Seria „Dreamland Billionaires” de Lauren Asher

Seria: Dreamland Billionaires

Autoare: Lauren Asher

Editura: Leda Bazaar

O serie ce a crescut în intensitate cu fiecare volum citit. Am avut parte de personaje foarte diferite, de răni din trecut ce le-au marcat procesul de maturizare, de cicatrici care încă mai provoacă durere, dar și de moduri diferite în care eroii au ales să-și manifeste sentimentele.

📖 1. Intenții ascunse – The Fine Print

Un prim volum incitant, pe care l-am citit pe nerăsuflate. O poveste plină de emoții diverse, de temeri ascunse, de aparențe înșelătoare și de traume nevindecate.
Cartea de față îi are în prim plan pe Rowan Kane, cel mai mic dintre frații Kane, moștenitori miliardari puși în fața unor alegeri pe care se pare că nu au cum să le evite, dacă doresc să obțină un procentaj din averea bunicului lor decedat.
Astfel, Rowan se vede nevoit să își asume funcția de director al parcului de distracții Dreamland, un parc tematic care atrage anual milioane de turiști. Acesta este locul care-i stârnește cele mai frumoase, dar și cele mai urâte amintiri din copilăria sa.
Ajuns la Dreamland, o cunoaște pe Zahra, chiar la prima ședință cu personalul, unde se observă din dialogul ce are loc între ei, că scânteile amenință să fie explozive.
Fiecare dintre aceste personaje atent creionate de autoare sunt puternice, capabile să facă față unor situații dificile și provocărilor pe care viața a avut grijă să le arunce în calea lor.

Singura diferență a fost oferită de obstacolul fiecăruia și de momentul ales.
Rowan a avut de înfruntat faptul că a rămas prfan de tânăr și că cei din jurul său erau capabili de orice pentru a profita de numele și averea sa, devenind astfel, un om rece, închis în el și cinic.
Zahra nu a fost nici ea scutită de suferință, cu toate că piedicile apărute în calea ei au fost cu mult mai recente.
Aceasta a aflat pe propria sa piele cum te simți atunci când persoana iubită te trădează în toate modurile posibile…

Ar fi mult mai multe de spus despre traumele celor doi, dar vă las să descoperiți despre ce este vorba citind cartea.
Autoarea Lauren Asher este o autoare nouă pentru mine, dar este cu siguranță autoarea ale cărei cărți le voi urmări cu atenție pe viitor.
O poveste foarte bine scrisă, o lecție de viață, alertă, emoționantă, plină de lupte interioare, de momente amuzante și de clipe extrem de fierbinți. Volumul întâi al acestei serii ne oferă o poveste plină de suspans. Este o adevărată lecție despre curajul de a o lua de la capăt, despre vindecarea cicatricilor lăsate de un trecut dureros, dar și despre speranța în viitor.
O lectură captivantă, asupra căreia nu veți regreta că v-ați îndreptat atenția.

📖 2. Termene și condiții – Terms and Conditions

Al doilea volum al seriei „Milionarii de la Dreamland” se dovedește a fi o lectură pe măsura așteptărilor. Alert, plin de momente amuzante și de clipe pline de tensiune, ține cititorul în alertă, stârnindu-i curiozitatea.
Autoarea Lauren Asher are talentul de a face cititorul să nu poată lăsa cartea din mână.
Eroii principali ai acestui volum sunt Declan Kane și asistenta sa. Targetul este funcția de director executiv. Modalitatea de a o obține este simplă: îndeplinirea condiției pusă de bunicul acestuia – căsătoria.
Pare ceva simplu, nu-i așa? Dar nu este atât de ușor pe cât v-ați putea imagina…

Dacă mi-a plăcut cu adevărat ceva la această carte, a fost modul în care autoarea și-a înzestrat personajele cu defecte și calități care conving cititorii, care fac aceste personaje să pară reale. Dacă, la acest aspect, mai adăugăm și un trecut greu, plin de sechele, care încă își lasă amprenta asupra acestora, cred că drumul personajelor spre inimile noastre este asigurat.
Declan este un bărbat puternic, obișnuit să fie ascultat atunci când dă un ordin, să nu i se pună în discuție deciziile.
Asistenta sa Iris, pe de altă parte, este opusul acestuia sub toate aspectele. Cu toate acestea, cei doi lucrează bine împreună.
Totuși, chiar și eu sunt luată prin surprindere de decizia tinerei de a se căsători cu Declan pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul și de a-și lua moștenirea. Dar, cu adevărat surprinzător este faptul că cei doi încheie un contract, cu valabilitate 3 ani, urmând ca apoi să se dizolve căsătoria, chiar dacă se angajează să facă și un copil…

Dar, știm cu toții că planul de acasă și socoteala din târg nu se potrivesc niciodată!
Astfel, avem parte de momente memorabile, de gafe colosale și de răni pe care personajele și le produc, din dorința de a se apăra, de a nu fi rănit și dezamăgiți.
O lectură pe care o savurezi propoziție cu propoziție, neputând lăsa cartea din mână nici măcar atunci când îți cad ochii-n gură de somn!
Iris și Declan luați separat sunt impresionați. Luați împreună, sunt definitia cuplului care o dă în bară și apoi luptă pentru a recupera ceea ce a fost distrus, angajându-se să lupte din greu pentru a obține fericirea.

Clar, această carte oferă cititorului un mesaj, predă o lecție importantă: aceea de a mai oferii o șansă chiar și atunci când persoana respectivă te-a făcut să verși lacrimi amare.
Ce vă pot spune sigur, este că avem parte de o mulțime de experiențe, lecții de viață și speranțe. Iar la final, un zâmbet imens!

📖 3. Oferta finală ~ Final Offer

Ultimul volum al seriei ne prezintă o poveste mult așteptată: cea a celui mai mic frate Kane, Callahan. Un tânăr care a reușit să-mi atragă atenția asupra sa chiar de la început, iar pe parcurs m-a făcut să realizez că este ascuns ceva mai mult în spatele măștii indiferente pe care o afișează.
Se dovedește că am avut dreptate. Tânărul Cal este o un alcoolic funcțional, suferind de ADHD, care are impresia că nu este apreciat de nimeni deoarece nu merită. Dar toate acestea le-am întrevăzut în primele două volume ale seriei, dar autoarea Lauren Asher ne oferă ocazia de a descoperi că emoțiile instabile ale lui Cal pornesc de la faptul că nu se iubește pe sine. Iar atunci când vede că cei din jurul său nu au încredere în el și sunt convinși că va eșua, pare că ceva se activează în el și face totul pentru a le demonstra că au dreptate.
De această dată, autoarea ne dezvăluie cea din urmă provocare din testamentul bunicului, lansată nepotului său cel mai mic, anume, confruntarea cu trecutul, sigilarea rănilor, eventual, împăcarea cu sine.
Eroina acestui volum alert și plin de momente de cotitură este fosta iubită a lui Cal, Alana, peste care tânărul nu a reușit să treacă cu adevărat. Drept dovadă, deși au trecut peste șase ani de când s-au despărțit, Cal nu s-a mai implicat emoțional niciodată.
Acum, cei doi se trezesc coproprietarii casei de vacanță a bunicului, nevoiți să locuiască împreună până când reușesc să se pună de acord să vândă casa sau ca cel care nu dorește să o vândă, să cumpere partea celuilalt…

La cum decurg lucrurile atunci când Alana și Cal se află unul în preajma celuilalt, cu siguranță vor apărea situații explozive. Nu ne rămâne decât să le descoperim și savurăm, sperând în același timp că vor fi capabili să gestioneze situația cu maturitate.
O lectură care face din acest final de serie unul de neuitat. Povestea lui Cal se dovedește a fi una plină de piedici, de tentații, dar și de asumarea greșelilor făcute în urmă cu șase ani.
Mi-a plăcut acest personaj care a reușit să-și schimbe comportamentul și să-și asume greșelile, care s-a dovedit a fi un luptător capabil să-și înfrunte demonii.
Dar lupta cu dependența nu este ușoară, astfel că între Alana și Cal apar disensiuni.
Mai mult, nu pot spune că nu o înțeleg pe tânără atunci când se teme să-i ofere acestuia încrederea ei, având în vedere trecutul lor și suferința cu care s-a confruntat pentru o lungă perioadă de timp.
Lauren Asher a realizat un personaj care este capabil să renască din propria cenușă, care cu pași mici învață să se iubească pe el însuși. Iar de aici pornește cu adevărat schimbarea.
Al treilea volum al seriei ne încântă simțurile și ne predă o lecție de viață importantă, pe care vă las să o descoperiți citind seria.
Dar, cu cât acest cuplu – Alana și Cal – reușesc să depășească mai multe obstacole și să se ierte pentru toate greșelile, bine, e vorba de Alana – care are multe de iertat, cu atât mai mult observăm că povestea lor este complexă și fascinantă.



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.