Șeful de Vi Keeland

Titlul original: Bossman

Autoare: Vi Keeland

Editura: Trei

Colecția: Eroscop

Traducerea: Daniela Purgaru

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 368

Nu te aștepți ca la birou să dai peste bărbatul visurilor tale…

”Ce șanse erau ca după o lună să fie tocmai noul meu șef incredibil de atrăgător?

Când l-am întâlnit prima oară pe Chase Parker, nu mi-a făcut tocmai o impresie bună. Mă ascundeam în toaleta unui restaurant, lăsându-i un mesaj disperat pe telefon prietenei mele, în care o rugam să mă salveze de la o întâlnire dezastruoasă.

Chase m-a auzit și mi-a zis că sunt o nemernică.

Așa că i-am zis să-și miște fizicul din fața mea — fizicul lui superb, bine făcut și plin de infatuare — și m-am dus la masa mea.

Când a trecut pe lângă mine, mi-a zâmbit compătimitor și s-a dus la partenera lui.

Însă în clipa în care străinul acela fermecător a apărut la masa mea, însoțit de blonda lui sexy, am crezut că intru în pământ…”

”Două personaje fabuloase, multă tensiune erotică, scene fierbinți și o doză sănătoasă de umor: Vi Keeland îți oferă un romance pe care pur și simplu o să-l devorezi!” — Totally Booker Blog

”Te va face să roșești, ba chiar îți va frânge inima pe alocuri, dar apoi te va face să te topești și să râzi în hohote.” — Aestas Book Blog

O lectură frumoasă, care-ți taie răsuflarea, te face să râzi și să plângi, trăiești o poveste de dragoste plină de sentimente și pasiune, de emoții și tensiune erotică. Șeful oferă câteva ore de lectură captivantă, făcându-te să uiți de problemele de zi cu zi.

Autoarea Vi Keeland reușește să capteze atenția cititorului cu fiecare nouă carte, iar aceasta nu face excepție!

Reese este fata pe care o cunoaștem la o întâlnire plictisitoare, disperată ca prietena ei să o sune și să-i ofere o scuză pentru a termina întâlnirea. Din păcate, este auzită când îi lasă acesteia un mesaj și i se face morală ca unui copil… de nimeni altul decât un tip superb și încrezător pe nume Chase! Care o salvează într-o oarecare măsură… O întâmplare amuzantă care te binedispune și te prinde în mreje. După un asemenea început, cu siguranță nu mai poți lăsa cartea din mână!

O tânără ce-și caută un nou loc de muncă, care merge la întâlniri, neavând încă o relație stabilă și care se mai gândește încă la Chase Parker, tipul întâlnit la restaurant.

Cum se pare că destinul este pus pe șotii, cei doi dau unul peste celălalt când se așteaptă mai puțin. Iar împrejurările sunt tare comice. Ba mai mult, minciunile despre relația lor se tot adună: la prima întâlnire erau colegi de școală cu o istorie amuzantă comună, acum sunt veri fără legături de sânge între ei…

”Șansele să mă lovesc a doua oară de el în orașul ăsta imens erau probabil la fel de mari ca acelea de a fi lovită de fulger.

Avea să treacă mai puțin de o săptămână până să aflu că uneori fulgerul lovește de două ori în același loc.”

Chase este un tip sigur de el, amuzant, inteligent. Căruia cu greu îi reziști. Iar Reese este hotărâtă să-i reziste, mai ales că este șeful ei. O misiune ce se anunță destul de dificilă. Nu are nici o îndoială în această privință.

Personajele complexe sub aparența lor simplă, acțiunea alertă și plină de energie, fac din Șeful lui Vi Keeland o carte care-ți intră la suflet chiar de la primele pagini.

Nu ai cum să nu apreciezi replicile ironice sau pline de umor dintre Reese și Chase, atracția care-și face simțită prezența de câte ori cei doi se află unul în compania celuilalt. Dansul lor continuu din perioada de cunoaștere este adorabil. Flirtul constant dar și discuțiile despre viața lor privată este cel care oferă savoare cărții.

Fiecare are propria poveste de viață pe care nu este încă dispus să o împărtășească. Aflăm că Owen, fratele lui Reese, a rămas surd la vârsta de zece ani în urma unui accident; iar Chase și-a pierdut iubita în urma unui accident destul de ciudat… Tocmai aceste mici frânturi ne dezvăluie profunzimi ale personajelor, pe care, la prima vedere, nu le-am fi bănuit.

”— Nici n-am avut nevoie de copci, s-a vindecat singură, am spus râzând. E amuzant. Owen e cel care poartă povara în urma suferințelor fizice, dar nu își face prea multe griji. Eu, pe de altă parte, am scăpat nevătămată și totuși sunt cea care are o mulțime de încuietori la ușă și o pornire compulsivă de a verifica bancheta mașinii și în spatele perdelei de duș de mai multe ori pe zi. Parcă mi-e frică și de umbra mea.”

Este de înțeles această reacție după ce, la vârsta de 9 ani te întorci acasă de la școală și descoperi hoții în casă, iar în urma altercației fratele tău este rănit și rămâne surd pe viață…

Ei bine, toată această tensiune erotică acumulată între ei în urma atâtor și atâtor tachinări și flirturi răbufnește când sunt amândoi în Texas. O noapte de pasiune fierbinte le zguduie lumile.

Șeful este povestea de dragoste la care visează fiecare femeie! Este povestea a două suflete rănite de soartă care și-au găsit, în sfârșit, liniștea, bucuria, sprijinul, iubirea.

”— Dacă nu ai așteptări, nu poți fi dezamăgită?

Nu știu de ce, dar recunoscând asta ca fiind adevărat, m-a făcut să mă simt jenată. Mi-am lăsat privirea în pământ.

— Cred că da.

Chase s-a aplecat. Mi-a atins bărbia și a ridicat-o ușor.

— Oferă o șansă. S-ar putea ca eu să fiu cel care nu te dezamăgește.”

Totul merge bine între ei, sunt din ce în ce mai apropiați, singurul motiv de tensiune dintre ei fiind faptul că Reese nu vrea să-și expună relația cu el la muncă. Nu vrea să fie privită altfel de colegii săi.

Autoarea Vi Keeland a făcut ca acest roman să îmbine combinația perfectă de romantism, umor și ironii fine, povești de viață impresionante și pline de durere, râs în hohote și lacrimile pe care le verși fără să vrei. Șeful reușește să țină cititorul cu inima-n gât, sperând la un final fericit; dar și optimist și plin de veselie. O combinație de nota 10!

După ce-și fac publică relația ceva pare a se schimba subit. Șeful ei direct nu primește prea bine vestea, brusc devenind încordat în preajma ei. Ca să nu mai spunem că Chase este brusc distant și rece…

”Aveam o presimțire că orice ar fi fost aveam să fiu rănită.”

Și nu este departe de adevăr… Doar că nu reușește să afle adevăratul motiv pentru care Chase o dă la o parte. Situația devine complicată și plină de tensiune până când Reese își dă demisia.

De aici, Vi Keeland ne pune față în față cu suferința și durerea fiecărui personaj în parte.

Cu siguranță am avut parte de o lectură cu o variată gamă de emoții. O poveste plină de energie și emoții, o poveste de viață cu bune și rele, cu piedici ce par de nedepășit.

Dacă și Reese și Chase vor mai avea o șansă să discute cu adevărat unul cu celălalt, asta vă rămâne să descoperiți citind cartea, pe care v-o recomand cu drag.

9 gânduri despre &8222;Șeful de Vi Keeland&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.