Marele da de Lauren Blakely

Titlul original: Well Hung

Autoare: Lauren Blakely

Editura: Midnight Books 18+
Traducerea: Ina Cassandra Halichias

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 304

„Iată ce trebuie să știți despre mine – sunt înstărit, bine dotat și îmi place să spun glume. Femeilor le place un tip care le face să râdă. Cu atât mai mult cu cât e loial și muncitor. Posed toate astea, plus un cont frumușel în bancă, mulțumită afacerii mele în domeniul construcțiilor, care este în plină expansiune. Da, știu cum să-mi folosesc toate uneltele.
Pe scenă intră Natalie. Fierbinte, sexy, inteligentă și… e noua mea asistentă. Ceea ce o face să fie total inaccesibilă… Hei, sunt un tip decent. Cu adevărat. Mă străduiesc să stau departe de genul de tentații pe care ea le aduce la muncă.
Până într-o noapte în Las Vegas. Da, ați mai auzit-o pe asta. După prea multe cocktailuri, niciunul dintre noi nu mai poate nega tensiunea acumulată în ultimele șase luni. Prin urmare, inevitabilul se întâmplă – în camera mea de hotel. În camera ei. În spatele aparatului de jocuri mecanice Titanic de la Flamingo (nu întrebați!). Și, înainte de a putea să o fac să mai spună încă o dată „Oh, da, chiar acolo, DA!”, amândoi zicem da – marele „da”- într-o capelă de pe marginea drumului, în fața unui tip cu perciuni falși și o costumație de un auriu strălucitor.
Vom anula totul mâine-dimineață, nu? Problema este că… Nu știu cum să-mi țin mâinile departe de viitoarea mea fostă soție.”

Wyatt este un maestru tâmplar care are propria firmă, un bărbat carismatic, cu bani, arătos și pus pe glume, cu o singură regulă de bază: să nu încurce munca cu plăcerea.

Angajata lui, Natalie, este o tânără foarte organizată, ce reușește să-i structureze afacerile, care îi coordonează activitatea de birou a firmei. O tânără plină de viață, cu multiple interese și care reușește să te surprindă de fiecare dată.
Autoarea Lauren Blakely știe, cu siguranță, să îmbine umorul cu emoția.
„Îmi aruncă acel zâmbet care mă dezarmează mereu, care se agață de inima mea și amenință să facă ravagii în viața mea. Este un zâmbet atât de sincer; îmi transmite faptul că este o persoană directă, care joacă mereu cu toate cărțile pe față. Care împarte complimente, care împărtășește entuziasmul, care nu ascunde cine este sau ce își dorește.”

„Marele DA” este o carte pe care am citit-o cu plăcere, ce mi-a dat o stare de bine.
O călătoorie la Vegas în vederea încheierii unei afaceri de succes este catalizatorul pentru o noapte plină de râsete, distracție și pasiune, în ciuda faptului că afacerea pică. Cei doi tineri care și-au negat până acum atracția reciprocă explodează în această noapte în Las Vegas precum un buchet de artificii perfect sincronizate.
Au parte de o noapte plină de pasiune, râsete și emoții puternice, pentru ca dimineața să se trezească mahmuri și șocați: constată că s-au căsătorit!!!
Wyatt este convins că așa ceva este incredibil! Nu îi vine să creadă. Iar Natalie este cea care găsește un avicat care să-i ajute cu divorțul.
Reîntorși acasă, relația lor este tensionată, nu spun că s-au căsătorit decât surorii lui Natalie și prietenului cel mai bun al lui Wyatt.

Lauren Blakely mi-a oferit o lectură plăcută și amuzantă. În stilul ei caracteristic, a reușit să mă facă curioasă în legătură cu felul în care va decurge relația celor doi.
Atât Wyatt cât și Natalie sunt hotărâți să pună capăt căsniciei lor.

Doar că apar complicațiile…

Hotărât să anuleze căsătoria deoarece Natalie este angajata sa, Wyatt nu realizează că este mai mult decât atras de viitoarea sa fostă soție.
Relația celor doi este plină atât de momente tensionate, cât și de clipe haioase sau frânturi de moment pline de tensiune. Celor doi le place nu doar să riște, aceștia se joacă cu focul.
Un roman ce m–a ținut cu sufletul la gură până la final. M-am tot întrebat dacă Wyatt va realiza că este pe punctul de a da cu piciorul fericirii.
Ce pot să spun? Finalul a fost de-a dreptul uimitor! Previzibil, clar asta. Dar tot m-a ținut cu sufletul la gură!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.