Achiziția de T. L. Swan

Titlul original: The takeover

Autoare: T. L. Swan

Seria: Clubul Miles High, volumul 2

Editura: Leda Bazaar

Traducerea: Maria Adam

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 528

„El e sexy, bogat și, în plus, dușmanul ei de moarte.
Ura nu a fost niciodată mai dulce!

L-am întâlnit pentru prima dată pe Tristan la o întâlnire de afaceri, când încerca să preia compania întemeiată cu atâtea sacrificii de răposatul meu soț.

Era puternic, arogant și enervant de chipeș, iar eu l-am urât cu toată ființa. Trei zile mai târziu, am avut parte de surpriza vieții mele, căci m-a invitat în oraș, la o întâlnire.
Să fie ultimul bărbat din lume, și tot nu aș face asta, m-am gândit, deși, recunosc, mi-a ridicat moralul. Când l-am refuzat a fost momentul meu de glorie.
Șase luni mai târziu, l-am redescoperit în ipostaza de speaker la o conferință organizată în Franța.
Încă era arogant și enervant, dar și surprinzător de fermecător și spiritual deopotrivă.

Când m-a privit, am simțit fluturi în stomac.
Dar nu pot face așa ceva!

Tristan e doar un fustangiu îmbrăcat într-un costum croit impecabil, iar eu sunt o văduvă cu trei băieți rebeli și greu de strunit.

Tot ce îmi doresc este ca afurisita asta de conferință să se termine odată!

Pentru că toată lumea știe că Tristan Miles obține întotdeauna ce își dorește, iar el mă dorește pe mine.”

Un volum mult așteptat! O poveste intensă, o lecție de viață, o pătrundere în lumea plină de adrenalină a celor bogați și puternici.
Achiziția este o poveste de dragoste cu hopuri și piedici, plină de emoții intense, pe care nu o poți lăsa din mână.
Claire Anderson este o văduvă cu trei copii cu vârste între 9 și 17 ani, pusă în situația de a face față morții neașteptate a soțului său, de a fi un suport moral pentru copii și de a avea grijă de compania soțului ei, dorind să o păstreze pentru fiii ei.
„E încă lângă tine. O să fie mereu lângă tine. Ai încredere că va avea grijă de tine! Trebuie să-l lași să plece, Claire!”

Sfatul prietenei ei, dat la 5 ani de la decesul lui Wade, îi provoacă suferință tinerei, cu toate că este conștientă de impasul în care se găsește.
Pe de altă parte îl avem pe Tristan Miles, un tânăr bogat și sexy, ambițios, care este refuzat pentru prima dată de o femeie… ceva nemaipomenit pentru el!
Cea care-i refuză invitația este nimeni alta decât Claire, care efectiv îi zdruncină viața.
T. L. Swan a reușit să atragă cititorul chiar de la început, împletind magistral durerea și suferința pierderii cuiva drag, cu umorul și ironia, creând un tablou uimitor care ne înfățișează linia fină existentă între dușmănie și dragoste: Claire și Tristan fiind imaginea perfectă.
Atracția bruscă dintre cei doi este palpabilă încă de la început. Devine cu atât mai evidentă cu cât interacționează mai mult. Iar seminarul din Franța pare a face lucrurile să devină explozive.
Tensiunea sexuală dintre cei doi, dar și luptele interioare ale lui Claire, sunt cele care ne acaparează atenția, făcându-ne curioși cu privire la cum vor evolua lucrurile între cei doi.

După cum era de așteptat, cei doi au parte de o săptămână deparre de casă, plină de umor și tensiune, ce se încheie cu nopți fierbinți împreună.
Deși Claire refuză să îl mai vadă odată ce se întoarce acasă, Tristan e hotărât să-i dea planurile peste cap.
Totul pare a se schimba atunci când îi cunoaște băieții… furie, șoc, groază… sunt emoțiile de care are parte, plus o căzătură și o gleznă inflamată.
Achiziția este o carte care te face să râzi cu lacrimi, fluidă, ce te prinde în mreje. Fiecare dintre ei este hotărât să-și demonstreze punctul de vedere.
Dacă ceva este cu adevărat deosebit la cartea asta, este modul în care Miles reușește să-și creeze o relație cu băieții lui Claire. Treptat, cu ghioonturi, înțepături și farse, trecând treptat la prietenie, băieții încep să-l accepte pe lângă mama lor.
Și cu Claire sunt ceva piedici, puse chiar de ea, care se simte vinovată din cauză că se îndrăgostește de Tristan. Simte că își înșeală soțul – pe de-o parte, pe de altă parte – crede că o relație cu acesta nu are sanse de reușită pe termen lung.

Oare așa să fie? Dacă doriți să aflați deznodământul acestei povești de dragoste, nu vă rămâne decât să citiți cartea.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.