Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! de Megan Maxwell

Titlul original: Pídeme lo que quieras o dejame

Autoare: Megan Maxwell

Seria: Pídeme lo que quieras, volumul 3

Editura: Publisol

Traducerea: Ana- Maria Nica

Anul apariției: 2020

Număr de pagini: 416

”Nisipurile fierbinți din Caraibe… o lună de miere fierbinte după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când. Însă experiențele trăite împreună, chiar dacă uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuți unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorințe ale lui Eric, aceea ca Judith să-i dăruiască un copil.”

O lectură emoționantă și plină de pasiune, fierbinte, care te ține cu sufletul la gură până la final.

După o lună de miere deosebită în Caraibe, Eric și Judith fac un tur prin Spania înainte de a reveni acasă. Relația lor este una bazată pe iubire și încredere, iar cei doi își îndeplinesc fanteziile fără a lăsa neîncrederea să intervină. Doar gelozia își mai arată colții din când în când.

”— Eric se uită la mine și citesc în ochii lui că nu-i convine, dar nu am de gând să renunț la ieșirile cu prietenii doar pentru că sunt doamna Zimmerman. Pentru nimic în lume!”

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! este o poveste de dragoste care ne prinde în mreje, ne arată că unde este iubire, obstacolele pot fi depășite.

Reveniți la München după terminarea lunii de miere, cei doi îndrăgostiți își reiau viața de zi cu zi alături de dragii lor prieteni.

Relația cu micul Flyn este din ce în ce mai bună, copilul are din ce în ce mai multă încredere în ea. Cu toate acestea, de câte ori Eric și Judith se ceartă, celui mic îi este frică că tânăra va dispărea.

”— În primul rând, Judith nu va pleca niciodată de lângă noi, ne-am înțeles?

Puștiul încuviințează, iar Eric continuă:

—În al doilea rând, vom cumpăra o motocicletă potrivită pentru vârsta ta, și astfel vei putea începe să iei lecții cu Jud.”

Eric nu face un secret din faptul că își dorește un copil. Totuși, Judith se sperie de câte ori îl aude. Nu se simte pregătită să aibă un copil.

Odată cu apariția unei tinere — Laila, o bună prietenă a surorii decedate a lui Eric, liniștea acestui cuplu pare a se destrăma. Iar ceea ce află Judith despre tânără nu este deloc liniștitor…

”— Din fericire pentru mine și din nefericire pentru ea, în clădirea în care stau există camere și pot arăta înregistrarea care confirmă că era cu Leopold și că el i-a rupt haina, nu eu. După asta, Laila a plecat la Londra, să stea cu mama ei.”

Sunt tare curioasă cu ce alte surprize ne va mai delecta autoarea Megan Maxwell în Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace.

Laila chiar se dovedește a fi o tipă rea, care își propune să facă rău celor din jur numai ca să își atingă propriile interese:

”— Ești o persoană rea, îi spun. Cum ai putut să faci așa ceva?

Laila râde. Eu strig, plină de furie:

— Ești o cățea, știi asta?

Fără a se simți cu nimic vinovată, continuă să râdă și spune:

— Să te ia naiba, dragă Judith! Lumea ta perfectă se destramă.”

Și tocmai în plin haos, cu Eric plecat la Londra cu afaceri, tânăra află că este însărcinată. Este speriată și are nevoie de soțul ei alături, dar acesta crede minciunile Lailei și își acuză soția că umblă cu cel mai bun prieten al lui…

O carte ce te ține cu sufletul la gură, suspansul efectiv îți crește tensiunea.

Ce înseamnă orgoliul și lipsa de comunicare combinate cu gelozia?! Aproape că reușesc să le distrugă căsnicia lui Eric și Judith.

O poveste cu adevărat interesantă, provocatoare, fierbinte și pasională, plină de emoții și provocarea de a depăși limitele impuse de norme, cutume sau societate.

Mulțumesc editurii Publisol pentru exemplarul oferit spre recenzie.

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! de Megan Maxwell&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.