Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams

Titlul original: The Bromance Book Club

Autoare: Lyssa Kay Adams

Editura: Leda Bazaar

Traducerea: Cristina Buzoianu

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: 336

Bine ai venit la clubul de carte secret al domnilor!
Prima regulă a clubului de carte: nu vorbești niciodată despre clubul de carte!
Căsătoria lui Gavin Scott, unul dintre cei mai buni jucători de baseball ai echipei Nashville Legends, se confruntă cu probleme majore. De curând, bărbatul a descoperit un secret umilitor: nu a reușit niciodată să își satisfacă soția în pat. Când Gavin își pierde calmul la aflarea cumplitei vești și pleacă de acasă, aceasta este ultima picătură care umple paharul unei relații și așa tensionate. Thea cere divorțul, iar soțul ei își dă seama că și-a lăsat mândria și frica să-l învingă.
Tulburat și totodată disperat să recâștige dragostea femeii pe care o iubește din toată inima, Gavin găsește ajutor unde nici nu se gândea: printre membrii unui club de carte secret format din cei mai forțoși bărbați din Nashville. Cu ajutorul sfaturilor împrumutate dintr-un roman de dragoste siropos, băieții îl antrenează pe Gavin să-și salveze căsnicia. Totuși, va fi nevoie de mult mai mult decât de cuvinte dulci și gesturi cavalerești pentru ca acest nefericit Romeo să recâștige încrederea soției sale.

„O poveste de dragoste amuzantă, sexy și emoționantă!” – Kirkus Reviews

Gavin Scott, unul dintre greii baseball-ului, se află în pragul divorțului, după ce a descoperit că pe parcursul celor 3 ani de căsnicie, soția sa nu a avut orgasm, doar s-a prefăcut…

Oare cum trece un bărbat peste așa ceva?

În cazul lui Gavin, se apucă de băut!
Are noroc cu prietenii săi: Del, Yan și Mack, care, de-a lungul carierei lor, au trecut și ei prin probleme grave.
Astfel, aflăm despre Clubul de carte secret al domnilor.

„Un oftat adevărat. Fusese scurt, dar în acel moment soția lui îi răspunsese la sărut. Așadar, poate că nu o dăduse în bară complet.”

E clar că lovitura servită orgoliului său l-a adus pe Gavin în situația în care se află acum: iminența destrămării căsniciei sale fiind la câțiva pași distanță.

Prima întâlnire a „clubului” pentru Gavin este ca o saritură fără parașută, simte că a aterizat pe Marte.
Apoi, fiecare dintre bărbații ce fac parte din club îi comunică într-un stil foarte haios, că lecturarea romanelor de dragoste îl va ajuta să o înțeleagă mai bine pe soția sa și, în același timp, să-și salveze căsnicia.
„– Romancierii moderni folosesc societatea patriarhală a vechii aristocrații britanice pentru a cerceta limitările bazate pe gen puse astăzi femeilor atât în sfera profesională, cât și în cea personală.”
Autoarea Lyssa Kay Adams a avut o idee strălucită cu această serie! Chiar poți afla multe despre femei citind o carte de dragoste.

Dar, Thea și Gavin se luptă cu probleme ce-și au rădăcinile adânc înfipte în tinerețea lor. Fiecare atacă atunci când crede că se află într-o poziție care-l face vulnerabil.

Clubul de carte secret al domnilor oferă cititorului mai mult decât o poveste de dragoste, decât rezolvarea unei probleme… o lecție de viață. Un nou început în ceea ce înseamnă comunicarea reală în viața de cuplu.
Pentru Gavin este dificil de acceptat că nu a fost capabil să își satisfacă soția, că aceasta s-a prefăcut pe tot parcursul căsătoriei. Cu atât mai mult cu cât descoperă că o iubește cu adevărat și din cauza orgoliului său și a deciziei de a pleca de acasă atunci când ea l-a gonit, acum riscă să piardă totul.
Thea este rănită și asemeni unui animal vulnerabil, atacă. Este evident că nu dorește să îi permită lui Gavin să încerce să salveze relația lor.
O înțeleg, dacă mă gândesc la trecutul ei. Dar, nu pot să nu mă întreb cum poate fi atât de rece cu cel pe care îl iubește?
„Poate pentru că ai părăsit-o cu mult înainte de asta, ticălos laș ce ești!”


Treptat, pe măsură ce pătrundem în acțiune, observăm modul în care băieții se sprijină reciproc și oferă sfaturi, cum se încurajează.
De asemenea, realizăm că treptat, Thea se mai înmoaie, iar Gavin învață să fie mai atent la nevoile soției sale.
O carte care mi-a mers la suflet și pe care o recomand cu drag!

4 gânduri despre &8222;Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.