Micul meu secret păcătos de Hanna Lee

Titlul: Micul meu secret păcătos

Autoare: Hanna Lee

Seria: Vecini, volumul 6

Editura: Vesper Books

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 350

„Bea, fumează, schimbă femeile ca pe șosete și se debarasează de ele cu o indiferență crasă.
Înjură mai urât decât un birjar, e arogant și nepoliticos, dar arată precum un zeu. Trup perfect, ochi pătrunzători, brațe groase ce scot în evidență tatuaje și mers de prădător. Și este conștient de fiecare atu în parte.

El are patruzeci și doi de ani, iar eu, nouăsprezece și sunt îndrăgostită de acesta din prima clipă în care l-am văzut. Dar oare va reuși să mă vadă ca pe o femeie sau voi rămâne veșnic fiica prietenului său cel mai bun?
Nu știu ce va urma, dar sunt decisă să îi demonstrez că nu mai sunt copila timidă de paisprezece ani care se rușina atunci când el venea în vizită. De data asta, vreau să îl fac să vadă dorința care a mocnit în mine în tot acest timp.

Chiar și soarta zâmbește în fața planului meu, pentru că totul e mai ușor când Andy se mută în cartier și devenim… vecini.”

A trecut destul de multă vreme de când am citit volumul precedent al seriei, iar apariția acestui volum m-a făcut curioasă.

Micul meu secret păcătos este un volum plin de adrenalină, cu o mulțime de momente amuzante, care te ține captiv între paginile sale pe tot parcursul lecturii.

Eroina volumului de față este Deea, fiica Iuliei din primul volum al seriei, acum în vârstă de 14 ani.

„În viață, când îți setezi un țel, nu renunți la el până nu îl atingi. Nu începi o treabă, doar ca să o lași neterminată.”

Un gând exprimat cu voce tare de Andy, partenerul de afaceri al tatălui ei, care-i va deveni motto în viață Deei încă de la 14 ani.

Anii trec, iar la aniversarea de 19 ani a tinerei Deea, Andy are parte de un șoc. Constată că a crescut, transformându-se într-o femeie uluitoare, care, spre surprinderea lui, îl dorește pe el. Și nu doar că îi spune că îl vrea, dar tânăra este hotărâtă să facă orice pentru a-l avea.

Bineînțeles că este șocat și hotărât să nu strice prietenia cu tatăl ei, în ciuda atracției pe care o simte pentru tânără. Părinții fetei sunt familia lui, așadar este hotărât să nu cedeze.

„Poate părea un înger mai devreme, dar e toată un drac împielițat!”

Odată ieșite la iveală dorințele fetei, pare că cei doi pornesc cu adevărat la război. După cum a prezis Deea, Andy nu se poate gândi decât la ea și la ceea ce i-a spus. Iar în tot acest timp, Deea pare hotărâtă să-i tot apară în cale, dar fără a-l lăsa să vadă că-i observă prezența.

„Îl iubesc. Așa depravat, egoist, bădăran și rău cum este. Am încercat să îl uit, să mi-l scot din sistem, însă nu am putut și, cât am fost plecată în Londra, departe de el, nu am făcut decât să îmi măresc și mai tare gaura din piept, cauzată de dorul lui.”

Pentru cei 19 ani ai ei, Deea este cu adevărat matură, o fată care înțelege riscurile și știe că nu poate spera la mai mult de o noapte de pasiune între ea și Andy.
Tentații și ispite aruncate de Deea, nervi și furie din partea lui Andy, care luptă din toate puterile cu propriile sale fantezii stârnite de micuța blondă.

Iar totul culminează cu noaptea din club, când Deea reușește să pună în scenă, cu ajutorul prietenilor, o piesă de teatru ce-i dă lumea peste cap lui Andy. Astfel, fata se trezește scoasă din club asemeni unui sac de cartofi, pe umărul unui dragon ce scoate flăcări de nervi.
O noapte de pasiune și o promisiune care provoacă durere este tot ce rămâne… sau poate nu? Doar timpul va decide.

Deea și Andy se rănesc unul pe celălalt din dorința de a face ceea ce își doresc. Ea este îndrăgostită până peste cap de cel mai bun prieten al tatălui ei, el este șocat de atracția interzisă pe care o simte față de această fată.

Cel care o motivează cu adevărat să nu-și mai plângă de milă este fratele ei, Darius.

„– Acum fugi la duș, pregătește-te, fă-te frumoasă, că ieșim în club și umplem rețelele sociale cu poze și filmulețe cât mai discrete și misterioase, despre cât de bine se distrează frații Diaconu la munte, în timp ce alții se ascund de ploaie pe la mare.”

O relație tipică, cei doi au parte de diverse piedici, iar lipsa unei comunicări reale între ei, precum și gelozia și impulsivitatea, crează oceane de suferință în sufletele lor.

Este uimitor modul cum îl schimbă dragostea pe Andy, felul în care, deși suferă, este mai sigur pe el, hotărât să se lupte cu toată lumea pentru cea pe care o iubește.

Micul meu secret păcătos este o lectură relaxantă, ce te face să crezi că iubirea este pentru fiecare.

Dar, un aspect care nu mi-a plăcut a fost lipsa unei corectări, având parte de o mulțime de greșeli, cuvinte lipsă sau scrise greșit, care efectiv irită, mai reușesc să distrugă din plăcerea lecturii.

Relația lor, asemănătoare cu mersul racului, le pune la încercare iubirea. Dar, în același timp, le oferă fericirea dacă sunt capabili să o apuce.

Deea și Andy, în ciuda diferenței imense de vârstă, sunt potriviți unul pentru celălalt, categoric se iubesc și posesivi, gelozia știu să și-o manifeste.
Maturitatea lui Andy iese la iveală atunci când este nevoie de ea, iar acesta nu ezită să o folosească. Deea, se vede că este tânără. Nu are răbdare, este impulsivă și se aruncă direct la trasul concluziilor; astfel că lipsa unei discuții între cei doi duce la prelungirea agoniei.

Mi-a plăcut! O poveste de dragoste cu impact, surprinzătoare, cu hopuri și neînțelegeri, suferință și durere, cu lacrimi dar și cu speranța atingerii fericirii.

5 gânduri despre &8222;Micul meu secret păcătos de Hanna Lee&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.