Cere-mi ce vrei, acum și oricând! de Megan Maxwell

Titlul original: Pídeme lo que quieras, ahora y siempre

Autoare: Megan Maxwell

Seria: Cere-mi ce vrei, volumul 2

Editura: Publisol

Traducerea: Lavinia Pîrlog

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 432

”Apar nori negri în relația “fierbinte” dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea părăsește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunță la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite! Relația continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorința și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare… Însă acum, Judith este cea care va impune condițiile în povestea lor de amor.”

O continuare plină de emoții, pasiune fierbinte și fantezii. Intensă, nu o poți lăsa din mână!

După finalul primului volum al seriei, Judith trece prin suferința și furia cauzate de Eric, ce au dus la despărțirea lor. Refuză să discute cu el, chiar și atunci când acesta vine la cursa ei de motocros. Este încă furioasă pe el, cu toate că prietenii ei o sfătuiesc să ierte deoarece se observă cât de mult îl iubește pe Eric.

Atunci când neamțul rece și stoic și latina fierbinte și încăpățânată poartă un război, este tare interesant de urmărit. Judith este hotărâtă să nu îl ierte datorită durerii pe care i-a provocat-o. Iar Eric, conștient de greșelile făcute, o urmărește peste tot hotărât să o facă să îl ierte. Este amuzantă situația celor doi, o luptă a orgoliilor intensă, unde preferă să sufere decât să recunoască că nu pot trăi unul fără celălalt. Oare până unde este dispusă să meargă Judith până să cedeze?

”De ce…? De ce…?

Răspunsul la atâtea “de ce”-uri este evident. Îl iubesc. Sunt îndrăgostită de Eric până peste urechi și, după cum spune Fernando, dacă nu-mi recunosc greșeala, voi regreta. Dar nu, nu-mi recunosc greșeala. M-am săturat de prostiile lui și-mi voi recupera viața.”

Cedează și se împacă cu el, deși o face în propriile condiții. Condiții ce nu-i convin deloc lui Eric… Tensiunea dintre ei aproape că aruncă scântei, dar el este hotărât să îi respecte condițiile.

Un concurs de împrejurări îi face să plece în Germania, unde Eric este nevoit să găsească o bonă pentru nepotul lui. L-am adorat pe micuțul poznaș! Copilul este o copie în miniatură a unchiului său, sau cel puțin încearcă. Și are păreri ferme pe care nu ezită să le spună răspicat.

Se adaptează treptat vieții în Germania, este conștientă că pe Eric îl iubește enorm și încearcă să-l cucerească pe micuțul Flyn care face tot posibilul să-i îngreuneze situația.

”— Un An Nou fericit, iubirea mea! Îți mulțumesc că ai făcut ca această noapte să fie ceva foarte special pentru noi toți.”

Autoarea Megan Maxwell continuă să ne încânte cu această poveste de dragoste extrem de fierbinte, liberă, plină de emoții și fericire. O poveste pe care nu o poți lăsa din mână, care îți taie răsuflarea!

Eric și Judith sunt un cuplu liber, care-și trăiesc povestea departe de tiparele celor din jur. Au încredere în iubirea lor, dar nu refuză diversele condimente care dau savoare relației lor pline de pasiune.

Cere-mi ce vrei, acum și oricând! ispitește cititorul să facă un pas în plus pe tărâmul fanteziei, provoacă limitele și rupe tiparele.

Deși se iubesc foarte mult, relația are momentele sale pline de tensiune. Iar adaptarea la locuitul împreună nu este foarte ușoară, trebuind să facă față atât propriilor temperamente cât și unui copil care nu o place pe Judith și pe care Eric de multe ori îl protejează excesiv.

Momentul operației lui Eric este plin de teamă, acesta este speriat și morocănos, iar tânăra încearcă să-i abată atenția.

”Disper. Nu am nimic de vorbit cu el. Nu contează ce i se va întâmpla. Eu îl iubesc și-l voi iubi în continuare. Chiar nu-și dă seama de asta? Dar, în cele din urmă, așezându-mă pe pat, șoptesc:

— Mă doare când spui asta. Și știi de ce? Pentru că mă faci să simt că, dacă într-o zi mie mi se întâmplă ceva, trebuie să te las.

— Nu, iubire, șoptește, trăgându-mă înspre el.

— Da…, da, iubire, insist. Sau sunt diferită de tine? Nu. Dacă eu trebuie să mă gândesc că trebuie să te las, atunci și tu trebuie să te gândești că trebuie să mă lași pe mine în cazul unei boli.

Oarecum agitată, continui să vorbesc:

— Oh, Doamne! Sper să nu mi se întâmple niciodată nimic, pentru că, dacă, în afară de faptul că pățesc ceva, trebuie să trăiesc și fără tine, nu aș ști ce să fac.”

Autoarea Megan Maxwell a oferit cititorilor povestea unei etape importante din viața de cuplu: locuitul împreună, care presupune tensiuni, renunțări, certuri, dar și fericire și iubire. Iar atunci când ai un copil în casă, totul este puțin mai sensibil, deoarece pe acesta îl câștigi treptat.

Când în sfârșit reușește, Eric este cel care le strică toată distracția, copilul plecând timorat în camera lui, iar Judith fiind nevoită să cheme Protecția Animalelor pentru a-l lua pe Susto — cățelul pe care l-a adăpostit în garajul lui Eric fără acordul acestuia. Momentul în care este luat câinele este unul de o mare suferință pentru tânără.

”Pășesc cu Susto pe potecă până când ajungem la gardul enorm. Ies afară și mă joc cu animalul, care este atât de fericit alături de mine. Îmi vin lacrimi în ochi și le las să curgă. Este mai rău dacă le opresc. Plâng. Plâng în hohote, în timp ce arunc pietre pentru ca animalul să alerge să le caute. Sărmanul!”

Treptat lucrurile se schimbă, cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine, ba chiar Judith reușește să se împrietenească cu micuțul Flyn, când impasul apare din nou. De data aceasta Eric descoperă că tânăra i-a ascuns câteva dintre activitățile sale: motocrosul împreună cu vărul lui sau faptul că i-a învățat nepotul să meargă pe skateboard… Este foarte nervos, o acuză că din cauza ei micuțul și-a rupt brațul, este rece….

Se pare că la doi pași înainte, fac unul înapoi…

O lectură pe care o savurezi pagină cu pagină, nerăbdător să descoperi dacă cei doi vor reuși să rămână împreună. SEntimentele lor sunt cel mai puternic liant al relației. Doi luptători curajoși care încearcă să lase iubirea să îi conducă.

Acest al doilea volum al seriei mi s-a părut cu mult mai emoționant decât primul, plin de piedici și obstacole cât mai variate, suspansul tăind respirația cu fiecare pagină citită.

Mulțumesc editurii Publisol pentru exemplarul oferit spre recenzie.

8 gânduri despre &8222;Cere-mi ce vrei, acum și oricând! de Megan Maxwell&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.