Familia Sullivan de Bella Andre partea 1

Titlul original: The Sullivans

Autoare: Bella Andre

Editura: Litera

1 Dragostea din ochii tăi 📖 The look of love

“Dragostea din ochii tăi” este o lectură ușoară, care stârnește multe emoții în sufletul cititorului. Dar este și o poveste despre a doua șansă la iubire.
Chase Sullivan este un fotograf celebru, provine dintr-o familie mare, unită și iubitoare.
Între-o noapte ploioasă o întâlnește pe drum pe Chloe, o tânără a cărei mașină a derapat în șanț.
O duce la casa de oaspeți de la vila fratelui său.
O poveste cu momente tensionate, cu lacrimi dar și cu clipe pline de umor și emoționante.
Chloe a fost brutalizată de soțul ei atât în timpul căsniciei cât și după ce aceasta l-a părăsit și a intentat divorțul. Acum, este hotărâtă să nu mai aibă încredere în niciun bărbat.
Dar, întâlnirea cu Chase pare a fi decisivă. Îi dă toate planurile peste cap. Luptă cu propriile temeri și sentimente, fiind hotărâtă să nu-și mai lase inima în mâinile niciunui bărbat.
Cu toate acestea, Chase pare a fi bărbatul ideal. Răbdător, care îi recunoaște fiecare schimbare emoțională… Un personaj puternic, plin de încredere în el, Chase se îndrăgostește la prima vedere de această tânără deosebită. Este total diferită de femeile care au făcut parte din trecutul lui.
Chloe este o tânără rănită, care încearcă să se ascundă de viață, fiindu-i frică să-și înfrunte demonii. Cu toate acestea, blândețea și iubirea lui Chase reușesc să o facă să înflorească! Devine o tânără care-și recapătă puterea de a zâmbi, face pași timizi spre tânăra care a fost cândva.
Pe drumul încrederii, Chloe își predă inima și sufletul.
O lectură care îți dă speranță, o stare de bine și te face să ai încredere în viitor.
O poveste plină de romantism și atractie, care debordează de pasiune și îți aduce un zâmbet pe față la final.

2 De acum, pentru totdeauna 📖 From this moment on

O poveste de dragoste plină de emoție și pasiune. Un propritar de podgorie din Napa Valley și o artistă pop. Cei doi se întâlnesc într-o noapte când decid să fie rebeli. O întâlnire în care sufletele lor se recunosc și se revendică unul pe celălalt instant. Restul, este doar războiul minților.
O carte romantică cu o mare doză de pasiune.
O lectură ce îți face sufletul să cânte.
Marcus Sullivan, un bărbat responsabil care și-a ajutat mama să își crească cei șapte frați mai mici după moartea neașteptată a tatălui, își gasește logodnica în pat cu alt bărbat.
Nicola, o tânără de 25 de ani inteligentă și frumoasă, o cântâreață de muzică pop a cărei reputație a fost făcută franjuri de fostul ei iubit, mult prea rănită pentru a mai avea încredere în cineva, decide să se ridice la nivelul reputației pentru o noapte.
Dar destinul se încăpățânează să schimbe planuri, astfel că Nicola și Marcus se întâlnesc. De aici înainte avem parte de o poveste dulce, plină de emoții, care ne fac să fim martorii unei povești pline de încercări.
Oare diferența de vârstă este o piedică? Un om de afaceri și o cântăreață de muzică pop pot găsi un drum comun?
Citiți cartea și descoperiți răspunsul!

3 Nu pot să nu mă îndrăgostesc 📖 Can’t help falling in love

Editura Litera; Cărți Romantice; Bella Andre – Nu pot să nu mă îndrăgostesc

O poveste de dragoste deosebită, care îmbină tragedia, pericolul și romantismul într-o poveste care se lipește de sufletul cititorului.
Megan și fiica ei Summer aproape au pierit în incendiul care le-a ars toate bunurile dar și amintirile dragi.
Aceasta nu a fost prima tragedie care le-a lovit de-a lungul vieții. Megan și-a pierdut soțul când fiica ei era doar un bebeluș. Acesta era pilot în Marină, iubea adrenalina și pasiunea sa era pilotajul.
Gabe Sullivan, un bărbat puternic și curajos, sigur pe el, este pompierul care le-a ghidat prin minutele de coșmar din timpul incendiului.
Bella Andre a creionat pentru cititor un tablou perfect al durerii, al pericolului și al emoțiilor ce iau cu asalt sufletul.
O carte care-ți taie respirația, ce se joacă cu emoțiile și în același timp oferă cititorului o nouă șansă la dragoste.
Observăm luptele interioare ale personajelor, suntem martorii temerilor și atracției dintre cei doi,pasiunea și sentimentele luându-i cu asalt.
O poveste de iubire ce pune la încercare și cele mai curajoase suflete!

Suntem martorii iubirii depline și necondiționate a lui Gabe, a răbdării acestuia cu privire la Megan și fiica ei. Și nu doar atât! Putem observa cum tânăra se împotrivește cu încăpățânare bărbatului curajos care și-a riscat viața doar pentru a le știi pe cele două la adăpost de efectele negative profunde ale incendiului.

Treptat, observăm nu doar dragostea înflorind, ci și modul în care evoluează Megan, maturizarea acesteia și căderea zidurilor din jurul inimii încercate de tragedia căreia a fost nevoită să-i facă față.

Ce m-a impresionat foarte tare a fost modul înncare Gabe și Summer interacționează, energia fetiței și răbdarea bărbatului, felul în care cei doi se apropie unul de celălat.

O poveste profund romantică, cu multe suișuri și coborâșuri, cu multă iubire și cu posibilele pericole care sunt prezente datorită meseriei tânărului.

Bella Andre ne arată cum dragostea va găsi o portiță prin care să iasă la suprafață.

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Familia Sullivan de Bella Andre partea 1&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.