Seria „Texting” de Teagan Hunter

Seria: Texting

Autoare: Teagan Hunter

📖 Dragoste prin sms

O autoare nouă. Atât mi-a trebuit ca să mă ispitească!
„Dragoste prin SMS” de Teagan Hunter este o poveste romantico-comică, ușoară și amuzantă.
O poveste ce se citește ușor și te relaxează, categoric, cu un final previzibil.
Este povestea Deliei și a lui Zach, o poveste ce începe de la un mesaj text către un număr de telefon greșit…
Delia doar ce s-a despărțit de fostul ei iubit, dar cu care a reușit să rămână prietenă.
Zach este un tocilar simpatic, pasionat de calculatoare, amuzant.
Dacă mi-a plăcut ceva la povestea celor doi, a fost faptul că nu s-au aruncat direct într-o relație intimă. Și-au acordat timp să se cunoască.
După cum era de așteptat, nu totul decurge lin și frumos. Fratele vitreg al lui Zach, Shep, pe care Delia se pare că îl cunoaște și nu are o părere tocmai bună despre el, este cel care provoacă necazurile.
Necazuri care aproape că reușesc să îi despartă pe cei doi.
Pe lângă povestea celor doi, mi-a plăcut mult de prietena Deliei, Zoe, o tipă simpatică, zăpăcită și cu o gură cam slobodă, care spune adevărul verde-față.
Dar, am o nemulțumire. Oare de ce nu mă mir? Trebuia să găsesc și așa ceva.
Nu știu dacă este vina traducerii sau a editării manuscrisului, dar după câte știu eu diavolul este împielițat, nu „împelițat”… și chiar de mai multe ori…. Asta chiar a reușit să mă irite chiar de la început!
Clar, abia aștept să descopăr și povestea lui Zoe, sperând că nu va avea atât de multe greșeli chiar de la început…

📖 Ți-am lăsat un mesaj…

„Ți-am lăsat un mesaj…” este povestea lui Zoe și Caleb, o poveste frumoasă, ușor previzibilă, relaxantă.
Deși se cunosc de pe vremea când Caleb era iubitul prietenei sale, Delia, Zoe începe să-l cunoască cu adevărat abia când tânărul devine noul ei coleg de apartament.
Toate bune și frumoase, cei doi par a se înțelege destul de bine, deși nu prea reușesc să se întâlnească deoarece programele lor par a fi în contratimp.
Dar treptat, pe măsură ce petrec mai mult timp unul în compania celuilalt, Zoe duce din ce în ce mai multe lupte cu sine. Se simte vinovată deoarece se simte atrasă de fostul iubit al prietenei sale…
Un adevăr care, atunci când este scos la iveală, deși pare de necombătut, este ușor de depăsit.
Zoe se aruncă cu totul în relația lor. Caleb, în schimb, pare a fi mai reținut, păstrând o anumită distanță între prezent și trecut. Refuză să-i povestească lui Zoe mai multe despre familia sa, doar strictul necesar.
Autoarea Teagan Hunter a redat cu finețe felul în care cei doi se cunosc din ce în ce mai bine, încep să aibă încredere unul în celălalt.
Și de data aceasta mesajele sunt la putere! Iar schimburile de mesaje dintre Zoe și Caleb sunt un deliciu: amuzante, ironice, pline de emoție.
Am citit cu plăcere cartea și aștept cu interes continuarea seriei.

📖 Să nu scrii asta!

O carte cam de 3,5 steluțe, nu mai mult. Dar perfectă pentru o perioadă când ești răcită și nu-ți vine să citești decât ceva simplu și ușor.
Iar povestea dintre Monty și Robbie chiar e ușurică! Extrem de previzibil finalul, am avut parte de multe momente amuzante, conversații haioase – prin intermediul mesajelor pe telefon, urmărind cum o persoană simpă și retrasă iese din carapace cu ajutorul unui bărbat zăpăcit, care trăiește viața fără nici o reținere.
Se cunosc într-un bar, cu o replică interesantă care-l propulsează repede în fruntea listei. Dar, de la o întâlnire de-o noapte, cei doi ajung să-și scrie constant și treptat își permit să se cunoască unul pe celălalt.
Când apar sentimentele, cei doi au parte și de șocul vieții lor: Monty este învățătoarea fiului lui Robbie…
După cum am zis, o poveste simplă, ușoară, relaxantă!
Cu ceva mai puține greșeli decât volumele precedente.
Recunosc, mi-a plăcut mult puștiul, o dulceață de copil! Iar modul în care autoarea ne-a prezentat relația lui Xavier cu tatăl său, te cucerește. Tipul este un tată deosebit, care știe să mențină o relație cu fiul său atât ca părinte cât și ca prieten!

Monty este o tânără retrasă, educată într-un anumit stil, dar care cu ajutorul lui Robbie, iese treptat din carapace.
O lectură drăguță!

📖 Mai scrie-mi, o dată, iubito! (dă-mi o șansă)

Închiderea unui ciclu… sau o serie care se încheie în buclă.
Ultimul volum al seriei este o poveste pe cât de plină de umor și replici ironice, pe atât de plină de emoții și răni care încă nu s-au vindecat.
Povestea lui Shepard și Denver este una complicată, care permite cititorului să observa ce înseamnă lipsa de maturitate și greșelile care pot afecta viața celor pe care-i iubești cel mai mult.
Cum poate un tânăr ce pare sigur pe el și stabil emoțional să facă o gafă de proporții? O gafă ce-i strică relațiile cu familia?
Shepard este un tânăr care realizează greșelile făcute abia când pierde totul, dar nici măcar atunci nu conștientizează că ar putea să își îndrepte aceste greșeli.
Denver este cea mai bună prietenă a iubitei celui mai bun prieten al lui. Complicat, nu?
Se cunosc prin intermediul acestora, dar doar prin mesaje comunică, până ajunge și Denver la facultate…
O carte bine scrisă, intensă, plină de emoții diverse, de cicatrici încă nevindecate, dar și de secrete ce stau să iasă la suprafață.
Am avut parte de o carte frumoasă, ce închide un cerc complet. O poveste care îți merge la suflet!

Denver este o tânără care se mută în celălalt capăt al țării pentru a fi aproape de un tânăr cu care nu s-a văzut niciodată, dar pe care este convinsă că îl iubește.
Partea rea este că tânărul îi produce cea mai mare suferință chiar de la început…

Cu toate acestea, destinul pare hotărât să devină dirijorul vieții lor, cei doi fiind aduși unul în preajma celuilalt cu diferite ocazii, până când sosește momentul ca cei doi să își rezolve problemele.

Nunta celor mai buni prieteni ai lor este punctul de cotitură. Dar, ce se întâmplă până în acel moment, aflați citind cartea!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.