Atingeri interzise de Hanna Lee

Titlul: Atingeri interzise

Autoare: Hanna Lee

Seria: Vecini, volumul 3

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 336

”Irina este o femeie care face ce vrea, cu cine vrea și întotdeauna are pregătită o replică tăioasă atunci când e cazul. O bestie neîmblânzită convinsă că în viața ei există alte priorități decât dragostea. Toate astea până în ziua în care cumnatul ei, cel mai nesuferit om în viață, îi acoperă gura cu un căluș cu bilă, fiind primul bărbat care o reduce la tăcere. La propriu.

Pentru Daniel, ea este piaza rea, vipera cu ochii albaștri și femeia de care știe că trebuie să stea departe. Dar o dorește prea mult și încet aceasta devine singura pe care vrea să o pedepsească și să o domine cu totul, neștiind că ea are un secret ce l-ar face să renunțe imediat la toate aceste planuri.

Atracția este explozivă, dar interzisă. O poveste ascunsă de ochii celor apropiați, dar care pe parcurs îi ajută să se cunoască unul pe celălalt și, mai ales, să se cunoască pe sine, dovedindu-le că sentimentele nu pot fi controlate.”

O carte incendiară, plină de emoție și pasiune arzătoare, Atingeri interzise este o carte ce atrage atenția cititorului cu o copertă incitantă și îl prinde în mreje cu fiecare pagină.

Irina, personajul principal al cărții de față, revine acasă după o lungă perioadă. Este un fotograf renumit, o tânără liberă, plină de energie și care-și trăiește viața la maxim.

Revederea cu Daniel, fratele cumnatului ei, este una explozivă, plină de replici spumoase și tăioase, atracția mocnindă simțindu-se de la distanță.

O lectură intensă și fierbinte, alertă și plină de emoții, o aventură de la început și până la sfârșit.

”Dar Daniel Diaconu este un tip aproape la fel de solid și de tatuat ca fratele lui mai mare, însă cu o personalitate mult mai complicată. Sau cel puțin eu așa l-am perceput din prima clipă când l-am cunoscut, un încăpățânat dornic ca toate lucrurile să fie cum vrea el. Genul acela care crede că el știe cel mai bine, motiv pentru care ne-am înțepat din primul moment, pentru că a dat de o femeie care, culmea, știe la rândul ei ce e mai bine. Și cum femeile au mereu dreptate, lucru cu care el, clar, nu este de acord, între noi mereu a fost o ușoară antipatie.”

Pe tot parcursul cărții Atingeri interzise avem parte de mult umor și ironie, hohote de râs și bucurie.

Daniel și Irina sunt doi încăpățânați orgolioși care sunt dispuși să se lupte cu propriile lor emoții și răni din trecut, nedorind să cedeze în fața iubirii de teama de a nu fi răniți.

O poveste plină de pasiune și atracție, care ne oferă o clipă de visare, de relaxare.

De la o relație bazată pe simple jocuri de dormitor, între cei doi încep să-și facă apariția sentimentele. Intense, puternice, ce-i fac să-și încalce propriile reguli.

”— Ne vedem pe seară, zic repede și ies din casă, fugind de el și de ceea ce mă face să simt.

Pentru că ceva se întâmplă. Prea repede și prea intens.”

O luptă pe care fiecare dintre ei se așteaptă să o țină sub control. Și pentru câteva clipe efemere reușesc. Dar, Irina dă dovadă de o tărie aparte, de un curaj nebun atunci când constată că deja are sentimente pentru acesta. Ia decizia să taie totul de la rădăcină, pentru a nu suferi mult mai rău mai târziu. Daniel este șocat atunci când tânăra îi comunică decizia ei, dar nu face nimic pentru a-i împiedica plecarea deoarece el chiar nu își dorește să se implice emoțional.

”Încerc să îl alung din inima mea, dar fiecare amintire care îmi trece prin fața ochilor e ca o rană nouă deschisă pe corpul meu obosit. Și doare. Doare din ce în ce mai tare, până când întunericul mă cuprinde cu totul, pleoapele devin prea grele, iar mâinile prea obosite să îmi mai șteargă obrajii umeziți de lacrimi. Și mă pierd în liniștea din jur, până când suspinele mele se sting și ele.”

De aici înainte asistăm neputincioși la suferința și durerea fiecăruia, inconștienți fiind, atât Daniel cât și Irina, la rănile pe care și le provoacă unul altuia. Aflăm și marele secret al Irinei, ținut ascuns de familie și prieteni. Tânăra are cancer la sân. De aceea au văzut-o atât de schimbată după întoarcerea din State. Singurul care nu află nimic este Daniel…

Atingeri interzise ne oferă o poveste plină de schimbări de situație, alertă, care-ți taie răsuflarea. Daniel și Irina sunt două personaje pline de curaj și sigure pe ele, care nu refuză să poarte o luptă chiar dacă aceasta nu prea are sorți de izbândă.

Momentul când Daniel află toate secretele Irinei este și momentul în care acesta înțelege că această tânără reprezintă fericirea lui. Este fata care a reușit să-l facă să-și lase deoparte propriile limite.

Volumul de față reprezintă o evoluție clară a autoarei, chiar dacă finalul mi s-a părut puțin precipitat.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie.

3 gânduri despre &8222;Atingeri interzise de Hanna Lee&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.