Seria “Fete de oraș” de Joanna Shupe

Titlul original: Uptown girls

Autoare: Joana Shupe

Editura: Litera

Colecția: Iubiri de poveste

📖 Cuceritorul de pe Fifth Avenue

Povestea lui Mamie și a avocatului Frank Tripp, un avocat pe care l-am întâlnit în altă serie a autoarei Joanna Shupe, care mi-a stârnit curiozitatea și a cărui poveste mi-am dorit să o descopăr. Un bărbat cu adevărat deosebit! A fugit dintr-o familie cu un tată bețiv care-și abuza fizic atât soția cât și copiii. Și a muncit din greu pentru a lăsa trecutul în urmă.
Mamie Greene este fiica cea mare a unui important membru al elitei New Yorkului, o tânără căreia îi pasă de oamenii săraci și abuzați de la periferia orașului, care riscă enorm de mult doar din dorința de a-i ajuta.
Frank este cel care o urmărește prin mahalale pentru a o proteja de pericole și, fără să-și dea seama, ajunge să o placă.
Atracția dintre cei doi se simte, înfierbântă aerul din preajma celor doi.
Lucrând la un caz pentru care Mamie i-a solicitat adevărul, cei doi petrec mai mult timp împreună și ajung să își dea seama de sentimentele lor. Dar, când trecutul lui Frank este scos la lumină de dușmani care vor să-i facă rău, acesta este îngrijorat doar pentru respingerea tinerei atunci când aceasta află că a fost mințită.
Un tânăr curajos și luptător, care și-a făcut un nume în lumea celor bogați și privilegiați și care acum trebuie să facă față unui scandal care îi distruge reputația.
Dacă reușește să-și revină sau dacă Mamie îl iartă, rămâne să descoperiți.
O lectură incitantă, alertă, plină de emoții.

📖 Prințul de pe Broadway

“Prințul de pe Broadway” ni-i aduce în prim plan pe Clay — proprietarul clubului Casa de Bronz și pe Florence — fiica mijlocie a lui Duncan Greene. O pereche cu puține șanse de reușită. Și totuși…
Dorința lui de răzbunare pentru trecut pe tatăl ei este cea care-l poartă mai departe, hotărât fiind să nu cedeze în ciuda conștientizării faptului că această dorință a lui o va îndepărta de el.
Ce o mână pe ea în luptă? Dorința de libertate, de a-și decide singură viitorul!
O tânără curajoasă și neînduplecată, hotărâtă să-și realizeze visul, care face tot ce-i stă în putere pentru a reuși. Chiar și să-i propună lui Clay să o învețe cum se conduce un club. Surprinzător, el acceptă.
La rândul lui, Clay este sincer cu ea încă de la început, spunându-i că vrea să se răzbune pe tatăl ei, chiar dacă nu îi dă toate detaliile.
Avem parte de diferite neînțelegeri, de multe răsturnări de situație, o iubire care-i ia prin surprindere pe amândoi. O iubire cu care tânărul Clay luptă neconsiderându-se demn de ea. Și pe care reușește să o distrugă datorită propriilor sale acțiuni.
O poveste despre unitatea familiei, despre legătura strânsă dintre surori și despre o dragoste care reușește să rupă barierele diferenței de clasă socială, snobismului și împotrivirii celorlalți. Care riscă să fie distrusă doar de Clay sau Florence.

📖 Seducătorul din Manhattan

“Seducătorul din Manhattan” este ultimul volum al seriei, o poveste plină de adrenalină, emoții și suspans.
O poveste despre lumea interlopă și înalta societate din New York, despre corupție și lupta pentru putere, comploturi și crime.
În toată această încrengătură se află Justine, cea mai mică dintre surorile Greene, o luptătoare pentru drepturile femeilor și copiilor într-o lume condusă de bărbați. O tânără dintr-o familie bogată, hotărâtă să lupte pentru cei săraci și lipsiți de posibilități materiale.
Ce cealaltă parte se află Jack Mulligan, regele crimei organizate din oraș, care conduce cu o mână de fier propriul imperiu și care are la mână oamenii influenți din oraș.
Cei doi sunt cum nu se poate mai deosebiți, dar, împreună reușesc să rezolve mai ușor unele lucruri. Treptat, prietenia lor, bazată pe favoruri pentru ajutorul oferit, se transformă într-o atractie fierbinte și explozivă. Pasiunea lor amenință să spulbere totul în jur.
Ea este hotărâtă să-l considere un om bun sub toată suprafața dură, iar el își dorește să îi rezolve toate problemele.
Firi puternice, curajoși, eroii noștri ne invită să le descoperim povestea. O poveste unde pericolul amenință după fiecare colț, unde totul se poate nărui asemeni unui castel din cărți de joc la cel mai mic curent.
Fiecare dintre ei își dorește să îl protejeze pe celălalt, iar atunci când pericolul ce planează asupra lui Jack amenință să o acapareze și pe Justine, acesta încearcă să își spună că este mai bine să o țină la distanță.
Pe de altă parte, când Justine realizează că Jack este pe punctul de a-i îndeplini dorințele datorită intimidării și amenințării pe care simpla lui prezență și putere în oraș o reprezintă, tânăra constoentizează că riscă să renunțe la propria ei identitate. Astfel că, despărțirea de Jack este previzibilă și reprezintă începutul sfârșitului.
Joanna Shupe a oferit cititorului un final de serie deosebit, de neuitat. Plin de romantism și pasiune, de emoții complexe și curaj, “Seducătorul din Manhattan” este o carte pe care o citești cu sufletul la gură. O uriașă lecție despre cum doi oameni din clase sociale complet opuse pot fi o pereche fascinantă, suflete pereche ce se găsesc și reușesc să rămână împreună după ce depășesc piedici nenumărate, dar și scepticismul societății.

8 gânduri despre &8222;Seria “Fete de oraș” de Joanna Shupe&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.