Magia Sărbătorilor de Iarnă — Calendar Advent

Magia Sărbătorilor de Iarnă

Editura: Litera

Anul apariției: 2020

Un cadou de sărbători perfect pentru copii în această perioadă minunată a anului! Un cadou complex, cu activități, colinde și cărți ce-i vor fascina pe cei mici. Ca să nu mai spunem nimic de ambalajul în care vine!

O surpriză literară perfectă de oferit cadou copiilor. În mod clar noi am savurat-o! Surprize literare pentru diferite vârste, având ca temă iarna și perioada magică a Crăciunului, animăluțele — care sunt, de obicei, preferatele celor mici.

Surprizele literare ne-au oferit momente magice împreună, ne-au făcut să petrecem timp în familie, citind împreună, savurând aventurile, colindele și activitățile propuse de Magia Sărbătorilor de Iarnă.

Cutiuța aceasta oferă copiilor diferite activități de petrecere a timpului liber, aventuri în care pot porni împreună cu ceilalți copii sau cu familia.

Harta Laponiei și indicii spre casa lui Moș Crăciun, informații interesante despre Laponia — captivante pentru cei mici; o scrisoare din partea Moșului pentru cei mici; colinde ce abia așteaptă să fie cântate de cei mici în timp ce împodobesc bradul; globuri de brad ușor de realizat pentru cei mici și multe alte surprize și activități ce abia așteaptă să fie descoperite.

Foarte interesantă mi s-a părut rețeta pentru Omuleți de turtă dulce pe care o putem face împreună cu cei mici.

Fiecare propunere de activitate oferă celor mici timp petrecut cu familia, ore de bucurie și râsete!

Să trecem la surprizele literare care îi aseaptă!

1 Anna Liza și terapia fericirii de Eoin Colfer este o lectură plină de aventură, ce se petrece în sala de așteptare a unui medic, unde micuța fiică a medicului decide să ofere consultații copiilor.

2 Barney un cățeluș curajos de Holly Webb este o poveste despre mersul cu cortul în natură și despre relația specială a copiilor cu animalele.

3 Misterul mumiei de Martin Widmark & Helena Willis ne invită într-o aventură într-un muzeu unde o mumie se plimbă noaptea. Maia și Alex sunt cei doi detectivi ce fac eforturi pentru a rezolva acest mister. Munca de detectiv va capta atenția cititorului.

4 Tiger un pisoi dornic de aventură de Holly Webb ne spune povestea unui pisoi curajos și a Avei și a surorilor ei. Tiger intră în tot felul de belele și fetița își face tot felul de griji pentru el.

5 Leopardul zăpezilor a lui Holly Webb ne invită la grădina zoologică unde tânăra Isabelle află despre existența unei specii aparte de leopard, iar descoperirea că, în Mongolia, aceștia trăiesc în apropierea oamenilor îi stârnește imaginația.

6 Ursulețul de zăpadă de Holly Webb se petrece cu câteva zile înainte de Crăciun, când Sara și bunicul ei se pregătesc să petreacă o seară cu povești de la Polul Nord, construind un iglu și un urs de zăpadă.

7 Fetița care iubea renii — Holly Webb este povestea Lottei care află despre copilăria bunicii în nordul Norvegiei, printre reni. Iar prin intermediul magiei Crăciunului, aceasta pornește în aventură alături de un pui de ren.

8 Magia iernii este o colecție de zece povești magice cu animăluțe, perfecte pentru cei mici care-și pierd repede atenția. Povești ușoare și captivante.

9 Magie sub clar de lună oferă zece povești fermecătoare și amuzante despre animale ce au loc în preajma Crăciunului.

10 Dorințe de Crăciun oferă copiilor o colecție de povești numai bune de citit în vacanța de iarnă. Un pui de pinguin ce-l ajută pe Moș Crăciun, o focă și o balenă ce cântă împreună și încă multe întâmplări magice din lumea animalelor.

11 Tărâmul de basm al iernii ne poartă alături de diferite animale prin povești savuroase și incitante care oferă micilor cititori ocazia de a visa. Și toate aceste povești au ca temă principală Crăciunul.

12 Povestiri de Crăciun ne invită în lumea animalelor, într-o aventură plină de farmec, care te înduioșează indiferent de vârstă.

Cu siguranță acest cadou de Crăciun va fi apreciat de fiecare copil care-l va găsi sub brad. Ai mei cu siguranță au fost chiar dacă nu mai sunt atât de mici.

5 gânduri despre &8222;Magia Sărbătorilor de Iarnă — Calendar Advent&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.