Povești de Crăciun

Titlul: Povești de Crăciun

Editura: Vesper Books

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 638

„Volumul conține 6 povești de dragoste ce prind contur de sărbători, într-un hotel din munții Aspen.”

O compilație de povești de dragoste ce se desfășoară de Crăciun, romantismul înflăcărând inimile celor mai puternici bărbați și ale femeilor care reușesc să le străpungă armura.
Drăguțe, unele mai frumoase, altele mai slăbuțe, dar fiecare oferă un strop de relaxare.

Recunosc că la unele dintre autoare am avut speranțe mai mari, altele au fost fix ce mă așteptam. Am avut parte și de surprize!

❄️📖❄️ Vis de decembrie de Ivo Dima

Recunosc că începutul a fost absolut dezgustător, înjositor pentru o femeie – din toate punctele de vedere. Ca să nu mai spun că povestea putea începe și fără acel început…

Dar, povestea dintre Blair și Rhys mi-a plăcut. Deși, în continuare mi-aș fi dorit un alt început. Fulgerătoare, pasională, fierbinte și ușor amuzantă.
Blair este o tânără a cărei mamă a abandonat-o de când era micuță, ce a rămas în grija unui tată bețiv care o abuza. O tânără destul de nesigură pe ea, alegând mereu cei mai nepotriviți bărbați, într-o constantă căutare a iubirii.

Rhys pe de altă parte, își pierde mama de tânăr, crește prin internat, departe de un tată care nu știe cum să se ocupe de copiii săi. O cunoaște pe mama lui Blair prin intermediul tatălui acestuia.

O poveste unde, pe repede-nainte avem parte de cunoaștere, romantism și pasiune, iubire!

Mult prea scurtă, clar nu a avut timp să se dezvolte credibil, dar a fost o poveste tare drăguță. Poate autoarea se hotărăște să o transforme într-un roman… dar fără acel început degradant.

❄️📖❄️ Ducele F și Lady M de Hanna Lee

O poveste despre o pasiune explozivă, o atracție fulgerătoare, despre dragoste la prima vedere și gelozie.

Margot este o celebră scriitoare de cărți romantice pline de erotism, a cărei inspirație pare să o fi părăsit odată cu ultimul său roman, de la publicarea căruia a trecut aproape un an…

Pe Felipe îl cunoaște chiar de la început, deși prima lor interacțiune are loc atunci când bărbatul o confundă cu unul dintre angajați, asta până să se uite mai atent la ea.

Atât Margot cât și Felipe sunt două personaje puternice, hotărâte să-și urmeze calea și să-și atingă scopurile. Interacțiunea celor doi este când haioasă, când încordată, fiecare dorind să își impună punctul de vedere.

Le putem observa atât pasiunea din timpul unei nopți ce aproape că topește zăpada din jur, dar și modul în care bărbatul se sperie de propriile emoții stârnite de tânără și nu știe cum să fugă mai repede din patul acesteia.

Totuși, destinul, sau Hanna Lee… se încăpățânează să-i readucă împreună: participă la aceeași petrecere din Ajunul Crăciunului. Felipe are ghinionul de a fi văzut de tânără în timp ce sărută pe alta…
Dar, gelozia își înfige colții adânc în sufletul lui când observă că tinerei îi acordă cam multă atenție chiar fiul șefului ei.

Vă puteți închipui ce urmează?

Vă las să descoperiți, doar vă spun că scenele fierbinți sunt în prim plan.

O povestire drăguță, pe care mi-a făcut plăcere să o citesc.

❄️📖❄️ Iluzii păcătoase de Florentina Pandelea

O poveste unde suferința și ambiția ne iau cu asalt sufletele în timp ce Florentina Pandelea ne invită să o cunoaștem pe Kiersten, „Regina de Gheață”, o tânără rece și calculată, care își urmărește propriile sale interese.

Un suflet sfărâmat de destin, care alege să se detașeze de emoții pentru a nu mai fi rănită.

Îl cunoaștem și pe Arden, un tânăr avocat sigur pe el, care crede că știe totul, dar care este complet bulversat de dezvăluirile fetei.

Duntem martori neputincioși la lupta orgoliilor și la suferința pe care și-o produc unul altuia, venindu-ne să-i scuturăm puțin atunci când gafele lor nu fac decât să le producă și mai multă suferință.

O poveste destul de dură, plină de sentimente contradictorii și răni ce amenință să lase cicatrici. Și totuși, o poveste plină de speranță, despre o nouă șansă.

Autoarea mi-a captat atenția cu această poveste de dragoste fascinantă.

❄️📖❄️ Mai presus de cuvinte, mai jos de speranță de Silvia Frost

O poveste plină de adrenalină și suspans, cu prricole ce par a pândi din toate colțurile.

Axel Blake și Catherine Davis sunt două personaje aparte, hotărâte, convinse că pot face ca totul să se desfășoare așa cum își doresc.

Axel are un trecut întunecat, plin de secrete și o mulțime de dușmani ce abia așteaptă să se răzbune. Catherine, este arhitect stagiar, hotărâtă să facă o treabă grozavă cu hotelul la al cărui plan de dezvoltare lucrează, dar care nu a luat în calcul sabotarea din interior.

O poveste drăguță, alertă, care te lasă cu un firicel de speranță, deși mi s-a părut că nu este credibil.

Clar, această poveste nu este neapărat una de dragoste, chiar dacă atracția dintre Axel și Cathrine răzbate din paginile cărții.

Îmi place stilul autoarei, care a știut cum să-și țină cititorul cu sufletul la gură.

❄️📖❄️ Lasă-mă să te trăiesc de Georgiana A. Petcu

O lecție despre viață, despre spargerea bulei de fericire, abandon și suferință.

Despre lacrimile Aidei, despre un trecut care-i distruge complet prezentul.

O poveste închegată, care m-a ținut cu sufletul la gură. Pur și simplu mi-a arătat o femeie puternică, căreia deși i-a fost teamă, și-a adunat sufletul sfâșiat de trădare și a mers mai departe.

Kane este un personaj de suport cumva, cel care îi oferă Aidei un impuls pentru a-și aduna curajul și a scoate la iveală femeia puternică.

Iubirea celor doi nu a avut timp să fie credibilă, dar am fost convinsă că între ei există pasiune și înțelegere. Au potențial.

❄️📖❄️ Războiul inimilor de Carolina Hills

O povestire despre o împăcare de Crăciun.

Amara și Reece sunt doi tineri a căror relație s-a deteriorat din cauza tânărului care a crezut că o protejează dacă o ferește de problemele din viața lui.

Dar, un an de despărțire, suferința și durerea fiecăruia, își spun cuvântul. Iar accidentul tinerei este un punct de cotitură…

Sunt multe de adăugat, despre maturizare, despre adevărații prieteni și despre iubirea adevărată care depășește fiecare obstacol.

I poveste drăguță!

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Povești de Crăciun&8221;

  1. Felicitări nu pot sa iti spun ca nu stiu pentru ce ar trebui sa te felicit. Este bine ca ai rezistat sa citești toata cartea si sa vezi si lucrurile drăguțe, eu nu am putut! Pupici! Cand vor creste fetele lor si vor da de aceasta carte cum vor reacționa? Nu este de mirare ca astia vor sa ne scoata Crăciunul si sa il înlocuiască cu Sărbători de iarna…

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.