Seria “Scoțieni regali” de May McGoldrick

Seria: Scoțieni regali

Autoare: May McGoldrick

Editura: Litera

Colecția: Iubiri de poveste

În numele iubirii

“În numele iubirii” este povestea unei femei medic în Scoția, încolțită din toate părțile de dușmani: fie că vorbim despre scoțieni sau englezi. Isabella, pe al cărei cap este pusă o recompensă de 2000 de lire, este urmărită datorită activităților fostului soț și al informațiilor pe care aceasta le deține.
Cinead este un corsar contrabandist ce alimentează cu arme clanurile scoțiene într-o perioadă în care acestea erau interzise de Coroana Britanică scoțienilor.
O poveste alertă, intensă, cu multe răsturnări de situație și cu pericolul ce planează asupra tuturor.
Atât Isabella cât și Cinead sunt doi oameni puternici, încrezători în propriile forțe, dar care se văd nevoiți să ia decizii pe care nu credeau că vor fi nevoiți să le ia. Secretele pe care le deține fiecare dintre ei sunt atât de periculoase în mâinile greșite…
Cu siguranță am avut parte de o lectură aparte! Iar întorsătura de final a acțiunii acestei cărți mi s-a părut de-a dreptul spectaculoasă și cu totul neașteptată. Dar, ceva i-a lipsit cărții…

Giuvaierul scoțian

Povestea aceasta este o continuare plină de suspans și emoție a seriei. Este povestea lui Maisie Murray, o tânără care în familie este liniștită și timidă, iar în afara casei este cea care susține drepturile femeilor și votul universal, într-o vreme în care aceste femei nu aveau absolut nici un drept.
Tânăra se îndrăgostește de fratele prietenei ei Fiona, locotenentul Campbell, fost militar, ce în prezent încearcă să își creeze o altă viață, mai liniștită și departe de politică…
Cei doi nu au timp să se bucure de iubirea lor, deoarece evenimente neprevăzute le dau viața peste cap. Sora lui este arestată iar el este hotărât să o salveze. Doar că, pentru a o salva, trebuie să-și calce în picioare principiile.

O lectură captivantă, o bucățică de istorie.

Maisie și Niall sunt doi eroi puternici și curajoși, dispuși să își pună viața în pericol pentru toți cei pe care îi iubesc. Iar acțiunea complexă pare a fi din ce în ce mai încâlcită. Fiecare încearcă să rezolve problemele de unul singur, nu spune nimic nimănui, dar soarta face în așa fel încât să îi aducă din nou împreună.

Deși par a fi de părți diferite ale baricadei, până la urmă învață să aibă încredere unul în celălalt și să comunice.


O carte care ne oferă emoții pe toate planurile: fericire și suferință, zâmbete și lacrimi, comploturi politice, lupta pentru putere, dar și speranță.
Maisie și Niall sunt un cuplu care luptă din toate puterile pentru iubirea lor, ce înfruntă piedici neașteptate și pericole nenumărate. Totul în numele familiei și al iubirii.

Sabia scoțiană

Morrigan Drummond este o tânără curajoasă, care luptă pentru ceidragi, nu se dă în laturi de la un antrenament dur alături de oamenii cumnaților ei și este capabilă să ucidă un om dacă acest lucru ar salva viața unui nevinovat.
Pe Aidan Grant îl cunoaște când acesta o împiedică să ucidă pe cineva. Atunci are loc o mică luptă iar tânăra este convinsă că nu-l va mai vedea prea curând…
Și mare-i e surpriza când îl revede în fortăreața Dalmigavie!
O poveste plină de tachinări și momente tensionate, de emoții ținute în frâu și amenințări ce pun în pericol viitorul. Alertă și plină de suspans, “Sabia scoțiană” reprezintă mai mult decât o poveste de dragoste cu final fericit. Este o lecție de curaj!

Aidan este un tânăr avocat care luptă pentru cei persecutați de guvern în numele Coroanei. Nu suportă abuzurile și nedreptățile comise contra scoțienilor care nu cer decât dreptate.

Fiecare dintre cei doi eroi are propria poveste dureroasă, fiecare a pierdut multe în viață, dar sunt dispuși să își depășească propriile tragedii pentru a reuși să își creeze un viitor împreună.

O serie captivantă, unde suspansul și romantismul sunt strâns împletite!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Seria “Scoțieni regali” de May McGoldrick&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.