Indecent de Vi Keeland

Titlul original: Inappropriate

Autoare: Vi Keeland

Editura: Trei

Traducerea: Dora Constantinovici

Colecția: Eroscop

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 368

Nu amesteca niciodată serviciul cu plăcerile…

Două greșeli nu se anulează una pe alta.

Dar uneori situația devine de două ori mai distractivă.

Dată afară din cauza comportamentului indecent.
Nouă ani. Nouă ani în care mă spetisem pentru una dintre cele mai mari companii din America. Și totul se termina din cauza unei filmări făcute în vacanță – o filmare privată făcută în timpul meu liber.

Ofticată, i-am scris megamiliardarului de director și i-am spus ce cred eu despre compania lui. Nu credeam că o să ajung să corespondez cu bogătanul ăla. Până la urmă, și-a dat seama că mi se făcuse o nedreptate și am fost reangajată.

Și nu era singurul lucru pe care voia să-l facă pentru mine. Dar nu eram dispusă să mă încurc cu șeful șefului șefului meu. Ar fi fost foarte greșit, chiar indecent. Cam ca filmarea care mă băgase în belea.”

Se pare că luna aceasta a debutat cu romanele autoarei Vi Keeland.

Indecent te face să râzi cu lacrimi de la primele rânduri. Un mail scris la beție care conduce la o conversație… incitantă.

Dată afară de la locul de muncă pentru expunere indecentă, Irlanda Saint James, prezentatoare a știrilor de dimineață, se simte îndreptățită să îi ceară explicații CEO-ului companiei.

Mi-a plăcut mult eroina, o tânără care a muncit din greu pentru a ajunge unde este în prezent, a cărei viață nu a fost ușoară, o luptătoare adevărată.

Despre Grant Lexington aflăm că, împreună cu surorile sale, a fost adoptat. Este un tip cu secrete, care arată lumii doar ceea ce dorește, un bărbat puternic.

Treptat, autoarea ne prezintă frânturi din trecutul lui Grant, bucățele care, așezate una lângă alta întregesc o imagine ce ne permite să-l cunoaștem mai bine, să-i înțelegem modul de gândire și de a privi lucrurile.
Aflăm astfel că părinții lui au murit, că bunicii sunt încă în viață, iar Tataie, cum îi spune el acestuia, suferă de demență.

Irlanda, la fel ca Grant, duce o luptă intensă cu atracția intensă pe care o simte față de acesta, considerând că o relație între ea și șeful cel mare al companiei pentru care lucrează nu este potrivită.

Doi oameni a căror viață nu a fost ușoară, a căror copilărie a fost marcată de moartea mamei în cazul Irlandei, de abandonul mamei și intrarea în sistemul de plasament în cazul lui Grant.

Autoarea Vi Keeland ne permite să observăm problemele cu care se confruntă copiii aflați în sistemul de plasament, schimbările permanente din viața lor, dar și durerea și cicatricile care le marchează sufletul.
Pe măsură ce capătă încredere unul în celălalt, observăm cum se deschid și-și împărtășesc secrete, deși încă se tem să aibă încredere în totalitate. Trecutul îi face precauți.
Indecent este o poveste plină de pasiune și momente tensionate, de emoții ce trec peste cititor asemenea unui tăvălug, clipe erotice extrem de fierbinți, dar și sentimente contradictorii.

Grant și Irlanda se înțeleg unul pe altul, cu toate acestea, sunt momente când părerile și dorințele lor se află la poli opuși.
Observăm pașii făcuți de fiecare și eforturile depuse pentru această relație, care nu este deloc ușoară. Au parte de momente fericite, umbrite de clipe tensionate și de lupte din care crezi că nu vor ieși neșifonați.

O poveste despre iubire, durere și suferință, împletită cu măiestrie de Vi Keeland, care reușește și de data aceasta să ne încânte!

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Indecent de Vi Keeland&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.