Invitația de Vi Keeland

Titlul original: The invitation

Autoare: Vi Keeland

Editura: Bookzone

Traducerea: Daria Laurian

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 424

„Prima dată când l-am întâlnit pe Hudson Rothschild a fost la o nuntă.
Era unul dintre cavalerii de onoare și probabil cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată. Când mi-a cerut să dansez, chimia noastră a fost electrizantă și ne-am simțit excelent unul în compania celuilalt.

Însă distracția noastră s-a oprit brusc atunci când și-a dat seama că nu sunt cine am spus că sunt. Invitația pe care o primisem nu mi se adresase de fapt mie, ci fostei mele colege de cameră, care aruncase pe geam două luni de chirie și se mutase în mijlocul nopții. M-am gândit că îmi datora o noapte scumpă în oraș, dar cred că, practic, nu făceam altceva decât să apar neinvitată la o nuntă total necunoscută.

Odată prinsă asupra faptului, nu am știut cum să dispar cât mai repede. În timp ce mă furișam spre ieșire, am sustras rapid câteva sticle de șampanie scumpă, în timp ce superbul cavaler de onoare mă urmărea îndeaproape înfuriat.
Afară, am sărit într-un taxi. Inima îmi bătea cu putere, dar măcar scăpasem nevătămată. Sau cel puțin așa credeam. Până când mi-am dat seama că îmi uitasem telefonul la masă. Ghici cine l-a găsit?

Aceasta este povestea nebunească a întâlnirii mele cu Hudson Rothschild. Dar crede-mă, este doar vârful aisbergului.”

O comedie romantică plină de umor, cu replici spumoase, cu personaje care știu săvfacă haz de necaz. O poveste savuroasă, care te relaxează și te încântă.
O nuntă cu bucluc sau, mai bine spus, participarea la o nuntă la care nu ai fost invitat, pare a fi un moment penibil atunci când ești descoperit.

Stella, o creatoare de parfumuri șomeră care încearcă să-și deschidă propria afacere este eroina principală a acestei întâmplări hazlii, char dacă este nevoită să dea ochii cu Hudson, cel care a descoperit-o și să-și ceară scuze, pentru a-și recupera mobilul uitat pe masă la nuntă…

Stella și Hudson sunt explozivi împreună. Încăpățânați, siguri pe ei, nu sunt dispuși să cedeze ușor și apreciază o luptă bună.
„– N-are de ce să-ți pară rău. Eu te tot tachinez că aștept să mă inviți în oraș, dar de fapt nu-i vorba despre a face tu primul pas, ci de a ști sigur ce vrei. Povestea asta nu s-a închriat. Eu pur și simplu aștept ca acel glas care șoptește în mintea ta să devină suficient de puternic ca să-l asculți.
– Care glas?

– Cel care îți tot spune că, în ciuda problemelor tale de încredere și a preocupărilor pentru relația noastră profesională, mă dorești la fel de mult cât te doresc și eu.”

Deși prima lor întâlnire nu s-a petrecut sub cele mai bune auspicii, nici nu a lăsat loc celor mai bune impresii, soarta are un mod straniu de a-i readuce împreună.

El are o firmă de investiții, ea un plan de afaceri și nevoie de capital. Cu un proiect bine pus la punct, Stella este încrezătoare, numai că Hudson îi refuză proiectul.

O lectură ușor amuzantă, antrenantă cu siguranță, pe care nu o poți lăsa din mână.

Vi Keeland știe cum să ajungă la sufletul fiecărui cititor! Creează povești pline de umor, romantice, cu personaje bine construite, reale, pe care crezi că le poți vedea în realitate.
O poveste de viață credibilă și fluidă, pe care ajungem să o trăim la intensitate maximă.
„– Voiam să ajung să te cunosc. În săptămâna de după nunta surorii mele nu m-am putut gândi decât la tine. Nu fiindcă ești frumoasă… să nu mă înțelegi greșit, chiar ești. M-a atras faptul că ești puternică. Nu ești genul de femeie care are nevoie de un bărbat. Ești genul de femeie de care un bărbat are nevoie. Nu știu dacă în urmă cu câțiva ani îmi dădeam seama de diferență. Dar acum, datorită ție, nu mai uit lucrul acesta.”

Invitația este un roman care invită cititorul să cunoască o lume diferită, să pășească într-un mediu aparte, necunoscut, dar totuși atât de bine ancorat în realitate încât nu-ți dai seama cum zboară paginile.

Ești prins în ritmul alert al poveștii Stellei și a lui Hudson încât efectiv trebuie să respiri adânc când faci o pauză de la citit.
O lectură spumoasă, plină de momente amuzante, cu replici care-ți stârnesc râsul. Iar personajele te încântă pur și simplu. Sunt sincere, deschise, capabile să nu se lase doborâte de piedicile apărute în calea lor.

Ca să nu mai spunem de pasiunea și romantismul care răzbat din paginile cărții.

Lectură plăcută celor ce nu au citit-o încă!

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Invitația de Vi Keeland&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.