Surprinde-mă! de Megan Maxwell

Titlul original: Sorprendeme

Autoare: Megan Maxwell

Seria: Cere-mi ce vrei!, volumul 5

Editura: Publisol

Traducerea: Mirela Nica

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 447

“Pasiune, intrigă și multă dragoste.” — Diez Minutos, 2019

“Björn este un avocat atrăgător căruia viața i-a zâmbit întotdeauna. Extrem de pasional, însă alergic la angajamente sentimentale, bărbatul adoră să se bucure de compania feminină în jocurile sale sexuale.

Melania este o femeie de acțiune. Fiind pilot în armata americană, este obișnuită să-și trăiască viața la limită, însă principala ei misiune rămâne aceea de a lupta ca mamă singură pentru a-și crește copilul.

Când soarta îi aduce față în față, tensiunea dintre ei devine evidentă. Și iată că ceea ce, inițial, a fost o întâlnire ostilă se va transforma, treptat, într-o atracție de neoprit. Vor reuși acești doi titani să se înțeleagă?”

“În sfârșit, cartea pe care o așteptau toți fanii seriei CERE-MI CE VREI.” — Goodreads, 2013

Mi-am dorit să aflu povestea lui Björn încă de când a apărut în serie. Iar Melanie m-a intrigat chiar de când a ajutat-o pe Jud să ajungă la spital.

Două personaje puternice, care știu clar ce își doresc, își trăiesc viața la maxim și acceptă fiecare provocare ce le apare în cale. Este un bonus faptul că sar scântei de câte ori cei doi se întâlnesc.

Surprinde-mă — o poveste incendiară, care te pune pe jar.

Melanie este locotenent în armata americană, o tânără mamă care muncește din greu pentru a-și crește fetița.

Björn este un bărbat atrăgător, conștient de locul său în lume, un avocat deștept și un real magnet pentru femei.

În ciuda atracției fulgerătoare dintre cei doi, se tachinează unul pe altul, se ispitesc. Singurul teritoriu comun se dovedește a fi clubul destinat plăcerilor lor deosebite.

Și totuși, Melanie se ține tare până când ajunge să îi povestească lui Björn despre tatăl fetiței ei, Sami. Realizăm cât de mult a rănit-o acesta dacă tânăra și-a pierdut încrederea în bărbați…

“…Mel s-a deschis spre Björn. I-a povestit durerea ei. Disperarea ei, când a aflat de moartea lui Mike. I-a spus despre el că a fost un militar american, dar nu i-a dezvăluit că și ea era.

Björn a ascultat-o îngrozit. Femeia aceea vulnerabilă și naturală, care își deschidea dintr-odată inima în fața lui, a fost cel mai autentic lucru care i s-a întâmplat vreodată în întreaga sa viață.”

Surprinde-mă! — o lecție de viață sau a doua șansă la fericire.

O lectură ușoară, alertă, fierbinte, ale cărei pagini zboară mai înainte să-ți dai seama.

M-am bucurat să îi revăd pe Eric și Jud, să redescopăr cât de mult se iubesc privind totul din altă perspectivă.

Revenind la Melanie și Björn, cei doi se atrag și se resping constant, parcă angrenați într-un dans straniu. Iar când în sfârșit cedează în fața pasiunii, cei doi țin secret față de restul lumii. Din dorința lui Melanie care nu știe cum să-i spună lui Jud.

Megan Maxwell are un stil al său prin care transmite emoții, surprinde reacții și incită imaginația. Oferă o poveste de dragoste libertină, extrem de fierbinte, explozivă.

Surprinde-mă! — atunci când dragostea te poartă pe cărări nebănuite.

Deși la început îi ascunde mai multe lucruri despre ea, până la urmă, singurul adevăr rămas ascuns rămâne faptul că face parte din armata americană. Cunoscând motivul pentru care Björn îi urăște pe americani și-n special pe militari, nu are nici cea mai vagă idee cum ar putea să îi spună fără ca relația lor să ia sfârșit.

Cum de ce ți-e frică nu scapi, inevitabilul se produce…

“Înaintea ei era Björn, nu Lodwud, iar după felul în care o privea nu părea fericit. Pentru câteva clipe, s-au contemplat reciproc în tăcere, până când el, trecându-și ochii peste hainele ei, s-a răstit, pe un ton deloc prietenos: — Locotenent Parker?! Mel nu știa ce să răspundă, iar el a adăugat furios: — Ești o nenorocită de americancă militar și nu mi-ai spus? — Bjorn… — Ai spus stewardesă? — Bjorn… — Te-ai distrat bine râzând de mine, a naibii mincinoasă? Era furios și, fără să o lase să vorbească, a continuat: — Nu mi-am imaginat niciodată că, investigându-ți viața, aș descoperi…”

De aici totul o ia la vale. Fiecare dintre ei este rănit de vorbele celuilalt și reacționează impulsiv. Suferă fiecare, iar încercările lui Melanie de a-l recuceri se lovesc de încăpățânarea lui Björn și de refuzul acestuia de a o asculta.

Dacă reușesc să se ierte reciproc sau pornesc fiecare pe drumul său puteți afla citind această carte.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.