Inimi rivale de Ivo Dima

Titlul: Inimi rivale

Autoare: Ivo Dima

Seria: Rivali, volumul 3

Editura: Stylished Books 

”Încă de la prima întâlnire, Jackson Deverell a încercat să își ascundă sentimentele pentru ea și mereu a eșuat, reușind să se facă de râs. Certurile și tachinările constante îl aduc în punctul în care nu mai poate să nege ceea ce simte pentru frumoasa doctoriță cu origini germane, dar când e pregătit să dea toate cărțile pe față, soarta are alt plan pentru el. Unul care o să îl împingă să facă cea mai mare prostie din viața sa.

Nora Heimer e o femeie frumoasă, temperamentală și fricoasă. Încearcă să își canalizeze toată energia asupra pacienților săi și a examenului de rezidențiat. Nu voia nicio secundă să se gândească la bărbatul după care tânjește din prima clipă în care a pus piciorul în Austin, Texas. Dar se întâmplă!

Iar când o decizie proastă îl îndepărtează din viața ei, Nora își dă seama că ar fi trebuit să își asume propriile sentimente și să nu fugă din calea iubirii.

Acum trebuie să îndrepte dezastrul pe care l-a lăsat în urmă și să fie fericită alături de rivalul pe care l-a iubit întotdeauna.

Nu rata ultimul volum din trilogie și vezi cum fiecare rival își găsește perechea și fericirea pentru restul vieții.” 

A sosit vremea să descoperim povestea Norei și a lui Jackson. O poveste pe care am întrezărit-o încă din primul volum și care a stârnit curiozitatea încă de atunci. 

Inimi rivale este ultimul volum al seriei și oferă cititorilor o poveste deosebită. 

”Ei bine, Jack și cu mine suntem la fel de vulcanici. Certurile dintre noi nu s-au potolit, indiferent cu câte sărutări îmi închide gura și cât de mult îmi doresc să mă atingă. Cred că la un moment dat tensiunea dintre noi o să atingă cote maxime și atunci are să fie rău pentru toată lumea. Dar, chiar și așa, îmi place enorm să mă joc cu mintea lui și să îl enervez la fel de tare pe cât mă enervează el pe mine.”

Se pare că nimic nu s-a modificat substanțial între cei doi. Chimia dintre ei încă se simte, iar atunci când sunt unul în preajma celuilalt, sunt asemeni unei bombe pe cale de a exploda. 

Nora tocmai a primit o scrisoare de la UNICEF  cu aprobarea cererii de a pleca în Kenya pentru 3 ani. O decizie care pe de-o parte o bucură, pe de alta o îngrijorează. Știe că familia și prietenii săi vor rămâne tot aici, dar nu știe ce se va întâmpla cu Jack… 

“— Vrei să te căsătorești cu mine?”

După plecarea Norei în Kenya, Jack se simte rănit, nervos și abandonat. Și astfel, o cere pe Paloma de soție… Nora revine acasă pentru a-i da un răspuns favorabil lui Jack chiar în ziua în care acesta se căsătorește. Rănită, pleacă înapoi în Kenya. 

După trei ani în Kenya, revine acasă. Încă nu-și poate lua gândul de la Jack. 

“— La cină se comportă de parcă ar fi cuplul ideal, dar Jack își petrece cea mai mare parte pe câmp și în călătorii.”

Oare ce se va întâmpla de acum înainte? 

Ceea ce au făcut și până acum, doar că au mai multă muniție. Nora suferă chiar dacă vrea să pară puternică. Iar Jack atacă: 

“— Ei bine, mi se pare că ai un mod aparte de a încheia relațiile cu bărbații din viața ta, prințesă!

Exact ce credeam. Are un motiv în plus să mă atace după toată porcăria asta.

— Dar măcar eu o am pe nevastă-mea, care e de o mie de ori mai femeie decât o să fii tu vreodată.”

Inimi rivale pare a fi un volum de excepție, care te face să suferi și să te enervezi, dar și să razi în hohote. Autoarea Ivo Dima a reușit să mă surprindă cu această întorsătură de situație la care nu mă așteptam. 

Mi-aș fi dorit o corectare atentă a manuscrisului, deoarece are mult prea multe greșeli.

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare și toată lumea pune presiune pe Nora să facă ceva și să-l scape pe Jack de soția sa… 

“— Vreau să fie demascată cât mai curând, Nora! Vreau ca Jack să-și revină și să fie fericit din nou! Și doar tu poți face asta!”

Când în sfârșit hotărăște să dezvăluie adevarul despre Paloma, Nora are o altercație cu Cornelius. Și tragedia lovește. O tragedie care riscă să o distrugă, să o sfâșie pe Nora în bucăți. 

Autoarea Ivo Dima a făcut acest moment de cotitură al volumului de față să sfâșie cititorii și să le aducă râuri de lacrimi pe obraji. 

O poveste de dragoste dulce- amăruie, despre orgolii care pot provoca nefericire, frica de asumare a sentimentelor care poate conduce la suferință. O poveste încântătoare.

O încheiere de serie care mi-a adus un zâmbet pe față la final și m-a făcut să regret că s-a terminat.  

“— Te iubesc, Jack Deverell! Doar pe tine te iubesc. Pentru totdeauna.

Ne-am unit buzele și m-am lipit de el, încercând să-l acaparez complet. Încercând să-l țin cât mai aproape de mine și să nu-l mai las niciodată să plece de lângă mine.” 

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie. 

6 gânduri despre &8222;Inimi rivale de Ivo Dima&8221;

  1. Am observat și eu în cărțile lor greșeli care din păcate trag cartile pe o pantă descendentă. În rest, uneori găsești povești de dragoste frumoase, lecturi ușoare care ajung ușor la inima cititorului. Seria aceasta o am și eu în plan. Aseară am terminat Ritmul iubirii și mi s-a părut drăguță. Felicitări pentru recenzie.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.