Seria „Jocurile zeilor” de Hanna Lee

Titlul: Jocurile zeilor

Autoare: Hanna Lee

Editura: Vesper Books

Anul apariției: 2021

O serie frumoasă, incitantă, care te ține în priză cu fiecare nou volum.

📖 Capitolul 1. Pionul

Un dark romance plin de mister și pericole în așteptare, care pune la încercare emoțiile și testează rezistența.
Siena, o tânără cu puteri speciale, ce își vede încă de la o vârstă fragedă părinții uciși. Care de-a lungul vieții a pierdut o mulțime de oameni dragi, care nu au încercat decât să o protejeze.
Ryan, este tipul venit să cerceteze nereguli la filiala din Londra a Trivium, în fruntea căreia se vor afla peste puțin timp Siena și fratele ei, Eric.
Nici unul dintre ei nu are în plan o relație, fiecare fiind conștient de propriile obligații și responsabilități.

El este un om cu capacități de geniu. Ea este o zeiță ale cărei puteri sunt nebănuite.
Dar, maestrul păpușar are alte planuri….
O poveste de dragoste scurtă și fulgerătoare se naște între cei doi, intensă și plină de emoție.
Avem parte de mister, de puteri speciale, de pericole ce amenință din direcții nebănuite.

Dar realitatea îi ajunge din urmă, iar aceasta nu crează decât durere și disperare, lăsând în urmă inimi frânte și suflete destrămate.
O lectură care te ține cu inima-n gât, mai ales când povestea dintre Siena și Ryan amenință să distrugă lumea.

Deși fericirea nu este accesibilă oricui, nici atunci când două suflete se iubesc, realitatea aflată în spatele suferinței este cea care te face să îți pierzi încrederea în omenire.

O carte ce are în subsidiar lupta intensă pentru putere, dorința de a conduce, nepăsarea față de reacțiile pe care acțiunile le pot produce.
Dar, Hanna Lee reușește să țină totul sub control.
„Pionul” se dovedește a fi doar prima mutare din „Jocurile zeilor”.

📖 Capitolul 1.5 . Regele Alb

Volumul 1.5 al seriei „Jocurile zeilor” este cel care mută acțiunea în Statele Unite ale Americii, odată ce Siena face 18 ani.
În centrul volumului este, în continuare, Siena. Deși este centrat mai mult pe Eric.
„Regele alb” este o lectură care te intrigă, te face să urmărești cu fascinație cum decurge acțiunea, interacțiunea personajelor și cum ajung să se cunoască și să se ajute unul pe celălalt.
Atât Siena cât și Eric sunt oameni cu capacități extrasenzoriale aparte, diferiți de persoanele normale. Și ambii sunt conștienți că trebuie să lupte cu multe pericole, cu forțe ce încearcă să-i anihileze, în același timp încercând să protejeze lumea de pericole.
Este fascinantă relația dintre Eric și Siena, o relație frățească, o iubire pură, un sprijin unul pentru celălalt.
De asemenea, în cadrul Trivium, observăm schimbări ce se produc treptat, odată ce tinerii preiau conducerea și își creează propria echipă de încredere.
Astfel, o revedem pe Donna – cea mai bună prietenă a Sienei, îl cunoaștem pe tânărul Nolan – un geniu în IT și suntem martorii tuturor schimbărilor ce au loc în jurul lor.
Capacitățile lui Eric ies la iveală cu ajutorul Sienei, astfel descoperim că cei doi pot comunica telepatic între ei, că pot citi gândurile celor din jur… fie că o fac noninvaziv ca Eric, sau în varianta dureroasă pentru ambele părți cum reușește Siena.
Faptul că avem parte de emoții intense vine la pachet cu efectele puterilor supranaturale asupra Sienei, nu doar asupra celor pe care le pune în practică. De asemenea, aflăm secrete bine păzite din interiorul organizației adverse, secrete care nevșochează.

Iar faptul că suntem martorii unui strop de romantism și pasiune pe finalul volumului, ne încântă sufletul!
O lectură incitantă, frumoasă, cu o abordare originală.

📖 Capitolul 2. Nebunul

Povestea Sienei continuă, un nou personaj făcându-și apariția: Cassian, un geniu și un psihopat în același timp. Un tip fascinant, care ne intrigă încă de la început.
Dar, revenind la începutul volumului de față, Eric și Siena au ocazia să întâlnească doi zei nemuritori: Aelous și soția sa, Amphytrite; zeul vântului și zeița mării.
Aceștia le dezvăluie celor doi frați o istorie ce stă ascunsă în amintiri uitate și în sângele lor. Se pare că Eric și Siena sunt reîncarnările a doi zei geneni, muritori: Isis și Osiris.
Aveți multe de aflat despre aceste istorisiri pe care vă las să le descoperiți.
Revenim, așadar, la Cassian și motivul intrării acestuia în Trivium.
Niște falimente neașteptate în diferite colțuri ale lumii și crime cutremurătoare îi dau tinerei zeițe de gândit, dar nu reușește să vadă punctul comun, motivul. Simte că este ceva important acolo.
Trivium își continuă activitatea, iar interacțiunile membrilor săi și descoperirile pe care aceștia lr fac sunt din ce în ce mai șocante. Asta pe lângă relația neașteptată dintre Siena și Cassian!
O lectură incitantă și inedită! plină de duspans și pericole neașteptate. Pe care o citești cu sufletul la gură.

Surpriza care ne dă cu adevărat peste cap este dovada iubirii lui Cassian, care ne demonstrează că din iubire se fac sacrificii, vine împăcarea și conștientizarea că uneori merită să te arunci în prăpastie în locul persoanei iubite.

În același timp suntem martorii creierului uman ce poate învălui în ceață o persoană doar pentru a ne proteja, cel puțin pentru o perioadă, de suferință și durere.

Dar, odată cu sacrificiul Nebunului, povestea este departe de a se fi încheiat…

📖 Capitolul 3. Regele negru

„Regele negru” îmbină mitologicul cu modernul într-un stil aparte, oferindu-ne o poveste plină de suspans și adrenalină, de suferințe și dureri ce străpung bariera timpului.
Set, Zeul Haosului, este noul lider al Q. Dar ceea ce este cu adevărat îngrijorător este reprezentat de semnificația apariției acestuia în viața lor.
Set este puternic, hotărât să se răzbune pentru toată suferința pricinuită de Siena atunci când aceasta a hotărât să devină muritoare.
Dar, revenind la începutul volumului de față, vedem o tânără marcată de dispariția lui Cassian din viața ei, de faptul că în viața ei nu este loc de fericire decât dacă este plătită cu mult prea multă durere.
Astfel, apariția lui Set în viața ei este benefică, a reușit să o scoată din tiparul vieții ei din ultima vreme.
Apoi, avem parte de agitație și frământări, de emoții chinuitoare, ironii mușcătoare ce par a-i răni.
Asta până când, pusă la încercare de Set pentru a-și testa puterile, Siena aproape că intră în comă. Acesta este momentul schimbării, când Set realizează că tânăra poate muri dacă abuzează de propriile puteri. De aici, cei doi încep cu adevărat să vorbească, permițându-și să se cunoască cu adevărat.

Cu ajutorul lui Set, Siena își recapătă amintirile, treptat se vindecă și redescoperă iubirea intensă și atât de puternică încât i-a făcut să se regăsească într-o altă viață!

Povestea lor de dragoste este rapidă, pasională și fierbinte, odată ce trecutul este cunoscut de fată. Mai au probleme de rezolvat și încercări de depășit, dar cei doi sunt un cuplu extrem de puternic și hotărât să ducă la îndeplinire tot ceea ce își doresc.

Autoarea Hanna Lee m-a surprins cu această serie! Este alertă, învăluită în umbre și mister, pericolul pândind din toate părțile. Ca să nu mai spun nimic de dragostea și pasiunea care sunt la cote înalte!
O poveste de dragoste fierbinte, emoționantă, captivantă!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Seria „Jocurile zeilor” de Hanna Lee&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.