Triplu H 3 partea întâi de Corina Cîndea

Titlul: Triplu H 3

Autoare: Corina Cîndea

Seria: Triplu H, vol. 3, partea 1

Editura: Hathor

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 330

”Uneori, lucrurile se întâmplă când te aștepți mai puțin…

Aflată la primul ei drum lung făcut de una singură, Heather Bennett are parte de o surpriză care îi va schimba viața cu totul.

Însă surpriza ei, întocmai ca un bulgăre care crește când e rostogolit prin zăpadă, va duce la o adevărată avalanșă de întâmplări pentru întreaga familie Morgan — Bennett. 

“Triplu H vol. 3 ne oferă o comedie romantică savuroasă, tonică și caldă, plină de replici spumoase.” — Delicatese Literare

Am așteptat această carte cu sufletul la gură. Astăzi a ajuns la mine și nu am rezistat să nu o iau la citit! O lectură savuroasă, plină de emoție și umor, ce te binedispune. 

Îți mulțumesc, Corina, pentru cele 15 îmbrățișări și pentru că în sfârșit, mi-ai îndeplinit dorința! 

Un început în forță, cumva tipic familiei Morgan! Neprevăzutul este la ordinea zilei. 

“Dacă sunetul puternic, ca o împușcătură, nu ar fi fost suficient să mă facă să înțeleg că tocmai mi-a explodat un cauciuc, atunci modul în care volanul aproape că mi-a scăpat din mâini, a făcut-o cu siguranță.”

A fost o reală plăcere să mă reîntorc în atmosfera aceasta plină de energie, culoare și viață a familiei Morgan! 

Bun. O până, mijlocul lunii iulie în Texas, un drum de 5 kilometri până în cel mai apropiat oraș… și o tânără hotărâtă să nu-și alarmeze familia mult prea protectoare… O experiență inedită, amuzantă și o pereche de ochi verzi ce-ți taie respirația. 

“— Nu știu la ce te gândești tu, dar corespunzi pentru ce am eu nevoie, spun cât pot de detașată și sper ca vocea să nu îmi sune sugrumată. Ai pe cineva care să te înlocuiască la bar?

— Vrei acum? mă întreabă uluit.

— Da, acum ar fi perfect. Dacă te miști repede, dimineață pot pleca acasă.”

Astfel facem cunoștință cu Heather și Tiger. Heather este membră a clanului Morgan, fiica lui Hailey și Cameron. 

Tiger este un bărbat de douăzeci și opt de ani, proprietarul unui bar și al unui motor, un tip plin de viață, tatuat, care mă intrigă. 

În schimb, atracția dintre ei se simte încă de la început. Intensă, fierbinte, dar cei doi rezistă. Iar a doua zi Heather pleacă…

Distanța de Tiger nu îi aduce nici un beneficiu, tânăra visând cu ochii deschiși la el… 

“N-am reușit s-o uit oricât de mult am încercat și mi-a fost al naibii de greu să adorm în fiecare seară, pentru că îi simțeam parfumul imprimat în așternuturile pe care, tocmai din cauza asta, nu le-am mai schimbat.”

Cu ajutorul lui Angel, sosită să-l evalueze, Tiger se hotărăște să facă o vizită la Houston subit. 

O pleiadă de personaje încântătoare, puternice și sigure pe ele, mult prea protectori, care-și apără cu înverșunare familia. Toți frumoși, cu caractere aparte. Adevărate modele demne de urmat pentru tinerii din ziua de astăzi. 

O lectură care m-a relaxat și incitat încă de la primele pagini. Autoarea a reușit să ne reintroducă rapid în atmosfera seriei, Ba chiar ni i-a adus în prim plan pe tinerii clanului Morgan- Bennett, nu doar pe adulți și bunici. M-am trezit captivă într-o învălmăseală de povești, vise și atitudini specifice acestora, am râs și am savurat replicile acide și spumoase. 

Pătrundem într-o familie supraprotectoare, obsedată oarecum de control, în același timp unită și solidară, care se sprijină reciproc și în același timp, se distrează de minune. Avem parte de un real spectacol atunci când Tiger/ Rhys îi cunoaște pe bărbații din familia lui Heather, dar și discuția dintre el și Cam. 

“Graba cu care îmi răspunde și privirea deschisă îmi arată că e sincer și aproape că răsuflu ușurat.

— Ei bine, cât timp ai grijă să nu sufere din cauza ta, e totul OK. Iar dacă se întâmplă…

— N-o să se întâmple.

— Dacă se întâmplă, o să regreți că ne-ai cunoscut.”

O continuare de serie încântătoare, ce ne aduce zâmbetul pe buze, ne stârnește o multitudine de sentimente. Autoarea Corina Cîndea ne permite o intruziune în viața acestei familii de invidiat! 

Acțiunea romanului este bazată pe dragoste, pe descoperirea dragostei la prima vedere, care este cea adevărată, pentru totdeauna. Și dacă în partea a treia am avut de-a face cu 7 bărbați și o singură fată, de data aceasta avem 2 fete și treisprezece băieți! 

Apreciem unitatea familiei, ajutorul și sprijinul necondiționat pe care și-l acordă, dar învățăm și despre iubire, despre dragostea sinceră și durabilă. Valori de apreciat, cu atât mai mult în această perioadă. 

Să vedem un Cam la fel de panicat cum a fost și Hayden a fost un moment de-a dreptul savuros. Tiger/ Rhys a fost cercetat și evaluat din primul moment. Iar Cam este cu atât mai exasperat cu cât își dă seama că cei doi au o energie în jurul lor care-i separă de ceilalți. 

Asistăm la dansul emoțiilor ce înflorește în inimile celor doi, savurând în același timp și impactul poveștii lor printre membrii familiei lui Heather. Pe de altă parte, după cum ne-a obișnuit Corina în ce privește seria Triplu H, avem parte de mai multe povești de dragoste. Povestea lui Angel este absolut încântătoare! Și stârnește un freamăt de nedescris în familie… ceea ce nu ne ia prin surprindere! 

“Așa cum nu pare să-i pese absolut deloc nici de faptul că treisprezece zdrahoni îl încercuiesc imediat.

Nu, el este concentrat strict asupra blondei micuțe care nu îi ajunge nici până la umăr.”

Povești de dragoste cu momente de acalmie dar și situații tensionate, încercări la care sunt supuse personajele noastre și care nu doar că ne oferă o poveste savuroasă, dar ne face să observăm și apreciem instituția familiei și iubirea adevărată, până la adânci bătrâneți. 

“Inspir adânc, rămân cu mâna întinsă spre un client când îmi dau seama ce înseamnă asta: m-am îndrăgostit.

Undeva între momentul în care ochii ni s-au întâlnit pentru prima oară și ultimul sărut de aseară, m-am îndrăgostit irevocabil de bruneta focoasă care mi-a intrat în bar în urmă cu doar o săptămână.

Fir-ar să fie! Asta cum naiba s-a întâmplat?”

Mulțumesc Editurii Hathor pentru exemplarul oferit spre recenzie. 

21 de gânduri despre &8222;Triplu H 3 partea întâi de Corina Cîndea&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.