Cere-mi ce vrei! de Megan Maxwell

Titlul original: Pideme lo que quieras

Autoare: Megan Maxwell

Seria: Pideme lo que quieras, volumul 1

Editura: Publisol

Traducerea: Victor Ciugudean

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 464

”S-au cunoscut într-un ascensor “prins” între etaje. Așa e și relația lor. Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învață tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede. Lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alți bărbați. Și alte femei. El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German “rece”. Ea e Judith Flores, secretara. Spanioloaică “focoasă”. Ambii sunt legați printr-un tatuaj de pe muntele lui Venus: Cere-mi ce vrei!

O lectură aparte din multe puncte de vedere. Care dărâmă tabuuri, provoacă imaginația, oferă pasiune fierbinte și jocuri de dormitor duse la extrem.

Cere-mi ce vrei! este primul volum al unei serii care dărâmă bariere și vorbește despre lucruri considerate anormale sau cel puțin ciudate de majoritatea oamenilor. O lectură care provoacă imaginația fiecăruia și îi întinde limitele până aproape de rupere.

Cu un stil alert, plin de energie și savoare, Megan Maxwell mi-a stârnit interesul chiar de la prima pagină.

O până de curent și un lift blocat produc panică. Dar, face posibilă întâlnirea dintre un neamț stoic și o spanioloaică focoasă. Astfel se întâlnesc Eric și Judith.

”Împinsă de curiozitate, mă uit din nou la necunoscutul care s-a preocupat de mine și văd că el continuă să mă analizeze. La lumină este și mai înalt, și mai sexy!”

Eric de dovedește a fi un șef aparte și un bărbat puternic și sigur pe el, care știe ce vrea și face în așa fel încât să obțină ce-și dorește. Hotărât, capabil să-și convingă partenera să cedeze dorințelor sale, este decis să o aibe pe Judith.

Atracție fulgerătoare, curenți ce fac aerul să vibreze de fiecare dată când sunt împreună. Relația lor începe cu o cină într-un restaurant select și o ceartă. Dar, a doua zi, Eric îi face un cadou neașteptat.

Avem parte de scene fierbinți, de delicii intime dar și de varietăți la care nu ne-am fi gândit.

”— Mâine trec pe la tine după 13. Hai să nu mai vorbim despre asta!

Nu mai zic nimic. Doar gâfâi. El zâmbește.

Vreau să-l trimit acolo unde și-a înțărcat dracul plozii, dar nu pot să o fac. Ochii lui hipnotizanți nu mă lasă.”

Pe lângă partea sexuală a relației, care este condimentată, avem parte de vizitarea diferitelor locații turistice renumite din Madrid, informații despre cei doi și apropiații lor ceea ce ne permite să îi cunoaștem mai bine. Este clar că fiecare are temperamentul lui, niciunul nu este obișnuit să piardă sau ceva să nu iasă așa cum vrea el. Astfel că avem parte de diferite momente tensionate între cei doi încăpățânați.

Pe plan profesional, îi propune să devină secretara lui și să-l însoțească pe la toate filialele spaniole ale firmei, urmând a trimite la sediul central din Germania toate informațiile importante din discuțiile purtate.

Îi este alături atunci când pisica ei bătrână moare, o sprijină când are nevoie.

”— Ce se petrece, Jud?

Nu pot să răspund. Încep, din nou, să plâng.

Se uită ca paralizat la mine. Mă apropii de el, de pieptul lui, mă îmbrățișează. Am nevoie de asta.”

Observăm că micile gesturi mărunte se adună, iar Eric începe să nu mai pară atât de rece și concentrat doar pe muncă și jocuri de alcov. Relația lor este una cu hopuri, au diferite neînțelegeri și certuri, piedici pe care sunt nevoiți să le depășească dacă-și doresc ca relația lor să evolueze.

Tensiunea dintre ei persistă după seara dinainte când Eric a trecut o limită pe care Judith nu era dispusă să o treacă, însă pasiunea arzătoare dintre ei o poartă pe tânără într-o lume cu totul nouă, în care nu s-ar fi imaginat. O lume în care renunță treptat la inhibiții, acceptă diferite jocuri.

Cere-mi ce vrei! este o lectură nu doar fierbinte, ci plină de tabuuri, de scene erotice fierbinți și pline de pasiune, împletite cu realitatea cotidiană a vieții personajelor, cu momente vesele și triste, cu suișuri și coborâșuri.

Turul sucursalelor spaniole se dovedește a fi cu bune și cu rele, cu momente tensionate, o luptă a orgoliilor celor doi. Fiecare este hotărât să demonstreze celuilalt că el este șeful, iar munca și plăcerea îmbinate nu prea dau bine… Astfel că Judith este cea care suferă. Eric se dovedește a fi ba cald, ba rece. Este clar că tânăra nu îl înțelege, așa cum nici el nu o înțelege pe ea, ceea ce înseamnă că mai au cale lungă de străbătut până să se cunoască unul pe altul.

”— Jud… tu pentru mine ești specială, foarte specială! Ne privim fix pentru câteva secunde. Schimbă tonul vocii și continuă: Nu poți pleca de lângă mine fără să-mi dai o explicație și să crezi că nu o iau razna de îngrijorare. Prefer să vii la mine la ușă și să-mi spui “Adìos!” decât să știu că tu ești, dar, în realitate, să fi plecat de mult.”

Cere-mi ce vrei! este un montagne-rousse ce se învârte la viteză maximă!

Se joacă cu emoțiile fiecărui cititor, îl uimește și șochează în același timp. Oferă momente de tensiune și acalmie, pasiune clocotitoare, clipe pline de umor. Iar autoarea Megan Maxwell este maestrul păpușar ce pune la cale scenele!

Plecarea lui Eric în Germania coincide cu momentul în care Judith realizează că este îndrăgostită de el. Distanța dintre ei este o ruptură, lipsa comunicației este alta. Ca să nu mai spun de secretele păstrate de Eric față de tânără.

Concediul fetei și plecarea acesteia în Jerez la tatăl său înseamnă relaxare, distracție și apropierea de familie și prieteni vechi. Dar, are parte și de gelozia unui prieten din copilărie; de surpriza vieții ei atunci când Eric apare acasă la ea. Ba mai mult, participă la motocross — ceea ce pe Eric îl lasă alb ca varul și speriat de riscurile pe care și le asumă fata, dar câștigă. Este ciudat să vedem înțepăturile lui Fernando — prietenul din copilărie, la adresa lui Eric; și mai ciudată este durerea tinerei atunci când primește trofeul și constată că Eric a plecat. Dar cireașa de pe tort este criza de gelozie a lui Eric…

”— Ți-am spus că nu vreau să te pui în pericol și tu ai continuat joculețele tale fără să te gândești la cum mă simt eu. Puteai să te sinucizi în fața ochilor mei fără ca eu să pot face nimic ca să te împiedic. În numele lui Dumnezeu, cum poți fi atât de inconștientă?”

Avem parte de multe întâmplări ce le consolidează relația, de dovezi de încredere; dar și de gafe monumentale, de acțiuni interpretabile și gesturi care rănesc persoana iubită.

În schimb, pe plan personal, totul merge bine. Relația intimă, pe lângă cea emoțională, este cea care îi unește.

Cere-mi ce vrei! poate fi considerată o călătorie. O călătorie a lui Judith în descoperirea de sine și a propriilor nevoi, o descoperire a pasiunii și a testării limitelor acesteia, o călătorie în lumea emoțiilor.

Dacă vă întrebați spre ce se îndreaptă relația celor doi, nu rămân decât două posibile răspunsuri: fericire sau dezastru. Citiți cartea și aflați despre ce este vorba.

Mulțumesc, Booksaveur, pentru exemplarul oferit spre recenzie.

11 gânduri despre &8222;Cere-mi ce vrei! de Megan Maxwell&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.