Intrușii de Tijan

Titlul original: The insiders

Autoare: Tijan

Editura: Bookzone

Seria: Damaged, volumul 1

Traducerea: Daria Laurian

Anul aparitiei: 2021

Număr de pagini: 480

“Bailey trăiește o viață normală, în măsura în care acest lucru este posibil pentru o fată cu memorie fotografică și un IQ de geniu. Dar totul se schimbă atunci când un bărbat pătrunde în casa ei în miez de noapte pentru a o răpi. Astfel, Bailey află că tatăl său este, de fapt, miliardarul Peter Francis, geniul industriei IT pe care îl admirase întreaga viață. Misteriosul Kashton Colello, un asociat al tatălui ei, îi dezvăluie toate detaliile și îi oferă două soluții: poate veni cu el să își cunoască tatăl sau poate încerca să supraviețuiască pe cont propriu atunci când răufăcătorii se vor întoarce. E o decizie simplă: tânăra acceptă protecția tatălui ei și începe să fie păzită permanent chiar de Kash.

O intrusă în această lume a bogăției și a decadenței, Bailey trebuie să-și găsească locul într-o familie care are mai multe secrete decât și-ar fi putut ea imagina vreodată. Iar unul dintre acestea ar putea fi mortal…”

“Intrușii” este primul volum dintr-o nouă trilogie romantică și incitantă scrisă de autoarea de bestselleruri New York Times, Tijan!”

“— Ai fost adusă aici pentru că tatăl tău natural este…

Amândouă am rostit același nume în același timp:

— Peter Francis.

Peter Francis era directorul general al companiei Phoenix Tech.”

Oare cum e să te trezești într-o noapte că cineva încearcă să te răpească, pentru ca imediat după aceea să descoperi că tatăl tău este un important om de afaceri, care intră în topul Forbes?

Un început plin de suspans și adrenalină. Alert, ce stârnește curiozitatea cititorului.
Tânăra Bailey se trezește brusc că toată viața ei a fost complet dată peste cap. Șocată e puțin spus. A fost mințită toată viața, iar acum adevărul îi este aruncat în față, aceasta trebuind să se adapteze situației și să ia decizii cu privire la viitorul său într-un timp foarte scurt. Decizii care-i vor schimba complet viitorul.
Întâlnirea cu Kashton Colello nu este cea mai ușor de digerat întâmplare…

“A intrat în încăpere ca la el acasă, de parcă s-ar fi aflat acolo de când lumea, de parcă toți și toate i-ar fi aparținut, lucru pe care noi îl aflam abia în clipa aceea.

Camera parcă s-a micșorat în jurul lui. Aerul părea încărcat de electricitate, de o energie nouă.”

Intrușii — un volum captivant și plin de suspans.

Cele două ingrediente principale ale cărții sunt suspansul și frustrarea. Pur și simplu stai cu inima-n gât, citind cu aviditate fiecare pagină, dornic să descoperi cum va evolua acțiunea.

Bailey se trezește brusc pe domeniul tatălui ei, ascunsă de toți — inclusiv despărțită de propria sa mamă, realizează șocată că va fi nevoită să locuiască cu Kash — dându-se drept o prietenă a acestuia, fără a i se permite să iasă prea mult din casă… Nici nu se pune problema unei relații reale cu tatăl ei biologic sau cu frații ei vitregi. Asta pe lângă descoperirea atracției exercitată de Kash asupra propriului ei corp…

“Ochii aceia nu se desprindeau de ai mei. Avea o privire intensă, ca și cum în mintea lui s-ar fi dezlănțuit o furtună, ca și cum furtuna aceea ar fi avut legătură cu mine și asta nu-i plăcea. Pe urmă a închis ochii la fel ca înainte, iar când i-a deschis din nou, expresia aceea dispăruse. Furtuna se potolise.”

Este clar că Tijan știe cum să prindă cititorul în mreje și să-l facă să nu mai poată lăsa cartea din mână.

“Intrușii” — povestea unei fete care pătrunde brusc în lumea celor bogați și puternici, unde aparențele contează cel mai mult.

Observăm cum emoțiile sunt cele care stârnesc un taifun în sufletul unei tinere care descoperă brusc că idolul ei din copilărie este nimeni altul decât propriul tată. Un tată căruia nu i-a păsat de ea, care nu face nici un efort să o cunoască. Are frați, care sunt adorabili — Seraphina și Ciclon, Mathew fiind singurul dintre ei care știe cine este Bailey cu adevărat și căruia pare să-i pese de ea.

E greu să accepți că ești forțată să locuiești undeva unde nu ești dorită, că trebuie să stai ascunsă de ochii lumii, cam ca la închisoare.

O carte care se joacă cu emoțiile cititorului, te captivează și te năucește în același timp. O poveste pe care nu o vei uita prea curând.

Lumea celor bogați și puternici înseamnă bani și putere, excese pe toate planurile, dar și secrete tăinuite ce mereu sunt pe punctul de a fi dezvăluite.

Prin tot amalgamul care înseamnă viața alături de familia Francis, Bailey are parte de mult stres emoțional, de dezamăgiri și multe momente tensionate, dar și de pasiune și sentimente profunde.

Locuind împreună cu Kash, inevitabil apare pasiunea și sentimentele își fac apariția în scurt timp.

“Mi se părea perfect.

Dar nu era.

Kash nu-mi dădea voie să-i pătrund în suflet.”

O lectură pe care am savurat-o cu adevărat, o luptă a emoțiilor intense, o gamă largă de personaje puternice, cu caractere diferite, capabile să ne ofere o mulțime de emoții. O carte pe care o savurezi și o simți, care te lasă cu un imens zâmbet pe chip.

9 gânduri despre &8222;Intrușii de Tijan&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.