Complexul fetei cuminți de Elle Kennedy

Titlul: Good Girl Complex

Autoare: Elle Kennedy

Editura: Epica

Traducerea: Mădălina Mangalagiu

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 400
„O poveste senzuală, cu un vârtej de emoții care te copleșesc.” – Vi Keeland, autoare de bestselleruri #1 New York Times

„Ea face totul ca la carte. Deci ce ar putea merge prost?

Mackenzie Cabot – „Mac”, pentru cei apropiați– este o studentă de douăzeci de ani care face tot posibilul pentru a mulțumi pe toată lumea. Dar e epuizant să respecți mereu regulile. Deși Mac vrea doar să se concentreze asupra afacerii ei online, mai întâi trebuie să obțină o diplomă de facultate, la insistențele părinților ei. Asta presupune să se mute în Avalon Bay, un orășel de coastă unde trăiesc, alături de localnici, studenți bogați care învață la Universitatea Garnet.

Mac se pricepe să-și stăpânească impulsurile de răzvrătire și de independență, dar când îl întâlnește pe Cooper Hartley, autocontrolul ei este pus la grea încercare. Cooper e puțin cam direct. Sincer și frust. E o amenințare pentru stilul de viață foarte organizat al lui Mac. Curând, prietenia lor devine cel mai firesc lucru din viața fetei și îi permite să fie ea însăși.

În ciuda disprețului pe care Cooper îl simte față de cei din familiile bogate, își dă seama rapid că Mackenzie nu este doar o altă „clonă” cu avere și se îndrăgostește de ea nebunește. Însă, tocmai când Mac începe să simtă că este acceptată de Cooper și de prietenii acestuia, secretul pe care el i-l ascunde amenință să distrugă ceea ce au clădit împreună.”

„Elle Kennedy ne oferă încă un roman seducător, care provoacă dependență.” – TIJAN, autoare de bestselleruri New York Times

„Talentul cu care Elle Kennedy creează acest univers complicat și încărcat de conflicte emoționale al unui orășel de provincie este inegalabil.” – L. J. Shen, autoare de bestselleruri USA Today și Wall Street Journal.

Complexul fetei cuminți este un roman care depășește seria Off Campus!

Un roman intens, real și plin de viață, ce creionează un tablou în continuă schimbare. Pătrundem în viața unui orășel de provincie, unde mediile sociale conviețuiesc.
O lectură care te prinde în mreje de la început, pe care nu o poți lăsa din mână cu ușurință. Care te impresionează prin modul în care o poveste de dragoste ia naștere, prin lecțiile de viață oferite și prin eroii care se maturizează, care învață din propriile greșeli.
Totul pornește de la o răzbunare, un pariu făcut cu prietenii. Astfel, Mac, prietena lui Preston, este luată în colimator de un localnic care și-a pierdut locul de muncă din cauza iubitului lui Mac.

Dar, treptat, cei doi devin prieteni, încep să aibă încredere unul în celălalt. Ba mai mult, luptă împotriva atracției pe care o simt vibrând de câte ori sunt împreună.

Cooper este un tip muncitor, care este învățat cu greutățile și care nu-și dorește decât să aibă grijă de fratele lui geamăn, Evan, acesta fiind unica familie pe care o mai are.

Autoarea Elle Kennedy ne introduce într-o lume complexă, a celor bogați și a celor săraci, unde suntem martorii interacțiunilor acestora.

Astfel, avem ocazia să cunoaștem calitățile fiecărora, defectele lor, dar și problemele cu care se confruntă fiecare dintre ei.

Cooper și Mac nu ar fi trebuit să se cunoască. Ba mai mult, nu ai fi zis că au cum să ajungă să fie împreună. Și totuși…

Dar, odată ce ajung să se cunoască mai bine unul pe celălalt, ajung să devină prieteni, apoi iubiți. Relația lor are parte de diferite hopuri, de momente de criză, dar reușesc să le traverseze pe toate.

Singura problemă rămâne minciuna de la care a pornit totul.

Aflăm că banii nu aduc fericirea. Tot așa cum nici sărăcia nu o face. Cei doi provin din medii total diferite, dar ambii au avut de-a face cu părinți care nu au simțit nevoia să se ocupe cu adevărat de copiii lor.

Cooper și fratele său au trăit alături de un tată care avea probleme cu alcoolul și care și-a găsit sfârșitul din cauza acestuia; ca să nu mai spunem de mama care i-a părăsit, lăsându-i plini de datorii, să își găsească drumul în viață.

Mac provine dintr-o familie bogată, cu un tată implicat în lumea politică, pentru care aparențele contează cu mult mai mult decât sentimentele copilului lor.

Împreună, cei doi au de luptat cu propriile emoții, se văd puși în fața unor probleme pe care trebuie să le depășească.

Momentul culminant are loc atunci când minciuna lui Cooper iese la iveală.

Oare vor reuși să discute și să își ierte greșelile? Vor găsi calea pe care să pornească împreună?

Publicitate

Un gând despre &8222;Complexul fetei cuminți de Elle Kennedy&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.