Interzis de Vi Keeland

Titlul original: Throb

Autoare: Vi Keeland

Seria: Life on stage, volumul 1

Editura: Midnight Books 18+
Traducerea: Diana Dorobanțu

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 352

„REGULA NR. 1: UITĂ DE REGULI!

Cu opt săptămâni în urmă m-am înscris într-un proiect care părea o idee bună la acel moment. Un burlac sexy, locații de lux și posibilitatea de a câștiga un premiu de care familia mea chiar avea nevoie. Problema este că există o mulțime de reguli, printre care se numără și interdicția de a merge la întâlniri, de a avea relații intime și de a divulga termenii contractului.

În primă fază, credeam că le voi putea respecta cu lejeritate, după ce un an întreg mi-am autoimpus să stau departe de bărbați și chiar am reușit să fac asta. Asta până când mi-am dat seama că am făcut o înțelegere cu diavolul și că m-am îndrăgostit nebunește de fratele lui.

PRIN URMARE, AȘA CUM E VECHEA VORBĂ… REGULILE SUNT FĂCUTE SĂ FIE ÎNCĂLCATE.”

Pe măsură ce citesc o nouă carte a lui Vi Keeland descopăr că îmi place din ce în ce mai mult cum scrie autoarea. Oferă cititorilor săi povești de dragoste ce conțin o lecție de viață, modele de urmat, dar și sfaturi pentru a depăși anumite situații.
Interzis are un început cel puțin incitant, pentru ca apoi să sară la un joc de cărți unde o mână de femeie reușește să bată detașat 3 bărbați care joacă cărți de ceva vreme.
Kate pare a fi o tipă interesantă, fiica unui fost jucător ce a câștigat premii renumite în domeniu, cu un noroc fantastic la orice fel de joc.
Cooper este cel care a preluat afacerea de succes a tatălui său și care a reușit să o ducă și mai departe.
Drumul lui Kate se întretaie cu al lui Cooper iar atracția dintre cei doi este de-a dreptul explozivă. Dar… Kate se vede nevoită să-i spună despre reality show-ul la care ia arte și despre faptul că stimulentul financiar o obligă nu doar să rămână în această emisiune, ci să ajungă în primele 4.
„Răsuflă puternic, dă din cap și mă ține strâns înainte să ne luăm rămas-bun. Când strânsoarea lui slăbește, am nevoie să-mi adun toate resursele ca să ies pe ușă.”

Atracția plină de pasiune dintre cei doi pare a sta în calea drumului ales de Kate. Cooper pare a o înțelege deși nu este mulțumit de faptul că aceasta va petrece 6 săptămâni alături de un alt bărbat.
Kate nu îi spune motivul pentru care are nevoie de bani.
Mama și fratele ei au avut un accident grav și au probleme serioase, tânăra fiind nevoită să-și înghețe studiile un an de zile pentru a munci, tocmai pentru că are nevoie de bani.
Și de data aceasta Vi Keeland a reușit să ne ofere o poveste plină de emoții diverse, o situație care pare fără ieșire, provocatoare din multe puncte de vedere.
Mi-a plăcut mult Cooper. Un tip foarte sigur pe el, încrezător, care face totul pentru a se asigura că Kate va reveni în viața lui. Un tip ferm, obișnuit să comande și să fie ascultat.
Dar se pare că lui Kate îi place faptul că Cooper este autoritar.
Problema cea mai mare dintre ei o reprezintă burlacul din reality show: Flynn, un tip care este interesat de tânără, dar pe care aceasta îl consideră un simplu prieten.
Un roman cu adevărat interesant, plin de savoare, alert, a cărui acțiune se joacă cu emoțiile cititorului.
Interzis este cartea pe care nu o poți lăsa din mână. Ești impresionat de Kate care este dispusă să facă orice pentru binele familiei sale, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să câștige un reality show, să își ascundă relația cu un bărbat interesant de ochii publicului sau să încerce să simuleze în cadrul emisiunii emoții pe care nu le simte…

Va fi oare capabilă să ducă totul la bun sfârșit și să nu rămână cu inima frântă?
Dacă sunteți curioși să descoperiți finalul, vă invit să citiți această carte!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.