În acea noapte de K. I. Lynn

Titlul original: That night

Autoare: K. I. Lynn

Editura: Litera

Traducerea: Elena Macoviciuc

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 256

O noapte magică…

O pasiune nestăpânită…

O complicație neprevăzută…

Ajunul Anului Nou și o petrecere pe care o aștepta cu mare nerăbdare îi aduc Natashei o noapte magică, petrecută în brațele lui Richard, un bărbat pasional, alături de care ar fi rămas toate nopțile din viața ei, chiar dacă abia îl cunoscuse. Dar următoarele două săptămâni în care el nu o mai caută deloc și un test de sarcină pozitiv schimbă totul și îi dau complet viața peste cap. Asta până într-o zi când Natasha intră în sala de conferințe a firmei la care lucrează pentru a participa la o ședință și pentru a-l cunoaște pe noul vicepreședinte al departamentului de finanțe. Însă acesta nu este un bătrân plictisitor și cu părul alb, așa cum se așteptase ea, ci e chiar Richard Bennett, tartăl copilului ei încă nenăscut, bărbatul în brațele căruia trăise cea mai fierbinte noapte din viața ei. Iar lucrurile se complică și mai tare. Deși Natasha și Richard locuiesc în orașe diferite, iar el este șeful ei, între cei doi arde o pasiune de nestăpânit, care îi aduce tot mai des împreună. Totuși, faptul că urmează să aibă un copil împreună, dar văd viitorul complet diferit îi obligă să facă o alegere, chiar dacă e una dureroasă.”

O lectură ușoară și savuroasă, relaxantă, o poveste de dragoste petrecută „la birou”, cu situații amuzante, emoții intense și scrne fierbinți.

K. I. Lynn a creat o poveste care atrage repede cititorul, cu personaje bine conturate, reale, pe care ai impresia că le poți întâlni în viața de zi cu zi.

Natasha și prietena ei Jenna merg de Anul Nou la o petrecere în Chicago, unde sunt hotărâte să se distreze. Dar soarta face ca la un moment dat să aibă un accident cu un pahar de vin vărsat pe rochia ei de un bărbat neatent… Richard. Acesta merge cu ea la toaletă și o ajută să scoată pata de pe rochie, având parte de o conversație amuzantă, spumoasă, un flirt ca la carte.

O atracție electrizantă are loc între cei doi, efectiv face atmosfera să troznească. O seară cu distracție, băutură și flort, cu râsete și discuții spumoase. Dar atmosfera dintre Richard și Natasha devine din ce în ce mai încinsă, până când au parte de o eliberare mai rapidă.

Cei doi sunt hotărâți să perreacă noaptea împreună, nevrând să renunțe la chimia dintre ei fără a vedea la ce poate duce. Dar, cu destinul nu te poți juca.

Prietena ei are un accident și este nevoită să o însoțească în camera de hotel. Astfel că, îi dă lui Richard numărul ei de telefon și se despart cu speranța că întâlnirea dintre ei nu va rămâne doar un moment în timp.

Trece timpul iar tânăra noastră trebuie să accepte că bărbatul nu are de gând să o mai caute. Ba mai mult, destinul îi oferă și ceva neașteptat! Richard i-a lăsat și un cadou de despărțire, cu efecte pentru toată viața: este însărcinată!

Avem parte de o nouă răsturnare de situație când tânăra ia parte la o ședință cu departamentul finanțe și îl cunoaște pe directorul cel mare! Ba mai mult, Jenna scapă informația că este însărcinată chiar în mijlocul acestora. Astfel, Natasha trebuie să facă față nu doar ședinței, ci și bărbatului cu care s-a simțit atât de bine și pe care și-ar fi dorit să îl revadă.

De aici, În acea noapte continuă se ne surprindă! K. I. Lynn este, cu siguranță, o autoare ale cărei cărți voi continua să le citesc pe măsură ce se vor traduce și la noi.

O poveste de dragoste plină de pasiune, romantică, cu probleme în comunicare care riscă să aducă sfârșitul. Fiecare dintre personaje are un trecut, fiind afectat de acesta în funcție de experiențele prin care a trecut.

Pe măsură ce pătrundem în poveste, descoperim că trecutul lui Richard a fost unul destul de plin de întâmplări care au lăsat urme. Crescut de un tată dur și cu păreri ferme despre locul femeii: la cratiță și crescut copii, și locul bărbatului: munca din afara casei și adusul banilor; acesta nu a știut cum să ajungă mai repede la colegiu. Aici, a fost liber să își ia propriile decizii.

Dar, s-a căsătorit cu prima fată față de care a simțit ceva mai profund, astfel având parte de șocul vieții lui atunci când a descoperit peste ani că șoția sa și prietenul lui cel mai bun au o relație de ani de zile. Această înșelătorie a marcat nu doar sfârșitul căsniciei, ci și clipa în care a ridicat o mulțime de ziduri în jurul său pentru a nu mai da nimănui șansa să îl rănească.

Pe măsură ce avansăm cu povestea, descoperim că sentimentele celor doi se dezvoltă, sunt hotărâți să dea o șansă relației lor, dar cel mai mare dușman nu pare a le fi faptul că locuiesc la câteva ore distanță unul de celălalt ci, după cum precizase bărbatul atunci când s-au cunoscut, acesta era căsătorit cu serviciul…

Astfel, asistăm neputincioși la baricadarea bărbatului în spatele zidurilor atât de cunoscute, la faptul că niciodată nu reușește să se implice cu adevărat în viața Natashei și să participe la momentele importante prin care trece pe parcursul sarcinii.

Deși sentimentele lor sunt puternice, se pare că neatenția lui Richard în ce o privește pe Natasha și ceea ce se întâmplă cu ea îi aduce în fața unui obstacol ce poate însemna fie o schimbare, fie finalul unei relații.

Oare care va fi soarta celor doi?

În acea noapte este o lectură pe care nu o poți lăsa din mână, captivantă, ce te face să trăiești o poveste de dragoste trecând prin toate etapele prin care trec Natasha și Richard, observând toate schimbările din relația lor, bucurându-te sau suferind alături de ei.

Un roman ce-ți dă o stare de bine și pe care-l recomand cu drag!

„Niciodată nu-mi imaginasem că o singură noapte putea schimba totul, dar o făcuse. Dragostea își aruncase săgeata în cel mai spectaculos mod, iar acum ardea mai puternic decât cel mai strălucitor soare. Ne-a adus împreună, ne-a legat unul de celălalt.
O băutură vărsată.

O privire.
O noapte magică.”

Publicitate

6 gânduri despre &8222;În acea noapte de K. I. Lynn&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.