ca și cum ei se așteptau la un astfel de eveniment, mai ales că fac pregătiri suplimentare, fără să afle măcar care e diagnosticul ei.”

Cade este nedumerit, dar încă nu realizează amplitudinea problemei. Știți cum este zicala aceea despre apreciatul a ceea ce ai abia după ce pierzi? Așa se întâmplă și cu Cade.

Numai că, după operație, Hanna nu vrea să îl mai vadă.

“— Acum probabil o să adorm din nou și data viitoare când mă trezesc, nu te mai vreau aici, Cade. Pleacă și uită că noi doi am avut vreodată vreo legătură.”

Durere și suferință, încăpățânare, cam astea sunt stadiile prin care trece Hannah. Cu toate acestea, Cade este hotărât să lupte pentru ea.

Cea de a treia poveste este cea dintre Daxton și Lilah.

Cu zece ani în urmă, Dax i-a spus fetei că o iubește, dar aceasta a fost nevoită să-i spună că nu pot fi împreună știind că va trebui să se mute în Belgia. Dax a plecat furios fără să afle vreun motiv pentru refuzul primit. Iar destinul a dat multe peste cap, deoarece părinții ei au murit când avionul s-a prăbușit în ocean iar Lilah a rămas cu bunicii ei. Și de atunci nu a reușit să reia relația cu Dax. Acesta încă este supărat pentru refuzul ei și o atacă de câte ori are ocazia.

Mândria este cel mai mare dușman al celor doi. Dar… ironia sorții:

“Ori de câte ori aș citi nenorocita de hârtie, rezultatul e același. Sunt căsătorit cu Lilah Campbell. Femeia pe care o iubesc și care mi-a frânt inima.”

Mândria este de cele mai multe ori un impediment, dar ca orice bărbat care știe ce vrea, în ciuda greșelilor pe care le face, acesta știe să recunoască ce își dorește. Așa că, până la urmă, cei doi reușesc să devină un cuplu cu un viitor posibil!

Trecand mai departe la Lauren și Reed, avem parte de o poveste de dragoste deosebită. Asta, după își realizează greșelile și își dau seama de sentimentele lor.

“L-am privit în ochi cu un zâmbet trist pe buze, apoi m-am ridicat în picioare și am vrut să fug, să mă refugiez într-un colț și să plâng. Să plâng pentru că mi-am frânt singură inima.”

Cei doi tineri își dau seama de greșelile pe care le-au făcut, dar sentimentele lor îi fac să lupte cu toate puterile pentru fericirea până la adânci bătrâneți.

“— Trecutul rămâne în spate și nu vreau ca viitorul nostru să fie influențat de el. Amândoi am luat decizii proaste și am făcut lucruri pe care le regretăm, dar nu vreau niciodată să îmi regret decizia de a te alege pe tine.”

Povestea cuplului Trevor – Hope are o istorie nu foarte plăcută. Pe vremea liceului, Hope l-a terorizat pe Trevor datorită aspectului său fizic, acesta căzând într-o depresie profundă, din care familia și prietenii abia au reușit să îl scoată. Chiar a încercat să se sinucidă din cauza persecuțiilor de la școală…

Se pare că acum destinul a întors roata și Trevor are cărțile avantajoase… Și nu ezită să profite de ele!

“Am ridicat ușor din umeri și nu am spus nimic. Pentru că nu îmi pasă dacă mai trăiesc sau mor. Singurele persoane care mă iubesc au murit. Familia mea a dispărut.”

Părinții ei au fost omorâți, tânăra este în pragul colapsului, iar cu ultimii bani a reușit să își îngroape părinții. Nimeni nu a venit la înmormântare. Nici ea nu a anunțat pe nimeni, nu că ar fi avut pe cine… după ce compania părinților a dat faliment, nu a mai rămas nici un prieten în jurul lor.

Iar necazurile nu se opresc aici. Acceptă cu capul plecat toate jignirile lui Trevor fără a comenta ceva. E conștientă că trebuie să își plătească păcatele.

Am avut parte de o lectură emoționantă, care m-a făcut să cred în a doua șansă la dragoste!

Fiecare cuplu în parte m-a făcut să înțeleg că dragostea te ajută să treci peste orice obstacol.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie.

9 gânduri despre &8222;Împreună pentru totdeauna de Ivo Dima&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.