Pecetluită cu un sărut de Ivo Dima

Titlul: Pecetluită cu un sărut

Autoare: Ivo Dima

Editura: Vesper Books

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 264

„O iubire naivă, plină de emoții sufocante și o dezamăgire cruntă ce-a lăsat în urmă o poreclă greu de uitat. Așa a fost începutul liceului meu. Să pozez în victimă e ușor. Să lupt pentru a schimba totul… ei bine, asta e, de fapt, povestea mea.

Am luptat contra emoțiilor și am ajuns alergând în același cerc, deși mi-am promis că voi rezista tentației. Răzvan Luca a fost băiatul de care eram îndrăgostită, dar și cel care mi-a distrus lumea roz în care trăiam, creionată de romantismul cărților. M-a supus unor încercări de care nu a fost conștient, însă acum e determinat să își spele păcatele față de mine.

O întâlnire explozivă ce scoate la suprafață amintiri și emoții pe care le credeam îngropate. O provocare din care doar inima mea are de pierdut. Și toate acestea fiindcă am fost pecetluită cu un sărut.”

O lectură ușoară, de vară. Exact ce aveam nevoie în acest moment. O poveste relaxantă, plină de emoții diverse, despre iubire și obstacolele ce apar în calea ei.

Adolescența, perioada infatuării, a rebeliunilor, o etapă din viața fiecăruia, prin care unii trec mai greu și alții mai ușor.
Pentru Ilinca, începutul liceului a însemnat cea mai mare umilință pe care i-a servit-o băiatul de care era îndrăgostită. Nu doar atât, dar s-a ales și cu o poreclă care i-a rămas întipărită în suflet.
Ani mai târziu, soarta pare hotărâtă să îi readucă împreună. Se întâlnesc din nou la ziua de naștere a prietenei Ilincăi, Lavinia. Tânărul Răzban Luca este cucerit de frumoasa care pare a nu avea nimic în comun cu cei aflați la petrecere. Descoperind cine este fata, acesta hotărăște să îi ceară scuze.
Totuși, schimbul lor de cuvinte se transformă într-o provocare de a merge la 10 întâlniri, fiind convins că va reuși să o cucerească pe Ilinca, al cărei nume nici nu și-l mai amintește…

Dar se lovește de refuzul fetei de a-i da numărul ei de telefon.
Un stand-alone ușor, alert și cu doze bune de umor, Pecetluită cu un sărut oferă cititorului un moment de relaxare și o clipă de visare cu ochii deschiși.

Ivo Dima, ca de obicei, reușește să aducă în atenția cititorului povești de dragoste captivante, pline de umor și emoție. Oferă cititorului personaje reale, credibile, care știu să-și asumr greșelile, care luptă prntru îndreptarea acestora și care ajung să-și creeze un loc în sufletul acestuia.
Ilinca și Răzvan sunt personaje pe care le îndrăgești chiar de la început.
Romanul ne vorbește despre iubire și ceva în plus. Prietenia reală între fete și între băieți este una dintre virtuțile pe care autoarea reușește să le scoată în evidență.

Asistăm la dansul celor zece întâlniri ce scot la suprafață personalitatea celor doi, observăm cum interacționează unul cu celălalt, dar și cu ceilalți. De asemenea, suntem martorii luptelor pe care Ilinca le duce cu sine pentru a nu cădea în capcana propriilor sentimente și a suferi la final.

Dar, planul de acasă și socoteala din târg… știți voi ce se zice.
Astfel, observăm cum Răzvan își schimbă complet atitudinea față de Ilinca, devenind aproape iubitul perfect.
Problema este Ilinca. Tânăra dr care a râs cu ani în urmă și ale cărei nesiguranțe și temeri le pun obstacole în calea relației lor.
Va reuși să o convingă de sentimentele lui?

Citiți cartea și puteți descoperi o poveste frumoasă!

5 gânduri despre &8222;Pecetluită cu un sărut de Ivo Dima&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.