Seria Familia Royal de Erin Watt

 

Titlul original: The Royals

Autoare: Erin Watt

Editura: Trei

1. Prințesa de hârtie 

O poveste interesantă. 

Ella, o tânără de 17 ani, orfană, ce încearcă să evite să ajungă în sistem și se întreține singură… Până într-o zi când, în viața ei pătrunde Callum Royal și îi spune că este tutorele ei legal! Că tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată a decedat iar ea este unul dintre moștenitori. 

Callum o duce în casa lui, mai mult forțat și îi promite că îi va da 10000 $ pentru fiecare lună în care rămâne în casa lui. 

Problema e că are de-a face cu cei 5 băieți Royal care o jignesc și îi fac diferite farse, pe care reușește să îi câștige până la urmă… 

O lectură incitantă, căreia nu ai nici o șansă să îi prevezi finalul. Multe emoții iau cu asalt cititorul pe măsură ce avansăm cu lectura. Iar finalul primului volum ne lasă cu gura căscată. 

Relația dintre Reed și Ella pare să avanseze pe drumul bun până când capătă dintr-o dată o turnură cu totul neașteptată.

2. Prințul de hârtie 

Cel de-al doilea volum al seriei, după cum ne spune și titlul, este povestea lui Reed Royal. 

Ne descrie suferința lui după fuga Ellei, disperarea pe care o simte când nimeni nu știe nimic de ea, nebuniile pe care le face atunci când suferă… 

După ce Callum o găsește pe tânără și reușește să o convingă să se întoarcă înapoi, Reed chiar luptă din toate puterile pentru a o recâștiga. 

În același timp, Ella luptă cu propriile sale sentimente, își dorește să nu îi cedeze lui Reed, pentru ca acesta să nu mai aibă ocazia să o rănească. 

Între timp, viața membrilor familiei Royal este dată peste cap de tăvălugul repercusiunilor propriilor lor fapte, se luptă pentru a rămâne uniți și Ella se află chiar în mijlocul lor. 

Finalul acestui volum ne lasă cu respirația tăiată și cu sufletul la gură, nerăbdători să aflăm cum decurge viața familiei de acum înainte. 

O carte alertă, care nu îți lasă timp nici să respiri, unde răsturnările de situație îți demonstrează că banii nu aduc fericirea.

3. Palatul de hârtie 

“Palatul de hârtie” este al treilea volum al seriei Familia Royal, o carte alertă, plină de mister și suspans, care continuă povestea lui Reed și Ella într-o direcție cu totul și cu totul neașteptată. 

Ella este împărțită între acuzația de crimă adusă iubitului ei și reînvierea din morți a tatălui. O situație cu atât mai rea cu cât constată că tatăl ei, deși este nașul lui Reed și cel mai bun prieten al tatălui acestuia, nu este de acord cu relația lor… 

Iar lucrurile se complică pas cu pas, acțiunea devine din ce în ce mai încâlcită, cei doi sunt nevoiți să facă față multor presiuni, suferințe și dureri. 

Acest al treilea volum a fost cel care m-a ținut cu inima-n gât de la început și până la sfârșit, citează că cei doi vor fi despărțiți ca și consecință a acțiunilor altora. 

Dar, sfârșitul volumului de față aduce în prim plan o răsturnare de situație atât de surprinzătoare încât nu-ți poți crede ochilor. Am citit de două ori ultimele capitole și tot nu mi-a venit să cred că nu am bănuit nimic… Magistral!

4. Moștenitorul decăzut 

“Moștenitorul decăzut” continuă saga familiei Royal avându-l în prim plan pe Easton. Acest copil cu o grămadă de dependențe, dorința de a proteja pe alții și care suferă de ADHD. 

Hartley este fata care-l atrage datorită faptului că este singura care-l refuză. 

Deși avem parte de o acțiune alertă, cartea aceasta nu se ridică totuși la nivelul primelor 3. 

O poveste despre copii cu probleme, părinți care nu sunt foarte atenți la nevoile acestora, cu un final care dă totul peste cap. 

Easton are o confruntare cu tatăl lui Hartley iar acesta îi spune că tatăl său este altul. Din acest moment, totul în mintea lui Easton se blochează. Iar accidentul de mașină în care este implicată Hartley, îi are ca victime pe frații săi gemeni. 

Erin Watt a reușit că ne lase cu inima în gât și de data aceasta. Deși, recunosc că mă asteptam la mai mult după primele 3 volume ale seriei.

5. Regatul sfărâmat 

“Regatul sfărâmat” aduce cititorilor nu doar continuarea poveștii de dragoste dintre Easton și Hartley. Ne arată că părinții adevărați sunt cei care își iubesc cu adevărat copiii, neținând seama de ADN-ul lor. 

Avem parte de multe răsturnări de situație absolut neașteptate, evenimente care te întristează dar și care scot în evidență faptul că banii nu aduc fericirea, că familia este formată din oameni cărora le pasă unii de alții indiferent de greșelile pe care le fac. 

Atât Easton cât și Hartley trec prin adevărate încercări care le pun la încercare rezistența lor ca și cuplu. 

Nici nu vreau să mă gândesc cum este pentru Ella și Easton să înțeleagă că Steve a fost doar un laș care nu și-a asumat niciodată nici o responsabilitate. 

Nici Hartley nu o duce mai bine. Tatăl ei îi spune înainte să moară că nu a dorit niciodată să aibă copii, că îi pare rău că nu a împins-o mai tale la spital, astfel încât să pățească ceva mai grav decât o amnezie….

Sunt situații cu care fiecare dintre ei trebuie să se împace. Și familia Royal să rămână unită indiferent de ceea ce face fiecare dintre ei, să se accepte unul pe celălalt indiferent de defectele fiecăruia. 

O lectură antrenantă, o poveste care nu te lasă să o abandonezi până la sfârșit. 

Aș fi vrut ca Reed și Gideon să fie mai prezenți. De asemenea, mi-aș dori să aflăm poveștile anumitor personaje: Dylan, Gideon și Savannah, gemenii Sebastian și Sawyer… Ei, aici mai putem avea o speranță! Poate vom avea parte de ele! 

 

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Seria Familia Royal de Erin Watt&8221;

  1. Multumim pentru impresii. Pe mine primul volum nu m-a prins si am renuntat, dar cred ca nu a fost momentul seriei. O sa ii mai dau o sansa ca prea este laudata si nu as vrea sa pierd o serie buna1

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.