Umbre parfumate de Hanna Lee

Titlul: Umbre parfumate

Autoare: Hanna Lee

Editura: Vesper Books

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 378

„Pășeau unul în jurul celuilalt, căutându-se ca doi orbi în bezna unui oraș imens. Nu știau că celălalt există, dar sperau să se întâlnească.
Din păcate, o tragedie este cea care face ca drumurile celor doi să se intersecteze. Sunt doi oameni aduși împreună de o dramă.

Însă, din umbra dureroasă a unor evenimente tragice, sentimentele pure înfloresc cu o mireasmă de liliac ce îi învață pe aceștia să ierte și să își accepte soarta de a continua drumul împreună. Pentru că, odată ce s-au întâlnit, nu mai pot exista unul fără celălalt.”

O lectură la un cu totul alt nivel față de lucrările anterioare ale autoarei! Dacă nu vedeam numele autoarei pe copertă, aș fi zis că e scrisă de altcineva.

Un roman emoționant, cutremurător, care îți umple sufletul de durere și te alină, care te sfâșie și te schimbă. Cu o profunzime aparte, povestea aceasta îți ajunge la suflet.

O poveste de dragoste ce se înfiripă într-un ocean de durere, care crește și își formează rădăcinile într-o modalitate aparte.

„Și-a trecut frustrat o mână prin părul ușor ondulat, ciufulindu-l și mai tare. Nu înțelegea de ce avea această stare, care până azi nu îl măcinase atât de puternic și care îl făcea să se uite din nou împrejur, căutând acel ceva care îi tot lipsea.

Sau cineva?”

Matt este un puternic om de afaceri care începe să resimtă monotonia vieții sale. până într-o seară când, plecând de la un vernisaj de pictură cu un bun prieten din tinerețe, este implicat într-un accident de mașină…

„Când, deodată, a văzut o mică încruntare pe fruntea ei, iar inima bărbatului a început să bată din nou cu speranță. Părea că degetele ei se agață de brațul încordat ce o ținea cuprinsă, dar mișcarea a fost urmată în scurt timp de alta. În acel moment, oprit în timp și spațiu, o pereche de ochi verzi s-au deschis, privindu-l, ca prin vis, cu teamă și confuzie.

„Te-am găsit.”

Liz este o tânără jurnalistă premiată pentru un articol emoționant, care a reușit să schimbe viața unui om.

Aceasta se afla ca pasager în cealaltă mașină implicată în accident. Accident în care tatăl ei moare…

Un roman în care suferința răzbate din fiecare filă. Durerea pierderii cuiva drag, dorința ca vinovatul să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, suferința și conștientizarea faptului că nu mai ai părinți, dar și sentimentul de vinovăție pe care îl ai când te simți atrasă atât de puternic de pasagerul care s-a aflat în vehiculul care a provocat moartea părintelui tău… acestea sunt emoții puternice, copleșitoare pe alocuri. Iar alături de Liz le trăim din plin.

„Efectul pe care femeia asta îl avea asupra mea mă înspăimânta și mă intriga în egală măsură.”

Suntem martorii luptelor interioare ale tinerei, care încearcă să înțeleagă atracția fulgerătoare pe care o simte.

De asemenea, asistăm la presupunerile greșite pe care le fac fiecare dintre ei, tocmai datorită lipsei comunicării.
Avem parte de câteva răsturnări de situație interresante, de momente haioase alături de simpaticii prieteni ai lui Liz, dar și de clipe pline de emoție și pasiune.

O poveste de dragoste care i-a naștere pe fondul unei tragedii.

O lectură cu adevărat interesantă, pe care v-o recomand din suflet!

4 gânduri despre &8222;Umbre parfumate de Hanna Lee&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.