Seria „Twist me” de Anna Zaires

Seria: Twist Me

Autoare: Anna Zaires

Editura: Bookzone

Colecția: Midnight Books

Anul apariției: 2022

O serie interesantă, bine scrisă, care te surprinde. Cu personaje bine conturate, o acțiune intensă și multe scene fierbinți, seria Annei Zaires te ține cu inima-n gât până la final.

📖 Captivă în brațele tale

Anna Zaires este o autoare nouă pe lista mea de lectură. O autoare talentată, cu un stil de scriere direct, concis, ce din câteva mișcări de condei reușește să capteze atât atenția cât și interesul cititorului pentru poveste.
Reușește să creeze personaje veridice, umane prin multitudinea acțiunilor și emoțiilor acestora.
Captivă în brațele tale este povestea Norei, o tânără cu tot viitorul în față, plină de viață, care-și sărbătorește anticipat împlinirea a 18 ani ieșind în club cu prietena ei Leah.
Aici îl cunoaște pe Julian cu care schimbă doar câteva cuvinte înainte de a fugi de el, simțind pericolul din preajma lui. Nu povestește nimănui nimic despre el, deși continuă să se gândească la acest bărbat misterios neîncetat. Ba mai mult, la festivitatea de absolvire, îl revede chiar dacă de la distanță.
Apoi totul se schimbă când iese la întâlnire cu băiatul de care îi place de ani de zile. În acea noapte este răpită, doar pentru a se trezi pe o mică insulă în mijlocul lui nicăieri, în oceanul Pacific.
Autoarea Anna Zaires a oferit cititorului o poveste care îți pune la încercare emoțiile, care te face să îți deschizi larg orizonturile, forțând limitele. O situație ca aceasta este extrem de reală, posibilă, dar care întotdeauna este percepută ca ceva ce nu ți se poate întâmpla ție.

Interacțiunea dintre Julian și Nora este ciudată, greu de acceptat și totuși, destul de ușor de înțeles pe măsură ce descoperim povestea.

O atracție intensă, faptul că Nora seamănă cu Maria – prietena lui Julian, ce a fost omorâtă de o grupare mafiotă rivală a celei a tatălui său; acestea sunt două dintre motivele pentru care s-a ajuns la răpire.

Captivitatea Norei pare chiar atipică având în vedere că aceasta este liberă să umble pe toată insula, supraveghetor fiindu-i Beth, o tânără ce va ajunge să-i fie prietenă.

Relația cu Julian este altceva. Din dușman, treptat, devine iubit, pe măsură ce trece timpul. Ba chiar ajunge să nu își dorească să fie salvată…

Dar, datorită unei operații de apendicită totulbrste complet dat peste cap.

Avem parte de o gamă variată de emoții, aflate la poli opuși, cu care ne războim pe măsură ce avansăm în poveste.
Anna Zaires ne înfățișează o lume dură, plină de umbre, pericole, sângeroasă. Dar mai ales, credibilă.

Și ne face să ne întrebăm ce se întâmplă în continuare.

📖 Supusă dorințelor tale

Al doilea volum al seriei continuă povestea Norei și a lui Julian din momentul exploziei, al eliberării fetei din captivitate.

Suntem martorii suferinței acesteia în ceea ce privește moartea lui Julian în explozie, felul în care își continuă viața, deși este conștientă că nu mai este aceeași ca la început.

Surpriza și șocul vin câteva luni mai târziu, când Julian apare în fața Norei, teafăr și nevătămat, hotărât să o ia cu el, fie că aceasta merge de bunăvoie, fie răpită….

Clar acceptă de bunăvoie! Astfel, se trezește locuind în Columbia, căsătorită cu acesta, învățând să lupte cu diverse arme, dar și să se apere.

De asemenea, suntem martorii acceselor de furie ale Norei în fața deciziilor lui Julian, a răzvrătirilor acesteia, dar și despre modul cum Julian reușea să o facă să accepte deciziile sale.

O lectură intensă, plină de suspans, redată cititorului atât din punctul de vedere al lui Julian, cât și al Norei. Care reușește să ne pună la încercare puterea de a accepta anumite faze care se petrec.

Anna Zaires are un talent aparte de a te stârni astfel încât să nu mai poți lăsa cartea din mână.

Finalul actualului volum este plin de adrenalină și suspans, pericolul fiind elementul de bază.

Julian este luat prizonier, oamenii lui mor în accidentul aviatic din care nu a scăpat decât el și o mână de oameni. Acum vine momentul în care curajul și iubirea Norei ies la suprafață, aceasta fiind dispusă să-și riște viața doar pentru a-l salva pe Julian.

Ce se întâmplă în urma acestor demersuri rămâne să descoperiți citind cartea.

2 gânduri despre &8222;Seria „Twist me” de Anna Zaires&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.