Seria “Așii de inimă” de Stanciu Crina

Seria: Așii de inimă

Autoare: Stanciu Crina

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2020 

“Așii de inimă” este o serie intensă, învăluită în mister și plină de suspans. Un puzzle complicat pe care autoarea decide să ni-l expună piesă cu piesă, oferind cititorilor săi informațiile cu picătura. 

Rose și Lukas au de înfruntat pericole care mai de care, așteptate de unul, neștiute de celălalt. Și în tot acest timp, atracția explozivă dintre ei și adevărurile care ies la suprafață amenință să le distrugă liniștea, ba chiar le pune și viața în pericol. 

Autoarea Crina Stanciu a reușit să îmi ofere o poveste fascinantă, care s-a jucat cu mintea mea până la sfârșit. O lectură intensă, cu multe răsturnări de situație și surprize la tot pasul, nu întotdeauna plăcute. 

📚 Regele de inimă roșie

“Regele de inimă roșie” este o carte care ne invită să pătrundem în lumea jocurilor de noroc, a cazinourilor, în capitala acestora: Las Vegas.
Aici îl cunoaștem pe Lukas Halstein, zis și Vikingul și nu datorită rădăcinilor sale nordice, proprietar al unui lanț de hoteluri și cazinouri, foarte bogat, care-și conduce afacerile cu o mână de fier.
În calea lui apare o sudistă din Louisiana, Rosemary Arrington, o tânără care reușește să-l pună pe jar din mai multe motive: unul ar fi apariția acesteia la mesele sale de poker împreună cu rivalul său, faptul că tânăra nu este absolut deloc intimidată de el ar fi altul, dar ceea ce-l ia cu adevărat prin surprindere este atracția fulgerătoare ce apare între ei încă de la prima întâlnire.
Rose și fratele ei, Asher, au avut o grămadă de probleme, începând cu decesul mamei când fata avea doar 7 ani, apoi patima jocurilor de noroc a tatălui ei care i-a adus acestuia moartea în 2003, după care a urmat telefonul unui cămătar care a spus că tatăl ei avea datorii pe care el se aștepta ca familia să le plătească… 
Ajunsă în Vegas, tânăra este hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei. 
Așa că, doar muncă, în asta a constat viața tinerei. Iar acum a sosit în Orașul Păcatelor pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei.
Dar, drumul ei și al lui Lukas pare a fi împletit… însă asocierea ei cu Webster Caldwell nu îl încântă absolut deloc pe Lukas, deoarece cei doi bărbați sunt vechi dușmani.
Prin intermediul cărții de față descoperim jocul de poker, concentrarea, disimularea de care au nevoie jucătorii pentru a nu se da de gol, masca pe care trebuie să o poarte.
Datorită unor întâmplări neprevăzute cei doi ajung să ia masa împreună, iar Rose este de acord să răspundă întrebărilor pe care i le va adresa Lukas. Astfel, tânăra ajunge să își dezvăluie emoțiile, să-i împărtășească experiențe care i-au marcat viața. Începe să o descifreze ușor ușor și este uimit să descopere cât de mult își dorește să o protejeze.
Sosirea lui Rose în Las Vegas înseamnă un curs despre viață pe care nu l-a cunoscut până acum. Este pericol, nervi, măști, actorie, oameni care nu oferă nimic fără să aștepte ceva în schimb.
O acțiune alertă, mult suspans și o lume întunecată, de toate acestea avem parte în aceeași măsură în care emoțiile iau cu asalt cititorul. 
Deși Lukas este un dur, e decis să facă tot posibilul pentru a o proteja pe Rose… 

📚 Cavalerul de pică

“Cavalerul de pică” continuă povestea lui Rose și Lukas și aventurile acestora în Las Vegas.
Relația lor este explozivă, plină de neîncredere, dar treptat, cei doi își lasă orgoliile la o parte, capătă chiar anumite obiceiuri. Ea în gătește micul dejun, el încearcă în continuare să o protejeze.

Autoarea Crina Stanciu a reușit să creeze două personaje puternice, încăpățânate și curajoase. Le-a adus împreună în împrejurări confuze, iar frânturile de informație pe care ni le pune la dispoziție treptat sunt derutante la început. E clar că Rose vrea să se răzbune pe cei care i-au omorât tatăl. Iar Lukas își dorește să facă el totul pentru a avea grija ei. Chiar și să-i facă să plătească pe responsabilii pentru moartea tatălui ei.

Pe plan personal, cei doi fac un pas înainte în relația lor, pasiunea își face apariția. Chiar dacă cei doi se ceartă în continuare pentru tot ceea ce Lukas consideră că ar trebui să facă pentru ea, iar aceasta nu-i permite.
Rose se integrează destul de ușor printre oamenii de încredere ai lui Lukas. Se împrietenește cu Mike — șeful securității, cu Reese — locotenentul lui Lukas, sau cu Marco — un chef faimos, bun prieten al acestuia.
Se dovedește că cel pe care Rose vrea să se răzbune este nimeni altul decât Austin de LaBassiesse, cel mai mare dușman al lui Lukas și unul dintre șefii din Las Vegas.
De aici înainte aflăm multe dedesubturi din lumea interlopă, despre zona gri a orașului, unde o mână de oameni bogați se cred stăpânii orașului. 
Tânăra are de-a face cu fostele iubite ale lui Lukas, încearcă să nu se îndrăgostească de acesta de teamă că va fi părăsită așa cum toți cei pe care i-a iubit au părăsit-o la un moment dat. Dar, la un moment dat, ajunge să își declare sentimentele cu sinceritate, recunoscând că este timorată de ideea că ar putea fi abandonată. Nici prin cap nu i-a trecut, nici măcar pentru o secundă, că acesta este îndrăgostit de ea până peste cap. Sau că e dispus la orice pentru a o scăpa de pericolul care o pândește din umbra și care poartă numele lui Austin de LaBassiesse…
În continuare, povestea este plină de suspans, comploturi și  răsturnări de situație ce ne țin cu sufletul la gură încercând să aflăm ce se mai întâmplă cu aceste două suflete orgolioase. 
Problemele încă nu s-au terminat pentru cei doi… 

📚 Asul de treflă 

Ultimul volum al seriei ne confruntă cu dușmanul: Austin de LaBassiesse. 

Lukas pleacă singur într-o călătorie, iar Rose, întoarsă la Las Vegas, are parte de o înscenare și se trezește arestată pentru crimă. 

Se pare că mișcările dușmanului sunt clare. Rămâne de văzut ce va face Lukas în acest joc de șah cu o miză atât de importantă… 

Dar adevărurile demult îngropate care ies acum la suprafață par a provoca răni adânci. Iar vălul care acoperea toată durerea lui Rose pare a se destrăma atunci când tânăra află că propriul ei tată este în viață. 

De aici avem parte de o cursă contra cronometru, de pericole și dușmani ce pândesc din toate părțile și de agenți sub acoperire infiltrați pe teritoriul dușmanului. 

Rose se dovedește a fi un adevărat cameleon, care reușește să-și țină doar pentru ea gândurile și adevăratele sentimente. Mai ales când viața lui Asher și a soției sale depind de ea, sau chiar viața tatălui ei proaspăt reînviat. 

Autoarea Crina Stanciu a creat o poveste care se joacă cu mintea noastră, suspansul ținându-ne cu sufletul la gură. Tot timpul am avut impresia că am ratat ceva important. 

În timp ce Rose joacă un joc atât de periculos încercând să-și protejeze apropiații; Lukas este maestrul din umbră, păpușarul care face totul posibil. Împreună, cei doi valsează prin Vegas, sala lor de bal fiind cazinourile. Acesta face totul pentru a o știi pe Rose în siguranță. Până acum i-a reușit de fiecare dată. 

O lectură captivantă, intensă, unde fiecare acțiune are un scop ascuns. Emoțiile iau cu asalt cititorul din fiecare pagină a acestui volum. Avem parte de o impresionantă galerie de personaje puternice, bine antrenate, care-și cunosc foarte bine rolul și nu lasă să se vadă nici cea mai mică emoție, adevărați jucători de poker. 

Nu putem să nu ne întrebăm dacă minuțioasele planuri puse la cale de Lukas și Rose vor da rezultatele scontate. Oare vor avea o șansă la fericirea lipsită de pericole? 

Vă invit să descoperiți cum se încheie această poveste deosebită doar citind seria Așii de inimă. 

9 gânduri despre &8222;Seria “Așii de inimă” de Stanciu Crina&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.