Vindecarea feminității • 5 îndemnuri spre împlinire de Nicoleta Nussthaler

Titlul: Vindecarea feminității • 5 îndemnuri spre împlinire

Autoare: Nicoleta Nussthaler

Editura: Sfântul Ierarh Nicolae

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 210

O carte care te inspiră și te face să-ți dorești să-ți găsești liniștea și fericirea.
Autoarea ne trece prin câteva etape până să găsim luminița de la capătul tunelului: pierderea, susținerea, căutarea, rătăcirea și regăsirea.
O lectură care te îndeamnă să-ți analizezi sinele, gândurile și emoțiile proprii.
O lectură tip jurnal, prin intermediul căreia autoarea ne împărtășește experiențe, dar mai ales, ne invită să analizăm cu atenție propriile noastre experiențe.
„Să nu ne lăsăm doborâți pentru mult timp și să ne luăm drept aliat în lupta cu durerea covârșitoare, chiar amintirile dragi.”

Pe măsură ce se scurge filă cu filă, realizezi că te gândești din ce în ce mai mult la tine, la alegerile și acțiunile tale, la modul în care ai ales să gestionezi anumite întâmplări apărute în trecut.
Autoarea Nicoleta Nussthaler ne oferă frânturi de viață pentru a ne ghida spre împăcarea cu propria persoană, spre înțelegerea experiențelor trecute și gestionarea situațiilor neașteptate ce vor răsări în drumul nostru.
Am lecturat cu plăcere cartea, ba mai mult am ajuns să privesc anumite experiențe din trecut într-o nouă lumină și să reconsider anumite păreri.
„Suntem ființe sociale și așa ar trebui să rămânem, indiferent de durerile pe care viața ni le aduce în cale. Și de aceea, să avem încredere că există întotdeauna cineva pe care ne putem baza și care ne poate oferi susținerea de care avem nevoie atunci când ne este mai greu.”

Ce reprezintă căutarea în viața unui om? Cum îți dai seama că ai găsit ceea ce cauți?
Sunt de părere că viața este o continuă căutare, iar experiențele trăite ne ajută să aflăm ceea ce ne bucură sufletul.
Pe de altă parte, cred că fiecare înțelege ce este rătăcirea. Avem cu toții momente în care rătăcim fără un scop precis, indeciși pe ce cale să pornim sau dacă alegerea unui drum este benefic sau nu pentru noi.
„Este necesar să avem tăria de a ne recunoaște rătăcirea și de a ne învăța lecția din ea, ca pe o treaptă pe drumul desăvârșirii.”

Recomand cu drag Vindecarea feminității • 5 îndemnuri spre împlinire cu credința că va ajuta pe fiecare în moduri diferite, dar va însemna un punct de cotitură în viața sa.
O carte ce te îndeamnă la introspecție și analiză, la dorința de a descoperi ce anume îți aduce bucurie în suflet.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.