Lupta orgoliilor de Hanna Lee

Titlul: Lupta orgoliilor

Autoare: Hanna Lee

Seria: Vecini, volumul 5

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 240

”L-a recunoscut imediat ce l-a privit atentă și a realizat că niciodată nu l-ar fi putut uita. Însă el nu știa cine era roșcata din brațele lui, până când aceasta nu l-a strigat pe numele pe care doar acea fată i-l spunea.

În anii petrecuți împreună, cei din jur considerau că erau făcuți unul pentru celălalt, dar timpul i-a separat și și-a pus amprenta asupra relației lor.

Doar o clipă de slăbiciune a fost necesară ca totul să explodeze și Natalia să fie aruncată în cea mai mare luptă pe care trebuie să o poarte. O luptă aprigă împotriva inimii ei.

De partea adversă, Sasha e decis să se folosească de toate armele pe care le deține pentru a câștiga lupta orgoliilor în care s-a avântat.”

”Refuz să recunosc ceea ce simt. Refuz să accept că Sasha mi-a cucerit și inima, nu doar trupul. Lupta aceasta nu am de gând să o pierd.”

Acest volum l-am așteptat cu interes și a sosit ca un adevărat cadou de Crăciun acum vreo câteva zile. Vă dați seama că nu am rezistat tentației și l-am și luat la citit!

Sasha și Natalia nu s-au mai văzut de cinci ani, iar reîntâlnirea lor este una cu totul și cu totul neobișnuită. Cei doi sunt atât de schimbați încât Natalia nu îl recunoaște din primul moment. Dar, în ciuda sentimentelor și a inimii ei trădătoare, este decisă să nu-i cedeze.

”Acum nu mai aveam îndoială că era el. Iubirea mea secretă din tinerețe, blondul cu ochi albaștri, buze cărnoase și sânge de rus, care mi-a fost vecin ani de zile și cu care am crescut ca doi frați datorită prieteniei dintre părinții noștri.”

Sfârâie efectiv aerul în jurul lor din pricina atracției fierbinți și pline de pasiune pe care o simt.

Sasha este obsedat de această tânără pe care o caută timp de săptămâni până să reușească să dea de ea. Iar Natalia, deși jură că nu-i va ceda… dar o face. Numai că vorbele necugetate aruncate de Sasha, speriat fiind de propriile sentimente ce-i invadează sufletul după ce petrec împreună un moment de pasiune, o fac să se îndepărteze de el mai repede decât ar fi crezut. Și acesta este momentul în care Sasha realizează cine este Natalia cu adevărat.

”— La ce fel de om mi-am dat seama că e, sunt sigură că a avut parte de multe palme din partea femeilor… așa că m-am ridicat și am plecat. Nu mai voiam să îl ating nici măcar cu o palmă peste față.”

Și reușește să se ascundă de el, astfel că acesta se frământă căutând-o, disperat să o găsească, nedorind totuși să-și implice părinții în căutarea Nataliei…

Lupta orgoliilor este o lectură alertă și plină de răsturnări de situație, îți captează atenția chiar de la început și continuă să te uimească cu fiecare pagină citită.

Exact ca și Sasha, care continuă să o rănească pe Natalia, deși acesta este ultimul lucru pe care își dorește să-l facă. Asistăm neputincioși la regretele lui Sasha în legătură cu Natalia, de asemenea suntem martorii încercărilor acesteia de a se proteja de suferința pe care doar acest băiat este capabil să i-o producă.

Dar soarta pare hotărâtă să le demonstreze că atracția dintre ei, sentimentele ce-și fac loc în inimile lor, sunt capabile să le înfrângă orgoliile, să pună un final luptei lor.

”— Din punctul meu de vedere poți fii ce vrei. Poți să fii fițoasă, să îi privești de sus pe fraierii care încă nu și-au găsit locul în lumea asta și își pierd zilele și mintea prin băutură, poți să ignori pe toată lumea și să citești liniștită o carte, dar atât timp cât mă lași să fiu acolo lângă tine, să îți cumpăr cărți noi când nu mai ai ce să citești, să stau cu capul în poala ta și să îți ascult respirația, eu sunt fericit.”

Acțiunea volumului ia o turnură neașteptată atunci când Sasha, conștientizând că nu o poate face să se încreadă în el prea ușor, aruncă mingea în terenul ei: îi spune că va aștepta ca ea să îl sune pe el!

Oare o face?

Observăm cum trec săptămânile și Natalia este din ce în ce mai intrigată de absența tânărului. Iar când i se pare că-l observă ieșind de câteva ori din blocul ei, tânăra noastră face cunoștință cu gelozia. Chiar dacă nu-și recunoaște nici măcar ei ceea ce simte cu adevărat.

”Refuz să recunosc ceea ce simt. Refuz să accept că Sasha mi-a cucerit și inima, nu doar trupul. Lupta aceasta nu am de gând să o pierd.”

Autoarea Hanna Lee a creat o poveste plină de energie, ce debordează de vitalitate, emoție, momente amuzante și frământări ale tinereții în trecerea lor spre maturitate.

Dragostea este Rai și Iad în același timp. Trebuie doar să-ți asumi riscul. Rămâne de văzut dacă Natalia este dispusă să riște cu Sasha din nou.

7 gânduri despre &8222;Lupta orgoliilor de Hanna Lee&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.