Prieteni cu beneficii de Vi Keeland

Titlul original: Sex, not love

Autoare: Vi Keeland

Editura: Bookzone

Colecția: Midnight 18+
Traducerea: Andra Elena Agafiței

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 400

„Totul începe cu o nuntă. Ea e cea mai bună prietenă a miresei. El e cel mai bun prieten al mirelui.
Ea prinde buchetul; el, jartiera. Privirile lor se intersectează și nu e chiar un joc inocent – un fir electrizant și invizibil parcurge distanța dintre ei și le intră sub piele. Poate totuși să parcurgă și cei 4800 de kilometri care sunt, în mod real, între ei?

Mai mult, poate această energie ce le inundă trupurile să le deschidă și inima? Să îi facă să-și uite trecutul, să își dorească începutul sau măcar să-și acorde o șansă?
Natalia a suferit prea mult pentru a-și permite să mai simtă ceva pentru un bărbat, în afară de atracție fizică. Hunter, și el cu un bagaj emoțional prea greu de dus, nu are nici cea mai mică intenție să se implice într-o relație serioasă. Niciunul nu știe, însă, ce se ascunde în spatele zâmbetului celuilalt.

Ceva se înfiripă între ei… dar vor avea curaj să înfrunte adevărul? Sau vor rămâne doar prieteni cu beneficii?”

Ca de fiecare dată când vine vorba despre poveștile autoarei, te aștepți la povești de dragoste condimentate cu umor, comic de situațoe, dar mai ales la adevărate lecții de viață!

Prieteni cu beneficii a fost fix ceea ce m- am așteptat, și ceva pe deasupra!
Nat și Hunter simt atracția ce izbucnește între ei chiar de la început. Ïn timp ce bărbatul este dispus să încerce, să vadă ce iese, Nat este precaută, hotărâtă să nu mai sufere din cauza unui tip atrăgător și carismatic.
Pe măsură ce se desfășoară povestea, suntem martorii tachinărilor dintre cei doi și asistăm la momentele amuzante, dar mai ales, observăm prietenia dintre ei.

Astfel, aflăm despre Nat că este divorțată și că fostul soț este închis într-o închisoare federală, că își crește singură fiica vitregă de 15 ani, Izzy, a cărei mamă a decedat. De asemenea, aflăm că Nat evită bărbații chipeși, fiind mult prea rănită de escrocheriile și înșelăciunile fostului soț, aflând despre acestea când a fost arestat și a lăsat-o plină de datorii.

Hunter, are și el în spate propriile poveri, despre care refuză să vorbească prea mult. Dar este sincer cu Nat și îi spune că își dorește o relație cu ea, doar că ar vrea ca aceasta să nu presupună că vor ajunge la un viitor împreună.

Vi Keeland ne face martorii dansului celor doi, a modului în care se tatonează și se ispitesc unul pe celălalt.
Un romance contemporan ce ne vorbește despre vindecare, despre privitul mereu înainte, despre iubire!
Începutul relației celor doi are loc atunci când Hunter se mută la New York pentru o perioadă de câteva luni, când are un proiect acolo.

Deși își promit să nu se implice emoțional, fiecare dintre ei o face, conștient sau nu de riscuri.

Suntem martorii evenimentelor ce se petrec, observăm modul cum interacționează cu Izzy, sperând la un final fericit… care nu mai vine.

Plecarea lui Hunter lasă suferință și nedumerire.

„– Poate sunt prea tânără ca să înțeleg multe lucruri. Dar ce am aflat în ultimii doi ani este că Nat nu are nevoie să fie protejată. Este cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Deci, dacă vrei să o protejezi – să-i permiți cu adevărat să meargă mai departe, fără ca lucrurile să se târâie cu anii, ca în cazul tatei – nu o lăsa să-și pună întrebări. Deși adevărul doare, este ca un bandaj pe care îl smulgi. Durerea dispare. Minciunile și întrebările te fac să suferi mult timp.”

O lecție de viață, un sfat dat de un copil maturizat timpuriu unui adult ce fuge de posibilitatea fericirii tocmai din dorința de a-i proteja pe cei dragi de suferință.

Avem parte de emoții puternice, de întrebări fără răspuns, de lacrimi, suferință și durere.

Dar trecutul revine în forță. Hotărât să aibă un ultim cuvânt de spus:

„Trăiește-ți viața, frățioare! Nu ți-o petrece gândindu-te la diagnostic, așa cum am făcut eu. Timpul zboară, fie că te bucuri de viață sau nu. Alegerea este a ta.”

Un roman ce te lasă să înveți lecția vindecării! O poveste de dragoste ce te încântă! O lectură perfectă pentru o vară frumoasă!

Un gând despre &8222;Prieteni cu beneficii de Vi Keeland&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.