Greșeala de Elle Kennedy

Nimeni nu este perfect

Titlul original: The mistake

Autoare: Elle Kennedy

Seria: Off – Campus, volumul 2

Editura: Epica Publishing House

Traducerea: Sorin Petrescu

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 384

”OFF-CAMPUS este o serie bestseller internațional, vândută în milioane de exemplare și tradusă în peste douăzeci de limbi.

JOHN LOGAN este un student chipeș din anul trei, care poate avea orice fată dorește. Pentru el, un adevărat star în echipa de hochei a universității, viața e un șir neîntrerupt de petreceri și de aventuri de-o noapte. Cu toate acestea, dincolo de zâmbetul lui cuceritor și al farmecului personal se ascunde îngrijorarea față de viitorul care îl așteaptă după absolvire. O întâlnire întâmplătoare cu GRACE IVERS, o frumoasă studentă de anul întâi, îl însuflețește și îi distrage atenția de la temerile sale. Dar apoi tânărul face o greșeală care o îndepărtează pe Grace, așa că John are de gând să îi demonstreze că merită să primească încă o șansă.

După un prim an de facultate nu tocmai reușit, Grace se întoarce la Universitatea Briar ceva mai înțeleaptă, crezând că a trecut peste incidentul neplăcut cu acel jucător de hochei arogant. Nu mai e fata sfioasă pe care el a cunoscut-o. Grace e hotărâtă: dacă John o vrea înapoi, va trebui să facă mari eforturi. De data asta, ea va conduce jocul… și plănuiește să-l țină pe jar.”

O poveste cu suișuri și coborâșuri, plină de emoții, alertă și care îți menține atenția până la sfârșit. O poveste de dragoste superbă! Cu două personaje fascinante.

”E nașpa să ți se scurgă ochii după iubita celui mai bun prieten al tău.

În primul rând, e jenant. Al naibii de jenant. Nu pot vorbi în numele tuturor, dar sunt sigur că niciunui tip nu-i place să iasă dimineața din dormitorul lui și să dea peste fata visurilor lui, după ce ea a petrecut toată noaptea în brațele celui mai bun prieten al său.

Și mai e scârba de sine. E greu să nu te urăști atunci când ai fantezii cu fata pe care cel mai bun prieten al tău o iubește.”

O situație complicată care riscă să distrugă o prietenie dacă nu se iau repede măsuri… Iar John Logan este hotărât să treacă peste.

Le cunoaștem pe Grace și Ramona, două prietene ce provin din același oraș, total diferite una de alta. În timp ce Ramona este hotărâtă să agațe cât mai mulți tipi și nu prea este interesată să învețe, Grace este timidă, se timorează în fața băieților pe care-i place și este printre puținele adolescente de anul 1 care mai sunt încă virgine…

Logan și Grace se cunosc absolut întâmplător atunci când acesta greșește căminul și ajunge în cel al bobocilor. Nedorind să-și petreacă seara în compania prietenului său Garrett și a iubitei acestuia, John Logan decide să accepte invitația lui Grace de a viziona împreună “Greu de ucis 2”.

”Să îl sărut pe Logan este cea mai incredibilă experiență pe care am trăit-o vreodată.”

O întâlnire dezamăgitoare pentru Grace. Care o face să aibă o părere proastă despre Logan. În același timp, tânărul se vede pus în stânjenitoare situație de a-și pune întrebări în legătură cu fata aceasta… O dezamăgire pentru ea, o întrebare fără răspuns pentru el.

Alertă și incitantă, Greșeala este o carte care te prinde în mreje. Încă de la început autoarea stârnește curiozitatea, iar pe măsură ce cunoaștem mai bine personajele, înțelegem de ce fiecare are secretele lui. Logan este un tip cu o poveste de viață nu tocmai ușoară, ce încearcă să facă față unei vieți de familie nu tocmai ușoare. Grace are propriile sale experiențe care o fac să fie circumspectă. Dar, din clipa în care cei doi interacționează, se simte atracția fulgerătoare dintre ei. Pur și simplu fiecare este mereu prezent în gândurile celuilalt.

Cei doi au o relație bazată pe atracție, deși Logan este conștient că ar trebui să nu se mai vadă cu ea atâta timp cât încă este îndrăgostit de iubita prietenului său. Pe de altă parte, Grace se implică emoțional în relația cu el fără să-și dea seama. Iar lucrurile iau o turnură aparte…

”E vremea să mă port ca un adult. Fii bărbat! După seara petrecută la turnul de apă, Grace merită mult mai mult decât un mesaj de respingere.”

Chiar în seara în care îi mărturisește lui Grace că este atras de altcineva, Hannah îi bagă mințile în cap și îl face să realizeze că el nu este îndrăgostit de ea ci își dorește o relație asemănătoare cu ceea ce au ea și Garrett. Fix în acel moment realizează și tânărul nostru adevărul spuselor ei. Și este cu atât mai disperat cu cât realizează că a făcut greșeala vieții lui și că Grace refuză să mai vorbească cu el.

Pe de altă parte, nici viața lui Grace nu este tocmai ușoară, chiar dacă s-a refugiat la Paris la mama ei… nu este ușor să treci peste ceea ce s-a întâmplat cu Logan, dar este cu atât mai greu să accepți că propria ta prietenă a fost capabilă să-i facă avansuri iubitului tău imediat după ce te-ai despărțit de acesta…

”— Aș fi vrut să-mi fi spus toate astea înainte. Dacă aș fi știut, nu te-aș fi bătut la cap tot anul să treci la profesioniști.

— Să-ți spun că viitorul meu e sumbru ca o condamnare la închisoare? De fapt, că este o condamnare la închisoare? Nici nu vreau să mă gândesc la chestia asta, G.”

Se pare că Logan este nevoit ca după terminarea facultății să aibă grijă de tatăl său bolnav și alcoolic, cât fratele lui își ia o pauză de câțiva ani. Îi este dator fratelui care s-a sacrificat pentru ca tânărul să-și poată continua studiile. Este un sacrificiu imens pe care se vede nevoit să îl facă.

Odată cu începerea noului an universitar, descoperim doi tineri complet schimbați. O Grace sigură pe ea, încrezătoare în ea însăși, hotărâtă să își facă noi prieteni și decisă să uite de umilința cu Logan. Pe de altă parte, descoperim un Logan hotărât să îndrepte situația cu Grace, dornic să savureze la maxim ultimul an de facultate, să joace hochei cât mai poate înainte ca viața lui să ia o turnură diferită.

Sunt curioasă ce le rezervă viitorul celor doi.

Autoarea Elle Kennedy a reușit și de această dată să ne ofere o poveste plină de energie și emoție, curajoși, care iau viața în piept și reușesc să depășească obstacolele ce le apar în cale.

Greșeala este povestea captivantă a tânărului jucător de hochei John Logan, ce se vede nevoit să-și abandoneze vidul de a deveni jucător profesionist pentru a putea avea grijă de tatăl său. Este și povestea de dragoste dintre el și Grace, o poveste nu tocmai ușoară, dar plină de emoții, pasiune arzătoare și dragoste.

Hotărât să o recucerească, Logan acceptă provocarea acesteia de a îndeplini o listă de cerințe înainte ca Grace să fie de acord să iasă cu el la o întâlnire. De aici înainte avem parte de hohote de râs, situații amuzante, ironii între prieteni și multe emoții.

De-a lungul acestei fermecătoare povești de iubire avem parte de multe răsturnări de situație, de momente comice dar și pline de tensiune. Acum, rămâne de văzut dacă Logan și Grace vor reuși să aibă parte de un final fericit.

O lectură absolut încântătoare și revigorantă!

10 gânduri despre &8222;Greșeala de Elle Kennedy&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.