Un altfel de Romeo de Ilsa Madden – Mills

Titlul original: Not my Romeo

Autoare: Ilsa Madden – Mills

Editura: Bookzone

Traducerea: Iulia Dromereschi

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 384

“Totul începe cu minciuni dulci de Ziua Îndrăgostiților.

La întâlnirea mea pe nevăzute nu apare tipul studios la care mă așteptam, ci un sportiv superb, cu buze incredibil de senzuale și ochi păcătoși de ambră. Seara se încheie la penthouse-ul lui. Dau vina pe ginul tonic.

A doua zi aflu că este Jack Hawke — fundaș profesionist într-o echipă faimoasă de fotbal american, având reputația unui ticălos arogant cu un trecut tulbure. Acordul de confidențialitate pe care m-a făcut să-l semnez ar trebui să fie un avertisment că nu este o persoană obișnuită. Dar l-am semnat cu numele fals de Julieta Capulet, așa că la revedere, fotbalist renumit cu abdomen perfect, și noroc în a mă mai găsi pe viitor.

Dar Jack continuă să apară în locuri unde mă aștept cel mai puțin. Și tocmai când sunt sigură că a dispărut complet, el ajunge să câștige rolul de Romeo în piesa de teatru în care eu o joc pe Julieta. Cum ar putea o fată simplă, în mare parte inocentă, ca mine, să reziste unui bărbat atât de fermecător ca el?

Este Jack adevăratul meu Romeo… sau acest fotbalist cuceritor îmi va frânge inima?”

“Încărcat atât cu momente zbuciumate, cât și cu note umoristice, acest roman contemporan intens îi va captiva pe fanii lui Madden-Mills și nu numai.” — Publishers Weekly

O carte pe care o citești cu sufletul la gură, fără să o poți lăsa din mână.

Elena iese la o întâlnire aranjată cu un tip de la meteo, Greg. Ajunsă la restaurant constată că singurul tip singur este unul în jurul căruia mesele sunt libere.

Ajunge astfel să petreacă o seară interesantă și o noapte de pasiune cu un tip deosebit. A doua zi dimineață constată cu uimire că tipul este un jucător de fotbal american profesionist, controversat, nicidecum tipul de la meteo!

“— Salut. Eu sunt Jack Eugene Hawke, QB. Colecționez căni de cafea cu mesaje siropoase și magneți din fiecare oraș în care am fost. Pot să fac o flotare cu tine în spate— da, la asta m-am gândit azi. Citesc mult, mai ales thrillere. Am crescut într-un orășel din Ohio. Mama mea a murit. Nu știu unde este tata. Ador să fac schițe, dar sunt prea jenat să arăt cuiva ce fac. Am câștigat un campionat național în ultimul an de facultate și premiul Heisman în anul doi. Sunt… timid. Dwight Schrute din The office mă face să râd cu lacrimi. Recent am descoperit că am o înclinație de nestins pentru bibliotecare sexy.”

Dar, cu toată atracția dintre ei, Elena este hotărâtă să nu înceapă o relație cu acest celebru fotbalist, deoarece este convinsă că ea va fi cea care va avea de suferit.

Am fost uimită să descopăr un faimos jucător de fotbal licențiat în literatură engleză, dispus să joace rolul lui Romeo într-o piesă pusă în scenă în școala orășelului Daisy… Uimitor este să observ cum se schimbă starea Elenei de câte ori Jack este prin preajmă.

Atracția dintre cei doi face să trosnească aerul în preajma celor doi. Deși au probleme, fiecare dintre ei trebuie sădepună eforturi pentru a le rezolva.

Elena este o fată sinceră, care crede sincer că nu are nici o șansă să găsească un bărbat care să o placă cu adevărat. Experiența nu i-a dat motive să își schimbe părerea. Dar Jack o impresionează tocmai pentru că se poartă diferit. Cu toate acestea, el reușește să o dezamăgească și să o rănească cu atitudinea lui.

O poveste de dragoste plină de provocări, de probleme care încă au puterea să bântuie, ce-și lasă amprenta asupra prezentului. Trecutul și problemele lui Jack, dar și relațiile lui trecute, îl fac pe acesta un tip lipsit de încredere în ceilalți.

Cei doi sunt nevoiți să facă față piedicilor, înainte de a decide dacă între ei este ceva mai mult decât atracția sexuală intensă care-și face simțită prezența de câte ori sunt împreună.

Ilsa Madden – Mills m-a încântat cu această poveste de dragoste superbă, alertă și plină de pasiune și romantism. O lectură care te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși la dragostea adevărată!

3 gânduri despre &8222;Un altfel de Romeo de Ilsa Madden – Mills&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.