Triplu H 3 partea a doua de Corina Cîndea

Titlul: Triplu H 3

Autoare: Corina Cîndea

Seria: Triplu H, vol. 3, partea a 2-a

Editura: Hathor

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 332

”Uneori, lucrurile se pot complica…

Pacturi, concursuri și pariuri?

Chiar dacă sunt lansate de același neschimbat Holden, protagoniștii sunt alții, iar cuplurile din noua grnerație duc totul la un alt nivel.

Făcând propriile lor pariuri și reguli, încearcă să le câștige apelând la impulsivitatea, umorul și, mai ales, la șarmul moștenit din familie.”

”Cartea s-a dovedit un adevărat medicament de bună dispoziție, deconectându-mă de la rutina zilnică și lăsându-mă cu o stare de bine la final. O recomand celor romantici!” — Delicatese Literare

Un final de serie de maestru! Am râs cu lacrimi și am chiuit de fericire, dar cel mai mult am apreciat modul în care autoarea Corina Cîndea a ales să scoată în evidență valorile familiei, ale unității și ale iubirii adevărate! 

După ce am văzut fetele celei de-a treia generații indrăgostindu-se, acum a sosit vremea băieților… Harlan și Harley cad primii! O sală de dans, fete ce trebuie să seducă prin dansul lor și vreo șase dintre cei mai vajnici membrii ai clanului Morgan- Bennett pe post de bară de dans… 

Cu umor, într-un stil lejer și captivant, această poveste reușește să ne țină în alertă pe tot parcursul lecturii. Ajungi să înțelegi și să descoperi fiecare personaj, să observi conexiuni neașteptate și să ai la final un sentiment de bucurie, speranță în viitor și să constați lipsa stresului! 

“Harlan m-a lăsat fără suflare de la prima întâlnire, atât la propriu, cât și la figurat, iar atunci când ni s-au întâlnit privirile, puțin a lipsit să nu cad din nou în fund. M-am simțit ca Eva din seria Crossfire a lui Sylvia Day când l-a cunoscut pe Gideon. Iar atracția dintre noi aș putea spune că e la fel de puternică, deși credeam că așa ceva nu există decât în romanele de dragoste.”

Tot în acest volum aflăm și secretele lui Rhys/ Tiger, începem să îl înțelegem puțin mai bine deși încă sunt mistere în jurul lui. 

Cu fiecare pagină citită, am avut senzația că mă aflu la spectacol: cu personaje masculine care te fac să salivezi și cu eroine care arată precum fotomodelele deși mănâncă tot ce le poftește inima… Corina, să știi că le invidiez din tot sufletul! 

Dar, pe lângă asta, mi-a plăcut dinamica și armonia acestui clan pe care l-am văzut evoluând cu fiecare volum citit,  ajungând să apreciez multe dintre trăsăturile care-i definesc, cea mai importantă fiind unitatea, faptul că sar unul în ajutorul celuilalt. 

Harley, copia aproape fidelă a lui Holden, este adorabil. La aproape fiecare frază scoate două perle! 

“— Bănuiesc că e mama copilului. I-l mai dăm sau îl păstrăm noi? N-am nimic împotriva înfierilor, dar aș vreasă facem proprii noștri copii și să ne simțim al naibii de bine de-a lungul întregului proces.”

Efectiv o buimăcește cu totul pe Stephanie, cântăreața de care se îndrăgostește iremediabil. Aceasta nu are nici o șansă să-i reziste. 

Oameni buni, vă mai amintiți mersul la cumpărat de mobilă alături de Holden? Umor de calitate, comedie pură. Nici de data aceasta nu se schimbă nimic! 

“— Fir-ar să fie! îl aud pe Holden chicotind în timp ce pozează de zor. Cu o singură privire, ăștia doi topesc arcurile de sub ei și vor inventa o nouă modă: paturile topite, nu rupte.”  

Avem parte de suișuri și coborâșuri, de piedici care apar în calea îndrăgostiților, de dezamăgiri și suferințe, încercări din care pot ieși victorioși, abia apoi urmează împăcarea, fericirea. 

O carte absolut încântătoare care ne oferă un spectru larg de emoții, ne binedispune, ne arată că acolo unde este dragoste, totul e posibil. Avem parte de surprize, unele plăcute, altele nu prea, dar acestea sunt sarea și piperul cărții. 

Cupluri încântătoare, surprize pe care autoarea ni le oferă și o poveste care ne îndeamnă la visare. 

“Dacă vă iubiți cu adevărat, o să treceți peste asta.”

O încurajare pe care o primește Heather de la tatăl ei atunci când aceasta are cea mai mare nevoie. Vă las pe voi să descoperiți despre ce e vorba. 

Întâlnirea de duminică a clanului este plină de hohote de râs, veselie și bucurie…

“— Corect! Dar nu la asta mă refeream, ci la faptul că o să trebuiască să spună Morgan Morgan.

— Așa. Și?

— Dacă lumea o să creadă că e bâlbâită?”

Fiecare dintre tinerii noii generații își descoperă jumătatea, asemeni predecesorilor lor. Totul pare să decurgă bine… 

Triplu H este o carte dar și o serie perfectă pentru tânăra generație care învață să aibă anumite așteptări, iar pentru adulți să aprecieze toate experiențele de care au avut parte până acum. O poveste care ni se atașează de suflet și la care vom reveni de fiecare dată când avem nevoie de o pastilă de fericire și speranță! 

“Până la urmă, a ieșit totul perfect.”

Trei generații care au captat interesul cititorilor încă de la început, oameni normali — iubitori, posesivi și mârâitori— care-și adoră soțiile și copiii. Un model de urmat pentru fiecare generație! 

16 gânduri despre &8222;Triplu H 3 partea a doua de Corina Cîndea&8221;

  1. 😀 Felicitări pt frumoasa recenzie, azi am început și eu prima parte… Știți că îmi era frică să mă apuc de citit? Parcă as mai fi tras de timp, să nu care cumva să le citesc prea repede… stiind că mă voi pierde printre rânduri, pagini și totul va trece prea repede… 💞

    Apreciat de 2 persoane

      1. Știu, 😀😅😉 nici nu mai știu de cate ori am recitit unele dintre cărțile autoarei. De aseară le-a luat și a mea a mică la citit. E super încântata de Micuța Balerină. Nu i le-am dat pana acum, însă acum am cedat și i-am dat voie sa le citească. Poate, are 14 ani. Nu mă judecați. ..😅

        Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.