BRIAR U #1 Când extremele se atrag de Elle Kennedy

Titlul original: Briar U – The chase

Autoare: Elle Kennedy

Editura: Epica Publishing House

Traducerea: Sorin Petrescu

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 432

„Nu există niciun motiv pe lumea asta să mă simt atât de atrasă de Colin Fitzgerald. De obicei, nu mă dau în vânt după hocheiștii tatuați, pasionați de gaming și care mă consideră superficială și lipsită de substanță. Pentru acest lucru bineînțeles că domnul Fitz a primit o mare bilă neagră.


În plus, unui amic de-al lui i s-au aprins călcâiele după mine.


Iar eu tocmai m-am mutat cu ei.

Cum?! Am uitat să vă zic că împărțim aceeași locuință?


Oricum, nu contează. Fitz s-a exprimat cât se poate de limpede: deși între noi doi sar scântei, nu îl interesez. Iar eu nu sunt genul de fată care aleargă după băieți și nici n-am de gând să încep tocmai acum. Sunt mult prea ocupată: m-am transferat recent de la o altă universitate, un profesor libidinos nu-mi dă pace, iar viitorul meu pare incert.

În orice caz, dacă lui Fitz, colocatarul meu sexy, distant și cu multe toane, îi vine mintea la cap și își dă seama cât de mult pierde fiindcă se ține departe de mine, știe unde să mă găsească.”

Elle Kennedy este autoarea care m-a încântat cu seria Off Campus, o serie de povești de dragoste din mediul universitar, la Universitatea Briar mai exact, ce au avut ca eroi jucători de hochei.
Când am aflat de această nouă serie, Briar University, care are legătură cu precedenta, sau mai bine zis o continuă, nu am rezistat să nu îmi cumpăr cartea.
Astfel o cunoaștem pe Summer Di Laurentis, sora lui Dean, care este nevoită să se transfere la universitatea Briar după ce a fost dată afară de la o altă universitate prestigioasă…

Aici, constată că nu este primită să locuiască în casa frăției de care aparține din cauza unor evenimente petrecute la cealaltă universitate, astfel că este nevoită să-și găsească un loc unde să stea. Dar timpul curge cu repeziciune…

Fratele ei Dean îi aranjează să locuiască în Hastings împreună cu trei dintre foștii colegi de echipă de la Briar. Astfel, Summer ajunge să locuiască cu Fitzy, Mike Hollis și Hunter! O situație deosebită având în vedere că lui Summer îi place foarte mult de Fitzy, acesta este și el atras de ea deși nu-și dă voie să fie, iar relația lor este destul de complicată deoarece Summer l-a auzit vorbind nu foarte frumos despre ea cu unul dintre foștii lui colegi de echipă.
Viața la Briar devine ceva mai bună când Summer se împrietenește cu Brenna, fiica antrenorului de hochei de la Briar.
Autoarea Elle Kennedy țese cu îndemânare și măiestrie un tablou alert și plin de emoție al vieții dintr-un cadru universitar.
Cu bucurii și fureri, cu râsete și lacrimi, cu petreceri cu alcool și droguri sau seri liniștite cu jocuri video.

Când extremele se atrag este o lectură captivantă, alertă, pe care o citești cu respirația tăiată și inima-n gât, curios să descoperi ce se mai întâmplă.
Summer pare, la prima vedere, o tipă de bani gata – ceea ce și este, o răsfătată, care primește întotdeauna ceea ce își dorește. Dar, realitatea este ușor diferită: da, e o fată cu părinți bogați, care suferă de deficit de atenție, care se exprimă mai bine oral decât în scris. Dar, nu se cramponează – sau încearcă să nu o facă, de asta.
De accea, vorbele lii Fitzy cu privire la ea, pe care le-a auzit la petrecerea din Ajunul Anului Nou, au îndurerat-o atât de mult.
Colin Fitzgerald pe de altă parte, crede că Summer este dramatică și că-și schimbă dispoziția fără motiv…

Treptat înțelegem mai bine boala de care suferă tânăra și apreciem cu adevărat efortul pe care îl face. De asemenea, părerea despre Fitzy se îmbunătățește când acesta află despre boala tinerei și se oferă să o ajute.


Autoarea Elle Kennedy ne oferă posibilitatea de a observa schimbările treptate dintre cei trei băieți și Summer, felul în care interacționează, modul în care se cunosc unul pe celălalt, prietenia care se naște între ei, dar suntem și martorii atracției dintre Fitzy și Summer, suntem martorii luptelor interioare ale celor doi și felul în care îi afectează faptul că nu discută cu adevărat unul cu celălalt.
Iar atunci când o fac pare mai mult o luptă aprigă a orgoliilor, nicidecum o discuție calmă pentru lămurirea unei situații.
Când extremele se atrag se dovedește a fi mai mult decât o lectură ușoară și relaxantă. Este o carte alertă, cu multe răsturnări de situație, cu suferință și momente pline de umor, pasiune arzătoare și emoții variate. O carte asemeni unui taifun! Nu o poți lăsa din mână de teama că poți pierde ceva cu adevărat important.

Summer reușește să învrăjbească doi colegi de apartament fără să-și fi dorit asta în mod deosebit. Dar Hunter și Fitzy sunt puși în această situație din cauza faptului că le place Summer, că Hunter își dorea o relație cu ea și Fitzy este cel de care tânăra se simte atrasă, iar sentimentele se dovedesc a fi reciproce… Dar, bătaia dintre cei doi este inevitabilă, iar patinoarul – în timpul antrenamentului de hochei se dovedește a fi cel mai potrivit mediu.
O poveste frumoasă, care-ți îmbunătățește starea de spirit instant!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.