Pactul de Elle Kennedy

Titlul original: The deal

Autoare: Elle Kennedy

Seria: Off – Campus, volumul 1

Editura: Epica Publishing House

Traducere: Sorin Petrescu

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 464

OFF – CAMPUS este o serie bestseller internațional, vândută în milioane de exemplare și tradusă în peste douăzeci de limbi. 

Ea e pe cale să încheie un pact cu băiatul cel rău…

În sfârșit, Hannah Wells a găsit pe cineva de care se simte atrasă. Deși de obicei e sigură pe sine, la capitolul sex și seducție are multe probleme, provocate de un incident dureros din trecutul ei. Dacă vrea cu adevărat să atragă atenția tânărului pe care îl place, Hannah va trebui să își învingă nesiguranța și să îl facă să o observe… chiar dacă asta înseamnă să îl mediteze pe căpitanul echipei de hochei a universității — un tip enervant și încrezut —, în schimbul unei întâlniri aranjate.  

… Și va fi o experiență amețitoare.

Cea mai arzătoare dorință a lui Garrett Graham este să joace hochei în liga profesioniștilor, după ce termină facultatea. Dar o notă catastrofală obținută la un examen amenință să zădărnicească visul pentru care a muncit atât de mult. Prin urmare, dacă pentru a-și asigura locul în echipă trebuie să ajute o fată să stârnească gelozia altuia, nimic nu îi va sta în cale. Însă un sărut neașteptat duce la cea mai nebunească partidă de sex din viața lor. Acum trebuie să o convingă pe Hannah că pe el îl dorește.” 

Autoare de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, Elle Kennedy a crescut în suburbiile orașului Toronto, Ontario, fiind licențiată în engleză la Universitatea York. De la o vârstă fragedă, știa că vrea să devină scriitoare. A publicat până în prezent peste patruzeci de romane, multe dintre ele figurând pe listele de bestselleruri din diferite țări. Iubește personajele feminine puternice, eroii alfa sexy, adoră să creioneze scene romantice, presărate și cu pericole, ca să păstreze lucrurile interesante. 

În sfârșit s-a tradus și la noi o carte a autoarei! Sunt ceva ani de când îmi doream să se întâmple asta. 

Pactul autoarei Elle Kennedy este un volum intens, plin de vise și speranțe, de traume și răni din trecut. O lectură alertă, unde emoțiile și trăirile sunt la cote maxime. 

Hannah, eroina principală, este o tânără cu un trecut dureros, care are cercul ei de prieteni apropiați și căreia îi place de un tip din universitate care nici nu știe de prezența ei. Este o studentă care este interesată de cursuri, ceea ce nu prea se întâmplă cu studenții populari. La unul dintre exemene este uimită când reușește să ia un zece! Este o fată care muncește din greu pentru a urma facultatea, depune eforturi și la studiu și pentru a-și acoperi cheltuielile. 

Pe de altă parte, Garrett — căpitanul echipei de hochei, un tip plin de el și foarte popular, nu are același noroc… Este un tânăr care are un singur scop: vrea să joace hochei la profesioniști. Nu este interesat de o relație serioasă cu o fată, învață cât să obțină o notă care să-i permită să joace. 

Fiecare dintre cei doi tineri, în felul lor, își urmărește interesul. Dar, ce se întâmplă când interesul lui Garrett depinde de Hannah, care și ea are nevoie de ajutorul acestuia? Ajung oare la o înțelegere? Urmează o adevărată urmărire pusă la cale de Garrett în încercarea de a o convinge să îl mediteze la etică filozofică — materie la care este obligat să-și mărească nota dacă mai dorește să joace hochei. 

După o întreagă muncă de lămurire dusă de Garrett pentru a o convinge pe Hannah să-l mediteze, ajung totuși la o înțelegere: 

“— Bine. Sunt de acord.

Fir-ar să fie!

O parte din mine este șocată pe bune de faptul că am reușit s-o fac să cedeze. O sâcâiam de ceea ce părea să fie o veșnicie și acum, că am învins, este aproape ca și cum aș avea un sentiment de pierdere. Spune și tu…”

După prima meditație constată că tipul chiar poate învăța, doar că nu prea își dă interesul. Iar concluzia e simplă: 

“Ies din cameră și-mi vine să-mi smulg părul din cap. Nu-mi vine să cred că am fost de acord cu treaba asta timp de o săptămână și jumătate.

Să mă ajute Dumnezeu!”

Pe măsură ce petrec timp împreună și încep să se cunoască mai bine, Garrett descoperă că Hannah este o cântăreață foarte bună, este de-a dreptul fascinat de vocea ei. Hannah, pe de altă parte, face și ea propriile ei descoperiri. Treptat, cei doi devin prieteni. 

După ce îi cunoaștem mai bine, realizăm că Garrett este un băiat serios, învață, îi place hocheiul, dar îi place și să fie în centrul atenției. Realizăm și că între el și tatăl lui existe mari probleme. În ceea ce o privește pe Hannah, aceasta este foarte bună prietenă cu colega ei de cameră — Allie, de asemenea are o relație extrem de apropiată cu părinții ei. Dar, la vârsta de 15 ani a fost violată, iar de atunci, ea și familia ei au devenit un fel de paria în Ransom, Indiana, orașul ei natal. 

După una dintre meditații, cei doi ajung să vizioneze împreună un serial și sunt atât de prinși încât văd un sezon și jumătate aproape fără să-și dea seama. Garrett este uimit de faptul că se simte atât de bine în compania ei! Niciodată nu a mai petrecut timp cu o fată dacă nu era vorba de sex. 

“Or, acum suntem captivi unul în brațele celuilalt. Nice!

Devin ceva mai atent. Îndeajuns de atent ca să bag de seamă la ultimul cuvânt. Nice? Ce dracu’ e-n capul meu? Așa vorbesc doar cu și despre iubitele mele…

Și eu nu-mi fac iubite.

Dar nici nu-i dau drumul fetei. De-acum m-am trezit de-a binelea, mirosindu-i parfumul și delectându-mă cu fierbințeala trupului ei.”

După o noapte în care Hannah doarme la el, lucrurile par să se schimbe. De la o simplă provocare aruncată de Garrett în glumă, cei doi se sărută. Atractie instantă, fulgerătoare și fierbinte. Cu totul neașteptată. 

“Ceva se întâmplă cu mine. Nu mă pot opri din sărutat. Parcă am devenit dependentă de el. Și deși la început am fost eu la timonă, acum mi-am pierdut complet controlul.”

Este amuzant că înainte să înceapă să-l mediteze pe Garrett, Hannah ofta după Justin care nici nu știa de existența ei; iar acum este salutată de toată lumea, Justin o invită la cină iar Garrett o tot caută… Ce decide fata? Momentan se luptă cu emoțiile, nu-și recunoaște nici măcar ei însăși că este atrasă de Garrett. 

Pactul este o lectură ușoară, cu multe momente haioase, plină de emoții. O lectură incitantă și relaxantă. 

La aniversarea unui coleg de echipă de-al lui Garrett, tânăra decide să bea atunci când primește asigurări de la Garrett că acesta o va păzi. Și exact asta se întâmplă! 

Apoi, prietenia lor lasă loc atracției, pasiunea fierbinte își face și ea loc în relația lor. Problema lor este că nici unul nu dorește să-și recunoască sentimentele ce devin din ce în ce mai puternice. Hannah în continuare își dorește să iasă la întâlnire cu Justin…. ceea ce, în mod sigur, va creea probleme. Sau le va lămuri. 

Să îi observi pe fiecare dintre ei cum descoperă ce simt, cum fac greșeli ce provoacă suferințe celuilalt, cum descoperă iubirea și cum au încredere să își povestească unul altuia despre trecuturile lor dureroase, toate acestea ne fac să ne atașăm de personaje. 

Îmi place stilul autoarei Elle Kennedy, unul lejer și relaxat, care te prinde de la primele cuvinte, te face să simți o gamă variată de emoții, să cunoști două personaje deosebite care se maturizează împreună. 

“Știu cu exactitate ce este.

Cuvintele aspre ale lui Garrett se repetă în mintea mea și-mi simt inima ca într-o menghină, pentru că sunt foarte sigură că și eu știu cu exactitate ce este.

Și mi-e teamă că, din cauza scurtului meu moment de nehotărâre, am aruncat totul la gunoi.” 

Dacă reușesc sau nu să își rezolve problemele puteți afla citind acest prim volum al seriei Off – Campus. 

Publicitate

15 gânduri despre &8222;Pactul de Elle Kennedy&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.