Seria „Dragoste all inclusive” de Dana Bordea

Seria: Dragoste all inclusive

Autoare: Dana Bordea

Editura: Stylished Books

­čôÜ 1. Craiul din Olimp

O carte interesant─â, cu un ├«nceput promi╚Ť─âtor.
Mi-a pl─âcut mult Ema, mi s-a p─ârut o tip─â super, p├ón─â c├ónd tot adev─ârul a ie╚Öit la iveal─â. O actri╚Ť─â cu adev─ârat bun─â! Am apreciat-o pentru sacrificiul pe care a fost capabil─â s─â-l fac─â pentru un copil suferind.
Alexandru este un personaj complex, un fustangiu notoriu care cheltuie banii tat─âlui pe viciile sale costisitoare. Un b─ârbat nemul╚Ťumit, cu rela╚Ťii ╚Öi prieteni dubio╚Öi, care pare a se ├«ndr├ógosti de o inocent─â.
Doar pentru a constata c─â inocen╚Ťa nu exist─âÔÇŽ
P├ón─â la un punct mi-a pl─âcut cartea, mi s-a p─ârut amuzant─â. Asta p├ón─â ca totul s─â o dea ├«n halucina╚Ťii.
Corup╚Ťia pare a fi existent─â peste tot, fiecare av├ónd un pre╚Ť. Se pare c─â iubirea trece cu vederea furtul ╚Öi ├«n╚Öel─âciunea, chiar ╚Öi minciunile nenum─ârate.

Cred c─â Alexandru Leu vrea s─â par─â cu personaj puternic, de╚Öi mie mi-a p─ârut doar un om b├óntuit, care nu ╚Ötie ce vrea ╚Öi c─âruia nimic nu ├«i este de ajuns. Nici m─âcar femeia pe care pretinde c─â o iube╚Öte…

Ema, se dovedește a fi ispita, diavolul costumat în înger, căreia nu îi mai dai crezare odată ce începi să ïi descoperi tertipurile.

Ca să nu mai spun că povestea lor, pe măsură ce se conturează, devine haotică, lipsită de credibilitate și cu un final cam tras de păr.
Ce pot spune?
O carte sl─âbu╚Ťa.

­čôÜ 2. Confesiuni din paradis

Ema și Alex își continuă povestea, o poveste care este departe de a se fi terminat!
Se spune c├ó flu╚Öturaticii reforma╚Ťi sunt cei mai buni so╚ŤiÔÇŽ Cum nuu se poate mai fals! Cel pu╚Ťin pentru acest cuplu nu pare s─â func╚Ťioneze.
Volumul de fa╚Ť─â se petrece la 10 ani distan╚Ť─â de evenimentele din primul volum al seriei.
Cine ar crede că un weekend la minte alături de prietenii săi poate fi începutul sfârșitului?!
O aventur─â de-o noapte, minciuni, durere ╚Öi un secret, acestea sunt emo╚Ťiile acestei pove╚Öti.
O carte pe care nu am putut s─â o las din m├ón─â, de╚Öi ac╚Ťiunea a fost undeva ├«ntre credibil─â ╚Öi imposibil─âÔÇŽ
Alex are mustr─âri de con╚Ötiin╚Ť─â, un orgoliu nem─âsurat, minciuni ce par a se aduna tot mai mult.
Orgoliul este cel care ├«i m├ón├ó ├«n lupt─â. Care provoac─â mil─â, durere, suferin╚Ť─â de ambele p─âr╚Ťi.
Ema, pe de alt─â parte, este mult prea r─ânit─â. T├ón─âra sufer─â, durerea ├«i fr├ónge at├ót sufletul c├ót ╚Öi ├«ncrederea ├«n so╚Ťul ei. Iar pierderea sarcinii, ├«n acela╚Öi timp cu aflarea ve╚Ötii c─â aventura de-o noapte a lui Alex se soldeaz─â cu o sarcin─â, este lovitura de gra╚Ťie pentru Ema.

Ce nu am ├«n╚Ťeles a fost faptul c─â, de╚Öi se iubesc ╚Öi sufer─â, nici nu sunt dispu╚Öi s─â renun╚Ťe unul la cel─âlalt. Am avut impresia c─â Ema nu prea ╚Ötie ce vrea, c─â de Alex eram convins─â.
Au parte de desp─âr╚Ťiri, de dureri cumplite, piedici, dar mai presus de orice, m-am convins c─â iubirea este o emo╚Ťie aparte, ce pare c─â o po╚Ťi da ├«napoi c├ónd vrei.

Fiecare se las─â orbi╚Ťi de orgoliile nem─âsurate, de dorin╚Ťa de a se r─âzbuna unul pe celalt. Iar firul pove╚Ötii se complic─â din ce ├«n ce mai mult. Avem parte de r─âsturn─âri de situa╚Ťie nea╚Öteptate.

At├ót Ema, c├ót ╚Öi Alex poart─â un r─âzboi care reu╚Öte s─â produc─â durere ╚Öi suferin╚Ť─â. Dac─â se ├«mpac─â sau nu v─â invit s─â descoperi╚Ťi citind cartea.

­čôÜ 3. Paradisul p─âc─âto╚Öilor

Ultimul volum al seriei este interesant, cu o ac╚Ťiune complex─â, plin─â de r─âsturn─âri de situa╚Ťie care uneori au p─ârut trase de p─âr. Cu toate acestea, povestea lui Tomi ╚Öi a Robertei a fost un condiment ├«n plus adus c─âr╚Ťii.

De╚Öi diferen╚Ťa de v├órst─â s-a v─âzut din modul de g├óndire al celor doi, dup─â diferite obstacole ap─ârute ├«n calea lor, cei doi au reu╚Öit s─â g─âseasc─â drumul comun. Tomi este un b─ârbat ├«ndr─âgostit de fiica celui mai bun prieten al s─âu, care ╚Ötie exact ce ├«╚Öi dore╚Öte de la via╚Ť─â. Roberta ├«n schimb, ╚Öi-a ar─âtat lipsa de maturitate, g├óndirea de copil r─âsf─â╚Ťat. A fost nevoie de multe gre╚Öeli, de lacrimi ╚Öi suferin╚Ť─â, chiar de o situa╚Ťie dramatic─â pentru ca aceasta s─â realizeze ce este cu adev─ârat important.

├Än stilul caracteristic, autoarea Dana Bordea a reu╚Öit s─â creeze o poveste a extremelor, poate mult prea real─â pentru gusturile mele, dar cred c─â este o poveste plin─â de toate p─âr╚Ťile negative ale zilelor noastre.

„Paradisul p─âc─âto╚Öilor” este o carte care ne demonstreaz─â c─â, acolo unde exist─â dragoste adev─ârat─â, piedicile, gre╚Öelile ╚Öi gafele pot fi dep─â╚Öite!

Nu pot spune c─â mi-a pl─âcut foarte mult seria. Multe dintre defectele lui Alexandru Leu mi-au p─ârut exagerate, alte ├«nt├ómpl─âri mi s-au p─ârut introduse doar pentru a scoate ├«n eviden╚Ť─â tenta╚Ťiile banului.

Mul╚Ťumesc editurii pentru seria oferit─â pentru recenzie.

Las─â un r─âspuns

Te rog autentific─â-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.