Seria “Căsătorie cu un milionar” de Jennifer Probst

Titlul original: Marriage to a billionaire

Autoare: Jennifer Probst

Colecția: Cărți Romantice

Editura: Litera

💜 Jocul cu focul

“Jocul cu focul” este o poveste de dragoste plină de piedici, o pleiadă de sentimente care te iau cu asalt din fiecare pagină. Povestea a două suflete pereche care au fost rănite, știu ce înseamnă suferința și care încearcă să își protejeze inima.
Nick a crescut într-o familie bogată, cu servitori, dar cu părinți absenți, reci, care și-au folosit copiii ca pe niște arme. Astfel, acesta a învățat că dragoste nu provoacă decât suferință. De tânăr a luat decizia de a nu se căsători și de a nu avea copii.
Alexa, a avut și ea parte de propriile suferințe, tatăl ei i-a părăsit din cauza problemelor cu alcoolul, chiar dacă acum totul este bine. Dar, la frageda vârstă de 14 ani, cel care a rănit-o cu adevărat, a fost chiar Nick care i-a distrus încrederea în iubire și fericire până la adânci bătrâneți.
Dar, ani mai târziu, fiecare dintre ei se vede pus în situația de a se căsători, fiecare având propriile scopuri. Lui Nick îi trebuie o soție pentru a putea moșteni firma de arhitectură a unchiului său; iar Alexa are nevoie de 150000$ pentru a salva casa familiei, deoarece, din cauza datoriilor, aceasta se vede nevoită să o vândă.
Astfel că, ambii semnează un contract în care sunt de acord că după un an de zile se vor despărți fără alte pretenții.
Toate bune și frumoase până când cei doi nu mai sunt capabili să își ascundă sentimentele. Astfel, sub masca atracției și a pasiunii care mocnește între ei, fiecare încearcă să își protejeze inima. Dar cum destinul nu este dispus să îi lase să scape prea ușor, ceva le dă viața peste cap, iar acuzațiile lui Nick o îndepărtează pe aceasta din viața lui.
O poveste de dragoste dulce- amăruie, cu multe emoții care îți aduc lacrimi în ochi și provoacă suferință în aceeași măsură în care speri să atingă fericirea până la adânci bătrâneți.
O carte frumușică, ușoară și relaxantă.

💜 Capcana căsniciei

“Capcana căsniciei” îi are ca protagoniști pe Michael Conte și Maggie Ryan, personaje cu care ne-am întâlnit în primul volum al acestei serii și care mie mi-au stârnit interesul.
O carte de vrăji, un motan cu personalitate și dragostea sunt tot ce au nevoie eroii noștri!
Eram sigură că povestea lor va fi una complicată și nu am fost deloc departe de adevăr! Povestea lor este complexă, emoționantă, o bătălie constantă.
Fiecare dintre cei doi tineri ascunde propriile emoții în spatele unei măști pe care o poartă de prea mult timp pentru a mai realiza că nu reflectă adevărul în totalitate.
Michael este un important om de afaceri, proprietar al unui lanț de restaurante. Maggie este o fotografă de renume, ce-și trăiește viața după propriile reguli.
Totul se schimbă atunci când Michael îi face o propunere șocantă: să se prefacă că este soția lui pentru o săptămână, pentru ca sora lui să se poată căsători cu iubitul ei… Dacă vă întrebați ce o împiedică să se căsătorească, explicația este simplă și complicată în același timp: Michael provine dintr-o familie italiană care se conduce după reguli stricte, cum ar fi cea care spune că frații sau surorile mai mici nu se pot căsători înainte celui întâi-născut al familiei.
O carte care poate fi rezumată la emoție, sentimente, răni din trecut ce au lăsat sechele profunde, dureri ascunse, renunțarea la anumite visuri. Atât Michael, cât și Maggie, au fost victimele sorții într-o anumită măsură.
Nici unul dintre ei nu ar fi bănuit să o călătorie în Italia și interpretarea unei șarade în fața familiei lui le va schimba viața pentru totdeauna. Deși începutul relației lor nu a fost tocmai ușor, ambii se trezesc luptând cu atracția reciprocă, cu curenții ce-i străbat de câte ori se ating. Iar bărbatul trebuie să o convingă pe Maggie să aibă încredere în el, deși aceasta are o problemă veche cu încrederea în bărbați…
Cunoașterea familiei acestuia, descoperirea unei alte fețe a lui Michael, totul schimbă cumva modul de percepție al tinerei, deși atunci când este pe punctul de a accepta faptul că-l iubește, o nouă piedică apare în calea lor.
Dacă reușesc sau nu să o depășească rămâne să aflați citind cartea.
Autoarea Jennifer Probst a reușit să îmi ofere o gamă largă de emoții de-a lungul acestei povești încântătoare!

💜 Căsătorie fără voie

O carte perfectă pentru weekend: oferă bucurie, zâmbete, emoții, pasiune.
“Căsătorie fără voie” aduce în prim plan două personaje interesante, încăpățânate și pline de pasiune, mândre dar capabile de o iubire profundă.
Carina Conte este un ghem de energie, entuziasm și bunătate. O tânără plină de viață, proaspăt sosită în America, decisă să testeze libertatea și să-și exploreze propriile posibilități. Încă din copilărie a avut o pasiune pentru Maximus Grey. O pasiune pe care nu a îndeplinit-o în nici un fel.
Max este cel mai bun prieten al fratelui ei și mâna lui dreaptă. Când aude că tânăra sosește pentru a se ocupa de o parte dintre afaceri, este îngrozit de faptul că aceasta va munci sub îndrumarea lui…
Este surprins de tânăra sigură pe ea, care emană bucurie și bunătate prin toți porii, dar care-l surprinde cu comportamentul cumpătat și reacțiile moderate.
O lectură ușoară, care face cititorul să trăiască povestea, să simtă însemnătatea unei familii, să trăiască o poveste de dragoste plină de lupte și mândrie.
Cei doi tineri sunt explozivi împreună, deși tânărul neagă atracția dintre ei, iar Carina este hotărâtă să aibă parte de o aventură de-o noapte cu el și să meargă mai departe. Este conștientă că trebuie să renunțe la dragostea ei pentru el, căreia bărbatul nu-i va da niciodată vreo șansă…
Un volum intens, plin de sentimente fluctuante, conflicte emoționale și lupte ale orgoliilor ce riscă să separe două suflete pereche.
Ocazia Carinei apare în timpul unei călătorii la Las Vegas, doar că sunt surprinși de mama ei și obligați să se căsătorească.
De aici putem observa frământările a două suflete rănite, emoțiile care îi mistuie și tangoul tandru al dragostei pe care sufletul lor îl recunoaște, chiar dacă inima lor încă nu. Pași înainte și pași înapoi. Când unul descoperă dragostea, celălalt se întreabă dacă nu ar fi cazul să se despartă.
Pe parcursul cărții o vedem pe Carina maturizându-se, înțelegând tainele iubirii și cheia spre fericire.
O poveste de dragoste ușoară, simplă și plină de emoție.

💜 Un parteneriat fierbinte

Povestea Juliettei Conte este o poveste plină de emoții diferite, de încercări pentru care trebuie să lupte încercând să le depășească. O femeie puternică și hotărâtă, care conduce afacerea familiei — partea italiană.
Întâlnirea cu Sawyer Wells reprezintă o oportunitate să dovedească familiei că se descurcă să ducă mai departe afacerea, dar și un șoc: în preajma lui vibrează.
Sawyer este un tânăr care a luptat pentru tot ce a obținut în viață, cu cicatrici rămase drept dovadă, unele vizibile și altele ascunse. Este atras fără speranță de tânăra Julietta. Șocat de ceea ce simte în preajma ei, tânărul crede că o scurtă relație fierbinte îl va ajuta să lase în urmă această pasiune pentru ea.
“Un parteneriat fierbinte” ne oferă o lecție de viață, un balsam pentru sufletele rănite, o poveste de dragoste plină de lupte interioare și o pasiune arzătoare ce înfierbântă fiecare pagină.


Două personaje puternice, cu răni interioare care i-au făcut să ridice în jurul lor ziduri suficient de groase cât să nu mai fie răniți vreodată, luptă din răsputeri cu piedicile pe care viața le scoate în calea lor. Fiecare dintre ei se dovedește a fi balsamul celuilalt, un port de siguranță. Iubirea care-și face apariția pe nesimțite, pare a-i lua prin surprindere. Dar cum trecutul se încăpățânează a afecta atât prezentul cat și viitorul lor, Sawyer se vede pus în situația de a alege.
Oare să fie dragostea Juliettei suficient de puternică încât să reziste acestei încercări? Sawyer va avea încredere că este capabil să se deschidă complet în fața sentimentelor?
O lectură plină de emoții și pasiune, care te umple de speranță.

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Seria “Căsătorie cu un milionar” de Jennifer Probst&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.