Adevărul de Elle Kennedy

Titlul original: The score

Autoare: Elle Kennedy

Seria: Off – Campus, volumul 3

Editura: Epica

Traducerea: Sorin Petrescu

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 416

OFF – CAMPUS este o serie bestseller internațional, vândută în milioane de exemplare și tradusă în peste douăzeci de limbi.

ALLIE HAYES trăiește o criză existențială. Momentul absolvirii se apropie, și totuși ea încă nu s-a hotărât ce va face după facultate. Chiar mai rău, suferă după ce a pus capăt unei relații îndelungate cu iubitul ei. Cu siguranță, sexul de consolare nu este o soluție, însă chipeșul și arogantul hocheist Dean Di Laurentis este irezistibil. Prin urmare, ce o costă să petreacă o noapte fierbinte cu unul dintre starurile echipei de hochei a universității? Dar — își promite Allie — o să se întâmple o singură dată, pentru că viitorul ei este incert și nu are de gând să-și complice viața.

DEAN DI LAURENTIS are parte de orice își dorește: fete, faimă și popularitate. Înainte de Allie, nicio fată nu l-a mai trimis la plimbare după prima noapte petrecută împreună. Dean e uluit. Încă nu se simte pregătit să renunțe la frumoasa blondă. În timp ce se străduiește să o cucerească în adevăratul sens al cuvântului, apar situații neprevăzute care îl fac să se întrebe dacă nu cumva a venit timpul să i se dedice unei singure fete … și iubirii.”

Am așteptat cu răbdare volumul de față nerăbdătoare să aflu încă o poveste de dragoste din această serie frumoasă și relaxantă. De data aceasta, îi avem ca protagoniști pe Allie și Dean.

Adevărul de Elle Kennedy — o lectură perfectă pentru o zi toridă de vară!

Allie doar ce s-a despărțit pentru a patra oară de prietenul pe care-l are încă din primul an de facultate. Se teme că va ceda mesajelor lui și se vor împacă dacă rămâne singură. Astfel, ajunge să petreacă weekendul în casa frăției prietenului lui Hannah, Garrett.

Doar că aici dă de Dean, cu care ajunge să petreacă o noapte pasională, arzătoare. A doua zi când se dezmeticește se simte vinovată că a făcut sex la nici 24 de ore după ce s-a despărțit de prietenul ei.

Dean este un fustangiu notoriu, un tip care arată bine și căruia îi place să se bucure de viață și de fiecare fată care ajunge în brațele lui. Încă nu se simte pregătit pentru o relație serioasă. Cu toate acestea, Allie este singura fată pe care a dus-o în patul lui…

“— Ești sigură că ești bine?

Nu, nu sunt deloc sigură.

— Da, mint eu, apoi ies din dormitor.”

Este uimitor să observi cum un flușturatic ca Dean o tot sună pe Allie și îi cere să mai petreacă o noapte împreună. Pur și simplu nu își poate lua gândul de la ea. Indiferent de momentul zilei sau de locul unde se află. Iar corpul îl trădează de fiecare dată.

Allie este îngrijorată pentru tatăl ei care suferă de scleroză multiplă și a cărui stare de sănătate s-a degradat în ultimul an. O sperie gândul că este posibil să îl piardă și pe el după ce mama ei a decedat pe când avea 13 ani, în urma unei lupte cu cancerul.

Adevărul — o poveste de dragoste incendiară!

Deși ambii stabilesc că au o simplă aventură bazată pe sex, treptat observăm cum relația lor se transformă. Discută mult, sunt geloși, deși refuză să recunoască că între ei este mai mult decât sex.

Autoarea Elle Kennedy oferă cititorilor o lectură frumoasă și fierbinte, cu multe lupte interioare și emoții.

Dean și Allie sunt un cuplu aparte. Deși nu se afișează împreună în public, nedorind ca lumea să-i creadă un cuplu, relația lor pare să avanseze cu o viteză alarmantă.

Personaje profunde și complexe, care par lipsite de griji, care descoperă noi pasiuni și direcții spre care să pornească. Elle Kennedy m-a surprins încă de la primul volum al seriei, dar povestea lui Dean și Allie are ceva special.

La finalul cine-i de Ziua Recunoștinței, după o masă extrem de tensionată, tatăl lui Allie trage o concluzie dură:

“Ochii lui albaștri mă măsoară din cap până-n picioare.

— Nu ai trăsăturile de care A. J. are nevoie, Dean. N-ai fi în stare să o susții, la nevoie. Nu am încredere că o să ai grijă de fiica mea.”

Cu toată iubirea lor, cei doi au parte de piedici, probleme, încercări care le pun ca încercare relația și care îi ajută să se maturizeze.

O poveste plină de emoții, lecții de viață și încredere în viitor.

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Adevărul de Elle Kennedy&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.