Lupta dintre noi doi de Cristina Georgiana

Titlul: Lupta dintre noi doi

Autoare: Cristina Georgiana

Seria: Pentru totdeauna, volumul 2

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 368

”Nici măcar moartea nu poate sta în calea unei iubiri așa de mare ca a noastră.” — Amanda Phillips

”După șase ani în care toată lumea îl credea mort, Dwayne se întoarce. Așa cum se aștepta, Amanda nu-l poate ierta, căci suferința pe care a trăit-o după ce sufletul ei pereche a murit nu se poate compara cu nimic altceva. Ajung să o ia de la început, retrăind momentele din tinerețe în care se certau și se răneau unul pe celălalt, având ambii orgolii mult prea mari pentru a-și cere scuze. Însă, atunci când unul își calcă pe orgoliu și apare în fața celuilalt, cerând iertare, soarta le mai dă o palmă. Umbrele trecutului nu îi lasă în pace și doresc răzbunare. O răzbunare pe care Dwayne a crezut că a achitat-o de mult.”

Primul volum al seriei Pentru totdeauna m-a incitat și mi-a oferit un moment frumos. Ca să nu mai spun că finalul m-a lăsat cu respirația tăiată. Acum a sosit momentul pentru Lupta dintre noi doi, pentru a descoperi ce mai face Amanda, acum că Dwayne se pare că nu era așa de mort pe cum crezuse ea?!

Acțiunea volumului de față se desfășoară la o distanță de șase ani după evenimentele din Dependenți de iubire.

”Simt cum… cum Dumnezeu vrea să mă pedepsească și chiar nu știu ce am făcut atât de grav încât să merit o asemenea pedeapsă! Vreau doar să se termine totul! Te rog! Te rog mult! Te rog să se sfârșească acest calvar!

După mult timp, simt. Simt cum o forță, ceva mult mai puternic decât mine, îmi pune mâna pe suflet și mi-l mângâie. Încearcă să mi-l aline. Iar atunci când închid ochii parcă îmi transmite că totul va fi bine. Că voi trece peste asta. Trebuie doar să am răbdare și să nu renunț. Să nu renunț la luptă.”

Suspansul este la cote maxime chiar de la început. Cu atât mai mult cu cât aflăm că Dwayne și Bronn s-au refugiat în România atunci când Dwayne și-a înscenat moartea. De ce? Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de dureros: pentru a o proteja pe Amanda! Dacă a reușit sau nu aflăm citind cartea.

Acțiunea ne este redată din două puncte de vedere: Amanda și Dwayne. Amanda s-a mutat la Londra după decesul iubitului ei în încercarea de a lăsa în urmă durerea. Ba chiar are o nouă relație, deși recunoaște că iubirea pentru Dwayne este mult mai puternică decât ceea ce simte pentru el. Pe de altă parte, Dwayne se mută cu Bronn în România, unde își vede de viață și afaceri fără a reuși să o lase în urmă pe Amanda și iubirea ce i-o poartă. Acum, după șase ani, conștientizează că nu mai rezistă fără aceasta. Astfel, hotărăște să revină în Seattle și implicit, în viața Amandei.

”— Iubește-o! Iubește-o ca și cum ea ar fi universul tău, dar ai grijă să nu faci din această iubire o obsesie. Ai rezistat șase ani, cu chiu, cu vai, dar dacă veți ajunge să mai fiți împreună și, cumva, destinul vă face să vădespărțiți, atunci nu te văd prea bine, amice!

Fiecare cuvânt rostit de el mi se învârte acum în cap.

Poate chiar o să mă distrugă iubirea pe care i-o port, dar nu-mi pasă. Fără ea sunt și mai distrus.”

O lectură ce se joacă cu nervii și sentimentele cititorului, care te învăluie într-o mare de necunoscut și te face să te întrebi ce se întâmplă. Suspans la cote mari, pericolul care pândește la tot pasul, dușmani ce sunt capabili de orice pentru a se răzbuna. Cu adevărat o lectură dură! Iar iubirea are de depășit obstacole ce par de netrecut, fie că au fost puse în calea celor doi de destin sau de propriile lor acțiuni.

Fiecare dintre cele două personaje principale dă dovadă de curaj, o fire puternică și o iubire fără margini. Iertarea este mai greu de obținut pentru Dwayne, dar mai există speranță.

Autoarea Cristina Georgiana a reușit să mă încânte cu această carte ce s-a dovedit a fi o combinație reușită de thriller, suspans și romance.

”— Nu! răspund ferm. A venit momentul să afle adevărul.

Până la urmă, de asta m-am și întors, nu? Cât am de gând să o mai lungesc? Eu nu mai rezist fără ea. Tot ce-mi doresc este să nu înceapă să mă urască. Știu sigur că încă mă mai iubește, dar nimic nu-mi garantează că această iubire nu se poate transforma în ură. După ce am făcut-o să îndure în acești ani, aș merita ura ei, cu vârf și îndesat. Dar sper să nu facă asta, căci m-ar distruge de tot.”

Clipa reîntâlnirii lor este clipa rememorării durerii și suferinței pentru Amanda. A terorii și groazei. Ambii sunt conștienți că se iubesc peste măsură, dar Amanda este conștientă că o relație între ei înseamnă să o ia de la capăt. Să încerce să lase în urmă durerea și suferința provocate de Dwayne.

Lupta dintre noi doi este povestea ce ne trece prin foc și gheață, prin rai și iad, ne trimite la poli opuși din punct de vedere emoțional. Ne înfățișează lumea interlopă, cu tot ce înseamnă ea: răzbunări, crime, arme, droguri și acțiuni extrem de crude ce lasă sechele. Dar, din fiecare pagină răzbate speranța. Posibilitatea unui viitor fericit.

”Dacă aș putea alege o persoană după care să sufăr ani în șir, l-aș alege tot pe el.”

Dwayne și Amanda mai au multe de depășit, multe de iertat și păcate de ispășit. Citim despre toate acestea cu sufletul la gură și plini de emoții, cu respirația tăiată, adesea cu lacrimi în ochi.

Volumul acesta nu-l citești și atât. Îl simți! Îl trăiești la intensitate maximă!

Ceea ce vă invit și pe voi să faceți!

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Lupta dintre noi doi de Cristina Georgiana&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.