A doua șansă de Hanna Lee

Titlul: A doua șansă

Autoare: Hanna Lee

Seria: Vecini, volumul 4

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 288

”Aceasta nu este o poveste despre pasiune, ci despre iubire. Iubirea pură și ascunsă ani de zile.

Este povestea unei femei care rămâne văduvă și a unui bărbat care se simte vinovat de pierderea prietenului său. Dar, mai mult, se simte vinovat de sentimentele pe care le are pentru soția acestuia, încă din prima zi.”

”— O să fiți judecați de unii, renegați de alții, dar împreună trebuie să treceți peste toate, pentru că ce aveți voi este mult prea unic pe lumea asta.

— Și dacă nu o să rezistăm presiunilor?

— Atunci povestea voastră o să aibă un final mai trist decât a fost începutul.”

A doua șansă este cel de-al patrulea volum al seriei Vecini, o carte frumoasă, pe care o citești cu respirația tăiată, care oferă cititorilor o lectură captivantă, intensă, plină de emoții și pasiune, fierbinte și care te îndeamnă la visare. O carte numai bună pentru un final de săptămână când fiecare este în căutarea relaxării.

”Lumea mea era perfectă, iar eu eram fericită.

Iar Paul era în centrul acestei lumi minunate. Zâmbetul lui frumos m-a cucerit din prima clipă, delicatețea cu care îmi vorbea și cu care mă atingea m-a făcut să mă îndrăgostesc foarte repede și să mă simt împlinită alături de el.”

Maria ne introduce în poveste împărtășindu-și toate gândurile și emoțiile cu privire la Paul, soțul ei care a decedat de curând într-un accident de mașină… Durerea de a realiza că persoana aceea nu mai este lângă tine, că nu ai cunoscut-o niciodată cu adevărat…

Paul, soțul Mariei, era bun prieten cu Sebastian și alți câțiva, pe care aceasta nu prea îi cunoaște. Maria este bună prietenă cu Carina, a cărei poveste am aflat-o în volumul doi al seriei Vecini.

Tânăra este plecată în străinătate când primește vestea morții soțului ei într-un accident de mașină. Asistăm la șocul și durerea acesteia, la criza pe care o suferă.

Autoarea Hanna Lee reușește să ne atragă atenția și de data aceasta cu o poveste care aduce atât bucurie cât și tristețe.

A doua șansă este povestea Mariei și a luptei acesteia cu durerea provocată de decesul lui Paul, lupta cu durerea de a nu-și fi cunoscut soțul cu adevărat. Este povestea despre lupta pe care o duce pe calea plină de greutăți a găsirii fericirii.

Sebastian, un tânăr proprietar de club, sigur pe el, puternic, ale cărui secrete îi produc multă suferință.

”Carina mi-a spus că a fost nevoită să îi dezvăluie mai multe Mariei, dar m-a asigurat că adevăratul meu secret a rămas nedezvăluit. Ea este singura femeie care mi l-a descoperit, promițându-mi că nu va vorbi cu nimeni despre el.”

Astfel aflăm că Sebastian este îndrăgostit de Maria încă de când a cunoscut-o și că a încercat să-și ascundă emoțiile și să stea departe de ea chiar de la început. O situație încurcată, asta-i clar.

”Chiar și după plecarea lui Sebastian din baia femeilor, sunt la fel de tulburată ca atunci când a fost lângă mine. Sunt confuză de tot ceea ce mi se întâmplă în preajma lui, dar și mai confuză mă fac gesturile acestuia. Credeam că nu mă suportă, dar de fiecare dată mă surprinde, dovedindu-mi contrariul.”

Începe să-și revină după mutarea în noua casă, deși încă mai suferă după Paul. Dar, apariția unui șoarece în casa ei o terorizează. Iar datorită acestuia ajunge să locuiască cu Sebastian pe perioada unui weekend. O perioadă în care îl cunoaște mai bine, în care constată că se simte în siguranță alături de el.

Atracția își face simțită prezența, iar după un sărut plin de emoție Maria se simte vinovată. Vinovată că după 5 luni de la moartea soțului ei, ea are dorințe și simte ceva pentru un alt bărbat. Cu atât mai mult cu cât acest bărbat este unul dintre prietenii soțului ei…

Toată lumea o încurajează să își vadă de viața ei fără a încerca să rămână blocată în trecut. Oare are puterea de a face acest pas? Se pare că îl face, deși relația lor rămâne ascunsă de privirile celorlalți. Asta până în clipa când apare Eva, fosta iubită a lui Sebastian.

Se anunță o mulțime de probleme, de piedici ce apar în calea iubirii lor, de vorbe aruncate cu răutate de cei care nu privesc cu ochi buni iubirea lor. Avem parte de suferință și durere, dar și de curajul cu care aleg să își apere această A doua șansă la fericire.

Dacă reușesc sau nu vă invit să descoperiți.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit pentru recenzie.

Publicitate

5 gânduri despre &8222;A doua șansă de Hanna Lee&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.